Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanimlar, bugün doktora gittim bebegimin kalp atislarini da dinledim ama gelişimin 1 hafta geriden oldugumu söyledi doktor. Bu nomal mi? Bu arada 9+4 günlukmis
Niye normal olmasın? Normal olmasa doktorunuz bir şey derdi zaten. Geç döllenme olmuş o yüzden bir hafta geç gidiyor, her şeyi böyle kendinize sıkıntı vesilesi yapmayın.
Merhaba hanimlar, bugün doktora gittim bebegimin kalp atislarini da dinledim ama gelişimin 1 hafta geriden oldugumu söyledi doktor. Bu nomal mi? Bu arada 9+4 günlukmis
sikinti yok gec dollenme nedeniyle 1 hafta gec gelisimi gorunuyordur aksi olsa zaten dr soylerdi ve merak etme annesi zamanla o aradaki fark kapanir yeterki saglik sihhat olsun..saglikla gelsin kuzun
sikinti yok gec dollenme nedeniyle 1 hafta gec gelisimi gorunuyordur aksi olsa zaten dr soylerdi ve merak etme annesi zamanla o aradaki fark kapanir yeterki saglik sihhat olsun..saglikla gelsin kuzun