Gebeliğimde her şey normal mi?

blagodevoyce

Bir BEN var bende!
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
376
1
46
İstanbul
Sizinle ayrıntılı bir şekilde değerlerimi paylaşmak istiyorum.
09/02/2010 saat 23,36 da yapılan BHCG testi sonucu: 44,76
11/02/2011 saat 12,48 de yapılan BHCG testi sonucu: 59,40
12/11/2011 saat 13,28 de yapılan BHCG testi sonucu: 83,1

çıkan ilk değerden dolayı doktorum bana şüpheli gebelik olduğunu söyledi. Ancak cumartesi gittiğim doktor baktığı ultrasonda gebelik kesesinin rahimde oluştuğunu söyledi. 4,3 mm boyutunda bir kesem var. Merak ettiğim konu ise en son hastalandığım tarih 8 ocak ona gere 5 haftalık gebe olduğum söyleniyor. Benim adetim düzenli değil. Siz ce nasıl bir yol izlemeliyim. Gebeliğim şüphelim mi.

canım bhcg 2 günde kendini 2 ye katlayan bir değer. ilk gittiğinde değer daha düşük olduğu için drun öyle demiştir. ama kese göründükten sonra gebelik kesinleşmiş yani hamilesin tatlım bence bunda hiçbir şüphe yok. hayırlı olsun tatlım allahım sağlıkla kucağına almayı nasipetsin inş.

teşekkür edrim canım bugunkı değerim 169 olmuş zaten:)

merhaba canım yazdıklarını okuyunca sanki kendimi okuyor gibi oldum benimde ikl değerim 43 tü 2 gün sonra 416 olmuştu üstelik benimki daha 3 haftalık ben hala korkuyorum bişey olursa diye kesemde görünmedi daha...

ha bide unutmadan gebelik son adetine göremi hesaplanıyor yoksa son adetinden sonraki yumurtlma tarihindemi benim doktorum yumurtlamaya göre hesepladı sende öyle hesapla bakalım kaç haftalık çıkıcak

canim ,
benim SAT 22 kasim,
19 aralikta test yapildiginda degerim 220 idi.
ama benim adetlerim duzenlidir, o gun bebek tam 4 haftalikti,
kese ancak 5. haftada gorundu

senin adetlerin duzensizmis buyuk ihtimalle yumurtlama daha gec oldu, o yuzden gec dollenme oldu,
degerlerin de ondan basta dusuk cikmistir,

uzulme, kese de gorunmus, 2 hafta kadar sonra da bebegin kalp atisini alirsaniz ins. sonra hersey daha iyi olur

arkadaşlar dünkü yapılan kan testi sonucum 169 ben anlamadım bir doktor kesemi görüyor 4,3 mm diyor diğeri ben birşey göremedim diyor şaştım kaldım. Değerlerim yükseldiğine seviniyimmi üzülüyümmü.

şuan ki değerlerimi seninle paylaşmak istiyorum
09/02/2010 saat 23,36 da yapılan BHCG testi sonucu: 44,76
11/02/2011 saat 12,48 de yapılan BHCG testi sonucu: 59,40
12/11/2011 saat 13,28 de yapılan BHCG testi sonucu: 83,1
14/11/2011 saat 12,38 de yapılan BHCG testi sonucu: 169,1

sence durum ne?

hcg değerlerin başta biraz yavaş ilerliyor gibi görünüyor ama en sonuncusu tam ikiye katlamış bu gayet güzel bişey sen gönlünü ferah tut benim ki bu gün 3 haftalık oldu hcg 416 idi 5 gün önce yarın doktorda randevum var ama gitmiycem çünkü 3 haftaık kesenin görüneceğini düşünmüyorum sende biraz kendinle kal bence doktorlara gittikçe insanın kafası karışıor şöyle bir iki hafata kafanı dinle kendini kötü hissedersen gidersin yine zaman neyi gösterecek rabbim yardımcımız olsun hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nesip etsin

bence aksatma git doktoruna benım dün gece 151 e düştü ardından 2 saat sonra 155 oldu bilmiyorum ama sağlıklı bır durum değil bence git sende doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…