Gebelik haftası

ebiram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
21
3
1
23
Merhaba arkadaşlar ben dün doktoruma gittim 8 Haziran son adet tarihim onu sordu son adet tarihime göre 6 hafta hatta 7 ye gidiyorum ama ben ayın 20sinde bile doktora gittim bana o zaman çatlatma iğnesi verdiler ben de o iğneye göre hesaplayınca 5 haftama gireceğim ve böylelikle hamileliğim düzenli ilerliyor olacak bunu nasıl cozebilirim acaba ayın 20sine mi 8 öne göre mi hesaplayacagim?

Merhaba arkadaşlar ben dün doktoruma gittim 8 Haziran son adet tarihim onu sordu son adet tarihime göre 6 hafta hatta 7 ye gidiyorum ama ben ayın 20sinde bile doktora gittim bana o zaman çatlatma iğnesi verdiler ben de o iğneye göre hesaplayınca 5 haftama gireceğim ve böylelikle hamileliğim düzenli ilerliyor olacak bunu nasıl cozebilirim acaba ayın 20sine mi 8 öne göre mi hesaplayacagim?
Benim de son adet tarihime göre ultrason ölçülerim uymuyor geç döllenme demişti doktorum siz de hiç bunun stresine girmeyin şimdiden ultrason ölçümü ne diyorsa o doğrudur

bısı farketmıyor ki. catlatma ıgnesınden olcsen +2 hafta dollenme oncesı sayılcak. :) 2 hafta eksıltmeyeceksın yanı. 12. gun catlatma ıgnesı olmus 1 2 gun fark etmez yanı

Çatlamayı unutun
Son adet tarihi ile ölçüyorlar yok yere kafanızı karıştırmayın

bısı farketmıyor ki. catlatma ıgnesınden olcsen +2 hafta dollenme oncesı sayılcak. :) 2 hafta eksıltmeyeceksın yanı. 12. gun catlatma ıgnesı olmus 1 2 gun fark etmez yanı
Doktorum direkt kese gelişmiyor dedi bende gece gündüz araştırıyorum çatlatma iğnesiyle vurdugum zamanı baz alınca bebeğim sağlıklı gelişiyor ama doktorumun demesiyle betam bile uymuyor 😞

Öyle olursa bebeğim sağlıksız büyüyor demekki 😞bı önceki de kimyasaldi artık gece gündüz ağlamaktan yine öyle olur korkusundan kendimi taniyamiyorim

Benim arkadaşımın öyleydi ama hiç bilmiyorum artış miktarını
Sağ Salim doğurdu

Sadece beta yavaş artıyordu sonrasını bilmiyorum
inşaAllah bende de öyle olur 🥰 artık insanlara hamileyim diyemiyorum ya düşerse ne diyicem diye korkuyorum ama Allah razı olsun bu mesajla içimi azda olsa rahatladin çok teşekkür ederim iyi düşünceli insanlar iyiki var senin gibi 🥰🤗

inşaAllah bende de öyle olur 🥰 artık insanlara hamileyim diyemiyorum ya düşerse ne diyicem diye korkuyorum ama Allah razı olsun bu mesajla içimi azda olsa rahatladin çok teşekkür ederim iyi düşünceli insanlar iyiki var senin gibi 🥰🤗
Sen ne yaparsan yap eğer sana tutunmayacaksa herşey olur ama yiyecek ekmeği varsa 9 ay kanamalı da olsa sana tutunur 🥰 her zaman iyi düşün iyi olsun. Kötüyü çağırmaktansa güzel şeyler düşün. Korktuğumuz başımıza gelmesin sonra.

Back
X