gebeligin bu zor sürecinde esiyle sorun yasayanlar varmı

sevyeter

3 Aslan anası🧿🧿🥰
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
2.340
2.790
133
kızlar cok mutsuzum esimi cok seviyorum ve kıskanıyorum ve o tam tersi kıskanmamı istemiyor güvenmion diyor ve kavga ediyoruz o yatıyor ama ben budefa kırgınız die sabahlara kadar uyumuyorum.ya ne bilim msj yolluo o yolladı kişi silio msj ı bn diyorum bu kadar msj nerde dio öle sildm eskiden olan bayana mı attın diom yok dio tamam yemin et diom bu defa yemin edecek zaman dio meryem die biri vardı ya evli ona attm 2 3 tane dio ama nie yemin etmeden önce sordumda sölemedi ozaman bu kadar üzülmezdim biliom aldatmam die yemin edio inanıyorum ama bn istiyorum ki böle gereksz seylere beni nie süphelendirio yaa yemin zamanı sölüo bide cok sinirlenio cok kızdı sen bana yemn ettirion die kafayı yicem ben hatalımıym bilmiom napcam yoksa ne yaparsa yapsın demeyi nasıl basarabilecem yardm edin lütfen

bence iki tarafta hatalı. Size açık bir cevap vermemesi onun hatası sizin baskı yapmanızda öyle tepkisine neden oluyor. Şimdi siz kıskanınca eğer bir halt karıştırıyorsa sanki yapmayacak mı yada ben yaptım mı diyecek? Karşınızdaki kişiyi hem cinsiniz gibi düşünmeyin. onu kıskandığınızı ve paylaşmak düşüncesini sizi ne kadar üzdüğünü gereksiz ve kendinizi mutsuz ettiğinizi direk söylerseniz iyi olur. güven meselesi olarak görmemesi değil de kaybetme korkusu oluştuğunu söyleyin egolarını besleyin biraz.

bence iki tarafta hatalı. Size açık bir cevap vermemesi onun hatası sizin baskı yapmanızda öyle tepkisine neden oluyor. Şimdi siz kıskanınca eğer bir halt karıştırıyorsa sanki yapmayacak mı yada ben yaptım mı diyecek? Karşınızdaki kişiyi hem cinsiniz gibi düşünmeyin. onu kıskandığınızı ve paylaşmak düşüncesini sizi ne kadar üzdüğünü gereksiz ve kendinizi mutsuz ettiğinizi direk söylerseniz iyi olur. güven meselesi olarak görmemesi değil de kaybetme korkusu oluştuğunu söyleyin egolarını besleyin biraz.

ya zaten önemsizse neden silio ki veya ben 3 aydr diom silme veya 3 aydr bayanada yazabilirsin ama bn bilim söle diorum yok ya ne yazması dio ama yemin son caremdi e nie yemin zamanı sölüo 3 aydr sölemedini ya zaten acık olsa yazdında kötü bişi yoksa nie silio inadıma gibi

ben yazdıklarını zor çözüyorum kuzum yaa, biraz daha düzgün yaz okumaya çalışırken kafam karıştı.yardımcı olmak istedim ama çok fazla kısaltmalara girmişsin,tam anlayamadım bişi. bi sakin ol daa.gebelikte hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz.

bence iki tarafta hatalı. Size açık bir cevap vermemesi onun hatası sizin baskı yapmanızda öyle tepkisine neden oluyor. Şimdi siz kıskanınca eğer bir halt karıştırıyorsa sanki yapmayacak mı yada ben yaptımdiyecek? Karşınızdaki kişiyi hem cinsiniz gibi düşünmeyin. onu kıskandığınızı ve paylaşmak düşüncesini sizi ne kadar üzdüğünü gereksiz ve kendinizi mutsuz ettiğinizi direk söylerseniz iyi olur. güven meselesi olarak görmemesi değil de kaybetme korkusu oluştuğunu söyleyin egolarını besleyin biraz.

