- Konu Sahibi justtmarried
-
Gec gebe kalmis olabilrisin belki oyuzden kese kucuk kalmistir.bana sadece ikinci gebeligimde kan tahlili yapilmisti ama hic sormadim kac ciktigini.ilk gebeligim ise son adetim ilk gunu 5 ekimdi 29 ekimde evde test yaptim hamileydim.Ama benim ikizdi oyuzden hemen cikmisti.
Bir arkadasim prezevervatif kurbaniydi.oyuzden cok ne hatirliyor 30 marti ama adeti 10 felan olmustu onunde kese kucuktu tabi adete gore buyuk diyorlar ya.gonlunu ferah tut bekle bakalim bayram sonunu.
Hemen telaslanma bence.kan degerinde artis varsa bu iyiye isarettir.gec yumurtlamis olma ihtimalin yuksek.eger bebeginin kalp atislarini duymak istiyorsan herhangi bir hastanenin aciline gidip karnim agriyor dediginde hemen ultrasona alirlar zaten.nobetci dr vs farketmez.bayramdan sonraya baya bi zaman var.
Biraz zor sabredersin gibi geliyor.bayramin da diken ustu gecebilir.Allah saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin.
canım sıkıntı yapıp bebeğinide kendinide üzme.
kuzenim de seninle aynı durumdaydı.adet düzensizliği olduğu için geç döllenme olmuş.doktorlar bebeğin riskli bileolduğunu söyleyip almak istediler.çok kötü bir hamilelik geçirdi onlar yüzünden.
ama şimdi öyle güzel öyle sağlıklı bir kızı varki onu ısıra ısıra yemekten korkuyorum birgün (3 aylık oldu bile)
stres yapma
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
Bide onu aklım almıyor. Nasıl böyle bir yanılgıyla bebeği almaya kalkabilirler. Kime güvenicez biz.
Ilk gebelik testini yaptirdigin tarihten son yaptirdigin tarihe kadar bir gun arayla carpa carpa son test tarihine gel cikan sonucla arasinda,fark varmi
Hesaplamadim ama yeterli artik yok gibi geldi bana neredeyse 1 ay olacak 4 binden 10 bine cikmia gibi
Ama sen bi hrsapla bakalim
2 katina katmalali mesela 16 eylulds cikmis sonucun 18 icin iki kati 20 icin iki kati koy
Peki kesenizin içinde ayrı bi küçük kese yani bebeği besleyecek olan yolk kesesi var mı?
Normalde kese 10mm olduğunda yolk kesesi gözükmeliymiş
20mm olduğunda da bebek
Bende yeni gebeyim 6 hafta olması gerekirken 5 hafta çıkıyo sanırım geç döllenme
Dün kesem 9mm di yolk keseside oluşmuştu
Hayır öyle bişey göründüğünden yada görünmesi gerektiğinden bahsetmedi doktorum. Böyle bişeyi daha öncede duymamıştım. benim kesem 15 mm'ymiş. halbuki şuan bırakın kalp atışlarını bebeği bile çok net görmemiz gekirdi çünkü 9-10 haftalık olması gerek şuanda. ama bebeğe dair hiçbişey yok. ozman bizimki 4-5 hafta geriden gidiyor oluyor sanırım. sizce?
15mm kesede bebek gözükmeyebillir,bende bilmiyorum ama bildiğim yolk kesesinin görünmesi gerektiği elinde fotoğrafı yokmu ordan anlarsın kesenin içinde yuvarlak başka bi kese gözüküyor,umarım geç döllenmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?