Gebeliğin başında karın sancısı normal mi

gullcun

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2022
321
752
23
Geçen çarşamba 23 ile gebeliğimi öğrendim bi kaç gündür karın sancılarım var bugün çok daha arttı yarın sağlık ocağına kan verecektim sizce kadın doğum uzmanına muayene olmam gerekir mi bu sancıları yaşayan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim

Geçen çarşamba 23 ile gebeliğimi öğrendim bi kaç gündür karın sancılarım var bugün çok daha arttı yarın sağlık ocağına kan verecektim sizce kadın doğum uzmanına muayene olmam gerekir mi bu sancıları yaşayan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Gayet normal karın ağrısı kasıkta batma uzunca bir süre size eşlik edecektir kanama görmediğiniz sürece sorun yok 2 günde bir artışı takip edip direk 3000lerde keseyi görmeye gidersiniz

Bende sizin gibi tam bi hafta once 138 ile ogrendim o zamana kadar o kadar agrim vardi ki covid oldum sanmistim bel ve bacak agrisi yerini karin kasik sancisina birakti ama kanama gormedigim icin henuz doktora gitmedim normal oldugunu dusunerek bol bol yatip dinlendim iyi geldi sizde oyle yapin bi nebze hafifletir saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

Gayet normal karın ağrısı kasıkta batma uzunca bir süre size eşlik edecektir kanama görmediğiniz sürece sorun yok 2 günde bir artışı takip edip direk 3000lerde keseyi görmeye gidersiniz
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Bende sizin gibi tam bi hafta once 138 ile ogrendim o zamana kadar o kadar agrim vardi ki covid oldum sanmistim bel ve bacak agrisi yerini karin kasik sancisina birakti ama kanama gormedigim icin henuz doktora gitmedim normal oldugunu dusunerek bol bol yatip dinlendim iyi geldi sizde oyle yapin bi nebze hafifletir saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
Evet yatınca geçiyor ayaktayken ve ilk oturuşta sancı oluyor inşallah normaldir inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

Agrimi sancı gibimi?

Normalde gün boyu değildi. Bugün gün boyu ağrım, yürüdükçe sancım oldu.
Normal merak etme ilk gebelik her halde. Karnın buyuyene kadar olacak ağrılar. Benim ilk bebekde çok agridi karnım ikincide ona bakınca biraz azdi

Normal merak etme ilk gebelik her halde. Karnın buyuyene kadar olacak ağrılar. Benim ilk bebekde çok agridi karnım ikincide ona bakınca biraz azdi
Evet ilk gebeliğim geçen ay kimyasal geçirdim bu ay da betam düşük olduğu için endişeliyim bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah sancıların adet sancilari gibi mi

Oncelikle hayırlı olsun. Ben de 31 ile öğrenmiştim yani sizinki gibi çok yeniydi. Bu süreçte birkac hafta adet sancisi gibi ve hatta çok daha şiddetli şekilde sancı çektim. Hatta sancidan ağladıgimi bile hatırlarim ama bu sancılar tüm gün değil, günün belli vakitlerinde oluyordu. Eğer dayanamayacak gibi ve devamlı oluyorsa bir doktora muayene olun isterseniz

Oncelikle hayırlı olsun. Ben de 31 ile öğrenmiştim yani sizinki gibi çok yeniydi. Bu süreçte birkac hafta adet sancisi gibi ve hatta çok daha şiddetli şekilde sancı çektim. Hatta sancidan ağladıgimi bile hatırlarim ama bu sancılar tüm gün değil, günün belli vakitlerinde oluyordu. Eğer dayanamayacak gibi ve devamlı oluyorsa bir doktora muayene olun isterseniz
Çok teşekkür ederim sağlıklı bi gebelik miydi ben geçen ay 14 ile öğrenip kimyasal yaşadım bu ay 23 olunca çok tedirginim bebeğinizin cinsiyeti ne oldu acaba

Çok teşekkür ederim sağlıklı bi gebelik miydi ben geçen ay 14 ile öğrenip kimyasal yaşadım bu ay 23 olunca çok tedirginim bebeğinizin cinsiyeti ne oldu acaba
Allah'a şükür şu anlık bir sıkıntı yok, sağlıklı bir şekilde ilerliyor. Bence gebelikte en önemli şey olumlu dusunmek ve stresi minimuma indirgemek. Benim de ilk gebeligim ve bu sebeple özellikle ilk haftalarda çok fazla şey düşünüyordum ama şu anda önlemini alarak daha sakinim. Size de öneririm. Allah korusun kötü bir şey olacaksa bile bu zaten bizler ne kadar engel olmaya calisirsak çalışalım olacak. Bu sebeple şu anda düzenli kontrollerinizi yaptırın, önleminizi alın ve tevekkül edin. İnşallah hayirlisi ile gebelik sürecini tamamlarsiniz.
Ayrıca bu sancılardan kısa bir süre sonra birkaç kere lekelenme yaşadım. Lütfen siz de öyle bir şeyle karşılaşırsanız stres yapmayın ve sadece doktora muayenenizi olun. Doktor zaten ona göre neler yapacağınızı size söylüyor.
10+2'yiz şu anda. 2 hafta sonra ikili test için gideceğiz. O zaman bir yorum yapabilirim dedi cinsiyet için :) bakalım hayırlısı olsun

Back
X