Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hamilelikten önce kullanıyordum bıraktım 18 haftalık oldum ama şikayetlerim geri geldi geçmeyen baş ağrısı sürekli ve hiçbir ağrı kesiciyle geçmeyen baş agrısı şimdi korkuyorum kullanmaya ama hayat kalitem düştü sürekli başım ağrıyor sürekli sizin doktorunuz ne dedi antidepresan kullanımı içinBen yeni bebeyim kullanıyor um
Siz kullanıyor musunuz acabaMerhaba arkadaşlar aranızda gebeliğin en başından sonuna kadar antidepresan kullanan var mı yada çevrenizde var mı
Ne içiyorsunuz acabaBen kullanıyorum 4 haftalık gebepim doktor içebilirsin dedi
Ben kullanıyorum 7 haftalık hamileyimBende hamilelikten önce kullanıyordum bıraktım 18 haftalık oldum ama şikayetlerim geri geldi geçmeyen baş ağrısı sürekli ve hiçbir ağrı kesiciyle geçmeyen baş agrısı şimdi korkuyorum kullanmaya ama hayat kalitem düştü sürekli başım ağrıyor sürekli sizin doktorunuz ne dedi antidepresan kullanımı için
Pacers 20mtNe içiyorsunuz acaba
Adı ne kullandığınız ilacın?Ben kullandım. Pazartesi doğumun olucak insaallah
Hangi ilaçBen kullandım. Pazartesi doğumun olucak insaallah
Hangi ilaci kullaniyorsunBen kullanıyorum 7 haftalık hamileyim
EvetMerhaba Paxera mı kullanıyorsunuz
merhaba kaç mg kullanıyosunuz paxera
Hamile olduğumu Bilmeden Anafranil 10 mg ve lustral 50 mg kullandım sonra Anafranil i kestik. Lustral 50 mg ile devam ettikAdı ne kullandığınız ilacın?
Ne kullanmistinizBende ılk hamılelıgımde kullandım ınsan mecbur kalınca kullanıyor
Lustral 50 mg son üç ay 25 mgHangi ilaç