Gebeliğin 4.ayı

Ilayda Doner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
2
-1
1
27
Merhaba arkadaşlar ben gebeliğimin 4.ayındayım bebeğimin henüz hareketlerini hissetmiyorum önceden hafif bir hareket ettiğimde sancı vururdu artık oda olmuyor sizce sebebi ne olabilir ve sigara kullanıyorum onunla alakalı olabilir mi malum bu günlerde hastaneye de gidemiyoruz sizden cevap bekliyorum çünkü çok stresteyim?

Ben 20’den sonra hissetmeye başladım. Ve lütfen sigarayı bırakmaya çalışın

İnanın ki çok istiyorum bebeğime zarar verdiğimi biliyorum ama yapamıyorum bırakamıyorum azaltmaya çalışıyorum yapabildiğim kadar
Sigara bırakma konuşunda doktorunuzdan yardım aldınızmı yada bir sağlık kuruluşundan?? Yardımla daha kolay bırakırsınız inş.. hareketleri hissetmemeniz normal bir kaç haftaya düzenli hissedersiniz

Nasıl sigara icebiliyosunuz. Yazık!

Kaç haftalik tam olarak. Hayirlisiyla dogmasi nasip olsun.bebegin kismeti bol,sizinde sadece sigaradan yana kismetinizi kessin rabbim.bebisi olamayanlari dusunun lutfen, genizleri tikali tikali yasiyor cocuklar bu yüzden

yaaa icmeyin sigarayi lütfen bakin ben 10 yıldır belmi daha fazladır iciyordum perşembe gunu öğrendim birdaha agzima sürmedim elbette canım istiyor ama bebegimim sağlığından hicbisey onemli değil kendi keyfim.icin cocugukun sagligi ile oynayamam lutfen birakinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…