Gebeliğimin kaçıncı hafta olduğu konusunda şüphe :/

Ben doktora gittiğimde 6 haftalık demiştim..o da 6 haftalık demişti..seninki 8 haftalık oluyor takvime göre.. en iyisi başka bir doktorla daha görüş.en azından aklında soru işareti kalmaz. .
Aaa doktorumdan çok memnunum aslında. Gebelik öncesi de tedavi amaçlı gitmiştim... Bence yukarıda bahsedilen geç döllenme olayı mevcut...

Aaa doktorumdan çok memnunum aslında. Gebelik öncesi de tedavi amaçlı gitmiştim... Bence yukarıda bahsedilen geç döllenme olayı mevcut...
Her zaman ikinci bir fikir almaktan yanayım..isterseniz gene bu doktora devam edersiniz.

Kaç günde bir adet oluyorsunuz? Benim doktorum son adet tarihimi öne almıştı çünkü 33-35 günde bir adet oluyorum. Her iki hamileliğimde öne çektiler. Yani bebeğin ultrasondaki haftasına göre bir düzenleme yapıldı.

Kızıma hamileyken son adet tarihimle doktorun söylediği son adet tarihi arasında tam 3 hafta fark vardı. 38+1de sancılanıp doğurdum. Son adet tarihime göre 41+1😂 demem o ki, doktoru baz alın tabii ki.

Çünkü gebelik hesabı gebe kalınan ilişkiye göre değil yumurtlama tarihine göre yapılır.
Şu an geçmiş kayıtlara baktım da 21-26 mart arası imiş adetim. Ben 23 nisanda 6. Haftamdaymışım. BHcg yi de 31000 lerde görmüştük. Yumurtlamaya göre de tutmuyor aslında tariih ki belirtilen hamile kalabileceğim dönemde zaten evde değildim .

Şu an geçmiş kayıtlara baktım da 21-26 mart arası imiş adetim. Ben 23 nisanda 6. Haftamdaymışım. BHcg yi de 31000 lerde görmüştük. Yumurtlamaya göre de tutmuyor aslında tariih ki belirtilen hamile kalabileceğim dönemde zaten evde değildim .
Ben de son çocugum un nasıl oldugunu anlayamıştım.
Eşime diyordum bu cocuk benden değil diye🤣

evet oyle oluyor telefona gore degıl doktora gore hareket edeceksınız
doktor tam adet gununuzu sorar,adet sıklıgı ve gun sayısını sorar, net olarak hamıle kaldıgınız gunu hesaplar
telefon uygulaması ortalama hesaptır doktorunkı hep 1 hafta fark edıyor
dogum zamanınız doktorun hesabına gore olacak zaten yasayıp goreceksınız :)
saglıkla dogsun

Merhaba sevgili kk üyeleri. Çarşamba günü doktora gittik ve çok Şükür sağlıklı bir gebelik süreci başladı. Doktora gitmeden evvel telefonuma yüklediğim hamilelik uygulamalarına göre son adet tarihim esas alınarak 7 hafta +4 günlük olarak gebe olduğumu düşünüyordum. Ancak doktor son adet tarihimi sordu ve ultrasonla baktı 6 haftalık dedi. İkili test için de 11. Hafta olan Mart ayının 10'una randevu verdi... Hatta ısrarla sordum 6 haftalık mı diye. Neyse ki anlayışlı bir doktordu biraz bezdirdim ama tekrar baktı ve evet evet 6 hafta dedi :KK70:
Ama telefon uygulamalarım hala 7 artı gösteriyor bu konuyla ilgili fikri olan var mı?
Senin yine azmis canim benim 21 gunluk fark vardi 🤣gec yumurtlamissin demekki

Merhaba sevgili kk üyeleri. Çarşamba günü doktora gittik ve çok Şükür sağlıklı bir gebelik süreci başladı. Doktora gitmeden evvel telefonuma yüklediğim hamilelik uygulamalarına göre son adet tarihim esas alınarak 7 hafta +4 günlük olarak gebe olduğumu düşünüyordum. Ancak doktor son adet tarihimi sordu ve ultrasonla baktı 6 haftalık dedi. İkili test için de 11. Hafta olan Mart ayının 10'una randevu verdi... Hatta ısrarla sordum 6 haftalık mı diye. Neyse ki anlayışlı bir doktordu biraz bezdirdim ama tekrar baktı ve evet evet 6 hafta dedi :KK70:
Ama telefon uygulamalarım hala 7 artı gösteriyor bu konuyla ilgili fikri olan var mı?
Son adet tarihinin baslangicindanmi hesaplarınız yoksa son gününü baz aldiniz

geç döllenmeden olur, henüz ufaktır ondan olur... olur da olur doktorun dediği doğrudur tabii ki.

hele bi büyüsün öne bile geçer 😍 hatta başı vücuduna göre 1 hafta ileri geri oynayabilir ki bunlar da -aksi bi durum yoksa- gayet normal. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻

Back
X