Anladim.Cok tesekkurler.6 gün sabah akşam kullandm gebelikte olan bi durumdu ve geçdi ilaçdan snra çok şükür 2 dr a danışıp öyle kullandm yani ilacıda
Kan verdnmi değerin kaç çıkdı yada paratk test mi yaptınAnladim.Cok tesekkurler.
85Kan verdnmi değerin kaç çıkdı yada paratk test mi yaptın
Günün geçeli kaç gün oldu
3 gun.Günün geçeli kaç gün oldu
Ağrın kanaman yoksa geç döllenme olablir canım kan ver bak bi yükselmişmi3 gun.
Tekrar kan vericem cok dusuk cunku.
Ben kullandım kuzum. Ya hamileysem dedim doktora engel ya da sorun değil demiştiyok mu cevap verebilecek
Kac gun kullandin.Hamile miydin kullandiginda.Ben kullandım kuzum. Ya hamileysem dedim doktora engel ya da sorun değil demişti
Bir paketi bitirdim. Fitil olarak. Hamileymişim kuzum. Bi doktoruna danış sen yine. Başka fitil de kullandım geçen ayKac gun kullandin.Hamile miydin kullandiginda.
Acikcasi sordum hiiiiiccc bisey olmaz dedi.Rahatca kullanabilirsin dedi.Bir paketi bitirdim. Fitil olarak. Hamileymişim kuzum. Bi doktoruna danış sen yine. Başka fitil de kullandım geçen ay
Tabi yinede insan huzursuz oluyor.Acikcasi sordum hiiiiiccc bisey olmaz dedi.Rahatca kullanabilirsin dedi.
Yani bana da öyle demişti. Enfeksiyon bebeğe daha çok zarar verir dedi.Acikcasi sordum hiiiiiccc bisey olmaz dedi.Rahatca kullanabilirsin dedi.
Bu portali acali aylar olmus ama belki yine de birileri sesimi.duyar umuduyla yaziyorum.ben 10 haftalik hamileyim ve ben de ueraplazma ueraliticum ve gardnerella vaginalis diye hastaliklar cikti doktor da vagihex fitil verdi.cok korkuyorum bu bakteri bebegime zarar verir mi?ve bu fitilin yarari olur mu?lutfen yardim edin kizlarrYani bana da öyle demişti. Enfeksiyon bebeğe daha çok zarar verir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?