peki napım kendi halinemi bırakım elbet birgün belli olur düsüncesiyle mi yasayım yani tek istedim böle bişi yapıosa ortaya cıksın bende bitirim bazı seyleri kafamda ama simdi kesin bilmeyince kendimide suclu hissediom gecende nette okey oynarken dikkat ettm bn yanına gidince sayfadan cıkıodu bende girdim selam yazısını gördüm ve kızarsın die cıkıom normal askım ne var bunda dedi bayan olsun erkek olsun sohbet edemezmiyim dedi bende bugun o lafı hatılattm bu defa msj baska net baska msj la sohbet olmaz o zaman aldatmaktr dio ama ne bilim kafam karıstı evli bi arkadasıysa nie silio o msj ları yuazdını dicem kızarsın üzülürsün die dio offf off ne hali varsa görsün demeyi nasıl basarcam ben off

ben yazdıklarını zor çözüyorum kuzum yaa, biraz daha düzgün yaz okumaya çalışırken kafam karıştı.yardımcı olmak istedim ama çok fazla kısaltmalara girmişsin,tam anlayamadım bişi. bi sakin ol daa.gebelikte hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz.

ya ben ya duygusalm bu ara yanlıs anlıom herseyi yada esim gercekten bişiler karıstırıo msj hakkı 50 sms mesela 10 tanesini akrabasına yolluyor onları silmiyor kalan 40 sms ay sonunda bitiyor ve ben nerde dedimde ölesine atıyorum diyor nie siliyosun diorum beni sorguyamı cekion diyor 3 aydr böyle ama bn yeni söyledim bu konuyu ve 3 aydır bana söylemek istedn bişi varmı diyorum yok diyordu . hiç kadına attnmı merhaba olarakta olsa diyorum yok diyor bende esim yemin edemez yalan yere et dedim son anda edecem bidhaha sorma dedi 3 veya 4 tane meryem evli arkadasıma atm dedi ve bana küstü yattı ,işte. ben 3 aydr soruom nie yemin et deyince söylüyorki daha cok kırıldım ama o kendinin kırıldını söledi cok kötü olmus güvenmiom die

bu konuyu 3 4 gün uzatr kavga edince kötü edioz evde kırılmadk sey kalmıo benm pisikolojm bozuluo tabi 1 senedr sükür olmuo kavgamız ama ne bilim artık onu umursamak istemiom nasıl basaracam bunuki

bu konuyu 3 4 gün uzatr kavga edince kötü edioz evde kırılmadk sey kalmıo benm pisikolojm bozuluo tabi 1 senedr sükür olmuo kavgamız ama ne bilim artık onu umursamak istemiom nasıl basaracam bunuki

ne hali varsa görsün demek istiyorum ama işte ya birde dedigi gibi yanlış bişi yapmıosa diyorum

ne hali varsa görsün demek istiyorum ama işte ya birde dedigi gibi yanlış bişi yapmıosa diyorum

kötü bişi yazmıosa nie siliyor ve yemin et deyince baya uzattı etmem falan die ne bilim yaa allahım kaldıramıcam tek sey aldatılmak affedemem oyüzden korkuyorum ama yapıosa insalah bir sekilde rabbim gösterir bende ona bosuna deger vermyim bukadar onun için uykusuz kalıyorum aglıyorum yeter ya doguma 1 ayım kalmış bi bu derdim eksikti yaa

sen gercekten haklısın ben kıskanınca yapmıcakmı sanki ne kendimi bebegimi üzüyorum dimi ama.yinede insanın elinde degil ama takmıcam kafama bosuna uykusuz kalıp üzülüyorum kendi üzülsün karımı üzdüm die hiç uzatmıcam düşününce ne hali varsa görsün diyesim gelio nese cvp n için sagol

ben olsam napardım bilionmu anında boşardım evden şutlardım bunun bişiler yaptığı apaçık ortada kendini ne kasıp üzüyonki onun için eğer seninse döner zaten ay nekadar sinirlendim şimdi aldatan kadın olsun erkek olsun hiç tahammülüm yok

ben olsam napardım bilionmu anında boşardım evden şutlardım bunun bişiler yaptığı apaçık ortada kendini ne kasıp üzüyonki onun için eğer seninse döner zaten ay nekadar sinirlendim şimdi aldatan kadın olsun erkek olsun hiç tahammülüm yok

ya birde yapmıosa yapmaz benim esim derdim düne kadar ah bi fatura dökümü falan bulsam bende içim rahat silerim nasıl ona gelen giden msş okuyabilirim bilmiom

ya birde yapmıosa yapmaz benim esim derdim düne kadar ah bi fatura dökümü falan bulsam bende içim rahat silerim nasıl ona gelen giden msş okuyabilirim bilmiom

