gebeliğimde 5 hafta bitti ama kasık sancısından zor duruyorum :(

zeytinse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
1.184
692
53
acaba normal mi . bebek rahme yerleşmiş dış gebelik değil kese ve embriyo da göründü
ama sancım çok fazla ne zaman geçecek bu

Ben beşhaftalıkhamileyken öğrendim, ilk üç-yedi hafta arası çekersin bu sancıyı cnm, ben dr. gittim güya adet olamıyorum diye sancım var sanıyorum, meğer hamileymişim.. Biraz sabır... :)

acaba normal mi . bebek rahme yerleşmiş dış gebelik değil kese ve embriyo da göründü
ama sancım çok fazla ne zaman geçecek bu
Hayırlı olsun öncelikle canım benim. bende şuanda 7 haftalık hamişim benimde buzamana kadar sancım oluyodu adet sancısı gibi azalmasına rağmen bende de ara ara devam ediyor. İnş kötü bişey olmaz eskiyi unut bebişini sağsalim kucağına alacağını düşün. Geçicektir emin ol ama çom şiddetli ise doktruna danışmanda fayda var hayatım

Hayırlı olsun öncelikle canım benim. bende şuanda 7 haftalık hamişim benimde buzamana kadar sancım oluyodu adet sancısı gibi azalmasına rağmen bende de ara ara devam ediyor. İnş kötü bişey olmaz eskiyi unut bebişini sağsalim kucağına alacağını düşün. Geçicektir emin ol ama çom şiddetli ise doktruna danışmanda fayda var hayatım.

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. bende dayanamayıp doktora gittim zaten magnezyum verdi kalısmalar ondan oluyormuş 2 gündür kullanıyorum çok şükür rahatım artık :) ve bebişimde gayet sağlıklı şimdilik

İNŞALLAH SAĞ VE SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE RABBİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER ben şimdiden sabırsızlanıyorum nasıl geçireceğim 8 ayı

canım olumlu düşün olumlu olsun, düşen bebiş için üzüldüm ama o eski bir hatıra olsun sana canım, yeniye yaklaştırma, üzme kendini de. en çok üzüntü hırpalıyormuş bebişi. hem karşılaştırabileceğin de bir deneyimin varmış. eğer düşen de de böyle acı çektinse ağrı olduysa hiç durma doktorunu ara danış tatlım. hatta o zaman çekmedinse ilk şimdi böyle bir şey oluyorsa yine ara sen. aramaktan da çekinme tatlım, mutlaka duruma en iyi cevap verecek kişiler onlar.
bebişlerimiz seninle çok yakın zamanlıymış dikkatimi çekti :) inşallah kucağımıza aldığımızı da görürürüz. bu arada ben de de oluyor, adet olacakmışım bugün yarın da sanki onun öncesindeki sızılar gibi benim. bazen şiddetleniyor ama çok uzun sürmüyor. yine de insanı olumsuz etk,leme gücü var orası kesin yinede normal olduğunu düşündüğüm için çok üstelemiyorum ben.

canım olumlu düşün olumlu olsun, düşen bebiş için üzüldüm ama o eski bir hatıra olsun sana canım, yeniye yaklaştırma, üzme kendini de. en çok üzüntü hırpalıyormuş bebişi. hem karşılaştırabileceğin de bir deneyimin varmış. eğer düşen de de böyle acı çektinse ağrı olduysa hiç durma doktorunu ara danış tatlım. hatta o zaman çekmedinse ilk şimdi böyle bir şey oluyorsa yine ara sen. aramaktan da çekinme tatlım, mutlaka duruma en iyi cevap verecek kişiler onlar.
bebişlerimiz seninle çok yakın zamanlıymış dikkatimi çekti :) inşallah kucağımıza aldığımızı da görürürüz. bu arada ben de de oluyor, adet olacakmışım bugün yarın da sanki onun öncesindeki sızılar gibi benim. bazen şiddetleniyor ama çok uzun sürmüyor. yine de insanı olumsuz etk,leme gücü var orası kesin yinede normal olduğunu düşündüğüm için çok üstelemiyorum ben

canım koştura koştura gittim doktora zaten magnezyum verdi iki üç gündür kullanıyorum çok şükür benim kasılmalarım magnezyum eksikliğinden oluyormuş . şimdi arada hafif bi ağrı da değil değişik sancı gibi bişey oluyor uzun sürmüyor o da rahim büyüdüğü içinmiş daha pek büyüdüğü söylenemez ama :))
evet bebiklerimin arası yakın yakın eylül ilk haftası düşük yaptım 3 adet geçirdim 4üncüsünü görmedik :) korkuyordum aslında ama ne kadar zaman geçerse geçsin o his azalmıyor. bide hemşirem bebeğin ayağı kalırmış arkası çabuk gelsin diye dediydi nasip çok şükür

merhaba
sancılarının geçmesine çok sevindim bende 7 haftalık hamileyim benimde sancılarım oluyor ara ara bide çok fazla belim agrıyor bazen bende senin gibi endişeye kapılıyorum ama inşallah sorunsuz tamamlarız hamileliğimizi allah saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin tabiki herkesede:)

Merhaba ben de 5 hafta 4 günlük hamileyim,Ben de farkında değildim kasık ağrılarıyla gittim doktora,hamile olduğumu söylediler.Ara ara sancılarım devam ediyordu doktora tekrar gittim,normal olduğunu söylediler.Korkma o yüzden olur öyle sancılar.İyi düşün bebiş iyi olsun.

bende 8 haftalık hamıleyim 6. haftaya kadar ağrım oldu ama geçti suan yok çok sukur

geçmesine sevindim. şuan halime bakıyorum da o sancılar en hafif belirtilermiş :) ilerledikçe sıkıntıları artıyor YÜCE RABBİM SAĞ VE SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…