Gebeliğin 6. Haftası kahverengi lekelenme

Sedayg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
528
103
33
Arkadaşlar merhaba. Uzun bir süre çocuk tedavisi gördüm. Aşılama tedavisi vs geçirdim. Sonra geçen ay kendiliğinden hamile kaldığımı öğrendim. Şuan 6 haftalık gebeyim ama 5. Hafta başlayan kahverengi akıntım var. Bu sebeple 1 gece hastanede de yattım. Günde 3 defa progesteron alıyorum ve 3 günde bir de iğne vuruluyorum. Hastaneden çıktığımdan beri olsa bile bir süre sonra son buluyordu ama bu akşam geceden beri süregelen bir kahverengi akıntım var. Bu durumu yaşayan var

Ben yasiyorum 5. Hafta basladi kahverengi lekelenmem 6. Hafta siddetli karin agrisi ve.lekelenmelerim pembeye kirmiziya donunce doktra gittim su an 11+5 oldum 6. Haftadan beri hic kalkmadan yatiyorum sadece yemek ve wc icin kalkiyorum yuruyus yapmam yasak kanama alanim var bayada buyuktu. Ama dunden beri yine agrim var ve bu sabah tekrar kahverengi lekeler geldi benimkide tup bebek 14 sene sonra oldu insaAllah saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi ama bu lekelenmeler beni cok korkutuyor acikcasi doktorum korkma kahverengi lekelenmelerden diyor ama ister istemez korkuyo insan

Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini Benim geçtiğimiz cuma günü pembeye dönünce hastaneye yatış verdi doktorum. 1 gece yattım. O günden beri problem yok gibiydi hafif tuhaflastigi oluyordu akintimin ama asla kahveye dönmüyordu. Dün gece kahve lekelenmeler oldu yine. Az evvel aradım hastaneyi kırmızı veya pembeye dönerse veya akıntı artarsa gelin diyorlar. Ben de 1 sene tedavi gördüm. Aşılama tedavim olumsuz sonuçlandı. Tüp bebek araştırması yaparken bu bebiş nasip oldu korkuyorum,endişeliyim. Rabbim yardımcımız olsun

Aminnnn ya simdiki gebeliklerde ne varsa cevremdeki herkesde kanama alani var aslinda ben tup bebek oldugu icin cokta dikkat ettim niye bole oldu anlamiyorum yatmak ilaclar falan sorun degil lekelenmeler endiselendiriyo

Aminnnn ya simdiki gebeliklerde ne varsa cevremdeki herkesde kanama alani var aslinda ben tup bebek oldugu icin cokta dikkat ettim niye bole oldu anlamiyorum yatmak ilaclar falan sorun degil lekelenmeler endiselendiriyo
Çok sıkıntılı süreçler yaşıyoruz. Herşeye değer sağlıkla kucağımıza alalım da. Ama dediğim gibi çok endişelendiriyor bu durum

Bende yaşiyorum şu anlik durmuş dufaston ve birgun arayla progesteron ignesi oluyorum 5 haftadan başladi 9 haftaya kadar devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…