bayilik falan tc yle falan verirmi keske yaptından emin olsamda birde beni sucladıgı için onu utandırsam.ya nebilim ama bi insan nie silme dememe ragmen silipte yemin etmeden akrabalara atıom deyipte yemin et deyince evli bi arkadasm vardı deyip ona attım deyip sucu bana atıp uyur bugun geldi kahvaltıya konusmadı bnle sabahta öpmeden gitti işe ya bana dese canım atıom normal arkadasm yine bişi demicem ama birde silio yolladklarını gelde sinirlenme işte benimi kızdırıo anlamıom ama eve hep vakitli gelio ne bilim aldatsa gec gelir falan bilmiom ah bi kesin ögrenmenin yolu olsa

bayilik falan tc yle falan verirmi keske yaptından emin olsamda birde beni sucladıgı için onu utandırsam.ya nebilim ama bi insan nie silme dememe ragmen silipte yemin etmeden akrabalara atıom deyipte yemin et deyince evli bi arkadasm vardı deyip ona attım deyip sucu bana atıp uyur bugun geldi kahvaltıya konusmadı bnle sabahta öpmeden gitti işe ya bana dese canım atıom normal arkadasm yine bişi demicem ama birde silio yolladklarını gelde sinirlenme işte benimi kızdırıo anlamıom ama eve hep vakitli gelio ne bilim aldatsa gec gelir falan bilmiom ah bi kesin ögrenmenin yolu olsa

merhaba canım
kullandığı operatör nedir eşinin elinin altında internet var online şifresini al telefonundan gir online menuye her dakika her saniye kimi aramış kime mesaj atmış görebiliyorsun numaralar yazıyor zaten kaç dakika kaç saniye konuşmuş onlar bile var tarih saat olarak niye kafana takıntı yapıyosunki bu şekilde kendini yer bitirirsin

Yapacak adam yapar ruhun duymaz siz kıskançlık yaptıkça eşiniz sizin ondan vazgeçemeyeceğinizi düşünür kendinizi basitleştirisiniz onun gözünde
ona söylemeden belli etmeden takip edin

merhaba canım
kullandığı operatör nedir eşinin elinin altında internet var online şifresini al telefonundan gir online menuye her dakika her saniye kimi aramış kime mesaj atmış görebiliyorsun numaralar yazıyor zaten kaç dakika kaç saniye konuşmuş onlar bile var tarih saat olarak niye kafana takıntı yapıyosunki bu şekilde kendini yer bitirirsin

canım kendi tlf no mu yazım onunkini yazarsam ona msj gitmezmi şifre

canım kendi tlf no mu yazım onunkini yazarsam ona msj gitmezmi şifre

Eşinizin telefonundan yapacaksınız tabi faturalı ise kontörlülerde olmuyor sanırım
eşin telefonun yanında olmaması lazım o banyodayken al şifre gelince hemen bakman lazım telefona hemen mesaj geliyor çünkü nete girdiğinizi yazıyor

merhaba canım

lütfen bana bunu anlat ya esimin tlf nundanmı sifre alım kendi no m danmı onun no verirsem ona msj gider hersey daha kötü olur

Eşinizin telefonundan yapacaksınız tabi faturalı ise kontörlülerde olmuyor sanırım
eşin telefonun yanında olmaması lazım o banyodayken al şifre gelince hemen bakman lazım telefona hemen mesaj geliyor çünkü nete girdiğinizi yazıyor

o zor iş aksam eve gelio yemek yiyor kaynanam yukarda oturdu için ora cıkıo her aksam yatma zamanı gelio yatıo yapamam ya amaan dedigin gibi yapsa da yapmasada bn kendimi yıpratıom bosver ne hali varsa görsün dicem artık rabbim büyük elbet bişekilde gösterir .ama bişi karıstırıosa aptal durumuna düsmek istemiyorum suan kendime bile inanamıyorum nasıl böle üsteliom okadar kocam yapmaz derken hala diyorum yapmaz esim ama kendi hareketleriyle süphelendirio beni işte

lütfen bana bunu anlat ya esimin tlf nundanmı sifre alım kendi no m danmı onun no verirsem ona msj gider hersey daha kötü olur

ben ve eşim vodafone kullanıyoruz bunu biliyorum ama diğer operatörleri bilmiyorum eşinin telefonunu gece uyurken sessize alıp S yazıp 7000 e mesaj gönderiyorsun mesaja hemen cevap geliyor çoğu zaman ve mesajdan gelen cevaptaki şifreyi bi yere yaz ve eşinin telefonuna gelen giden bu mesajları sil canım tabi vodafone sa faturalı yada faturasız fark etmiyor her ikisindede bakabiliyorsun ayrınlı olarak internette hep güncelleniyo online menudende bakıyorsun sen şifreyi al ben yine tarif ederim geri kalanını bol şans yakalanma :D

Back
X