gebeligin bu zor sürecinde esiyle sorun yasayanlar varmı

o zor iş aksam eve gelio yemek yiyor kaynanam yukarda oturdu için ora cıkıo her aksam yatma zamanı gelio yatıo yapamam ya amaan dedigin gibi yapsa da yapmasada bn kendimi yıpratıom bosver ne hali varsa görsün dicem artık rabbim büyük elbet bişekilde gösterir .ama bişi karıstırıosa aptal durumuna düsmek istemiyorum suan kendime bile inanamıyorum nasıl böle üsteliom okadar kocam yapmaz derken hala diyorum yapmaz esim ama kendi hareketleriyle süphelendirio beni işte

şüphe çok büyük bi acı canım kendine zarar verirsin tabiki insan kendini aptal gibi hisseder sen benim dediklerimi düşün boş bi vaktini bulursun emin ol en iyisi gece uyurken yapman telefonu gece alabilirsin diye düşünüyorum uyanık olduğu zamanlarda yapma bence yakalanırsın

o zor iş aksam eve gelio yemek yiyor kaynanam yukarda oturdu için ora cıkıo her aksam yatma zamanı gelio yatıo yapamam ya amaan dedigin gibi yapsa da yapmasada bn kendimi yıpratıom bosver ne hali varsa görsün dicem artık rabbim büyük elbet bişekilde gösterir .ama bişi karıstırıosa aptal durumuna düsmek istemiyorum suan kendime bile inanamıyorum nasıl böle üsteliom okadar kocam yapmaz derken hala diyorum yapmaz esim ama kendi hareketleriyle süphelendirio beni işte

Şüphe tohumunu içine atarsan önüne geçemezsin büyürde büyür eşin evde sevgilisiyle mesajlaşacak kadar rahat değildir herhalde bende çok kıskancım belkide senden fazla ama gizlice takip ediyorum ona söyleyipte kendimi aciz hissettirmiyorum o beni kıskansın diyip geçiyorum

şüphe çok büyük bi acı canım kendine zarar verirsin tabiki insan kendini aptal gibi hisseder sen benim dediklerimi düşün boş bi vaktini bulursun emin ol en iyisi gece uyurken yapman telefonu gece alabilirsin diye düşünüyorum uyanık olduğu zamanlarda yapma bence yakalanırsın
ne yapcam onu anlat onun tlf dan s kac kaca yola dio onumu yapcam sifre gelir gelmez net acıkmı olsun sifre gir tlf no gir dio ordanmı gircem direk cıkıomu

hayır canım bilgisayarın başında olmak zorunda değilsin ertesi günde bakarsın sadece eline şifre geçsin yeter S yazıp 7000 e gönderiyorsun evet online işlemler bölümüne tıkladığında telefon numarası ve şifre istiyor eşinin telefonuna gelen şifreyi giriyorsun ve güncel görüşme detayı diyorsun hepsi takır takır önüne geliyor aldatıyorsa bile bunu bilmek senin hakkın ama umarım yapmıyordur hiç kimse erkek yada kadın aldatılmayı haketmiyor ama sadece için rahat olsun

hayır canım bilgisayarın başında olmak zorunda değilsin ertesi günde bakarsın sadece eline şifre geçsin yeter S yazıp 7000 e gönderiyorsun evet online işlemler bölümüne tıkladığında telefon numarası ve şifre istiyor eşinin telefonuna gelen şifreyi giriyorsun ve güncel görüşme detayı diyorsun hepsi takır takır önüne geliyor aldatıyorsa bile bunu bilmek senin hakkın ama umarım yapmıyordur hiç kimse erkek yada kadın aldatılmayı haketmiyor ama sadece için rahat olsun

kendi tlfd numda deniom giriş basıom acmıo ama

Siz netten baktığınızda trkcel ve avea da mesaj geliyor hatta 1 tanede değil eşiniz anlar telefon sizin elinizde olması lazım diğer operatörü bilmiyorum

kayıt ol dio omasam olmuomu üye . direk sifre tlf noyla olmuomu üyemi olmak gerekio

canım az önce taktiğin iyiydi kendinde bi dene bakalım neler olacak yok başka günler gitmez mesaj sen kendinde bi dene ne kadar sürede geliyo mesaj falan bak bi

sifrede bende tlfnda ama ne yaptımsa acmıo nere girdimse olmuo. artık pes ettm zaten 2 gündür bedava msj hakkı oldugu gibi duruo ellememiş belkide ben kendimi bosa üzdüm keske sifre yle bakılsaydı içim rahatlardı ama olmadı hem bişi karıstırsa her aksam 5 te evde olmazdı demi hem hala benle konusmuo suclu olsa ne bilim affettirmeye calısırdı kendini ya kafam cok karısık hersey oluruna varr elbet bisekilde cıkar bişi varsa demi. yardımcı oldugun için sagol 2 gecedir uyumuyorum bugun uyumaya calısacam bebegim için benim esim yapmaz yaaa nebilim ben hamilelilk hormonundan dolayımı böle oldum bilmiom rabbim kimseyi dogru yoldan ayırmasın amin kendime kızıyorum nasıl süphelenirim esimden die utanıyorum hemde kendimden

sifrede bende tlfnda ama ne yaptımsa acmıo nere girdimse olmuo. artık pes ettm zaten 2 gündür bedava msj hakkı oldugu gibi duruo ellememiş belkide ben kendimi bosa üzdüm keske sifre yle bakılsaydı içim rahatlardı ama olmadı hem bişi karıstırsa her aksam 5 te evde olmazdı demi hem hala benle konusmuo suclu olsa ne bilim affettirmeye calısırdı kendini ya kafam cok karısık hersey oluruna varr elbet bisekilde cıkar bişi varsa demi. yardımcı oldugun için sagol 2 gecedir uyumuyorum bugun uyumaya calısacam bebegim için benim esim yapmaz yaaa nebilim ben hamilelilk hormonundan dolayımı böle oldum bilmiom rabbim kimseyi dogru yoldan ayırmasın amin kendime kızıyorum nasıl süphelenirim esimden die utanıyorum hemde kendimden

evet canım şüphelenme hamileyken daha fazla oluyo bu takıntılar çirkinleştim mi başkasınamı gider düşüncesi yüzünden saçma sapan şeyler düşünüyoruz umarım gece uyumuşundur

evet canım şüphelenme hamileyken daha fazla oluyo bu takıntılar çirkinleştim mi başkasınamı gider düşüncesi yüzünden saçma sapan şeyler düşünüyoruz umarım gece uyumuşundur

uyumadım 3 te biraz uyumusum onun bana kırgın olması beni herseyden soguttu kendinden evimden bir insan bu kadar sevilirken kendi eliyle o sevgiyi ziyan edebilio işte zaten 10 gün önce erken dogum tehdidinden 2 gün hastanede yattm simdi bu stres kaldıramıom acıkca konusacam acık ya o acık olacak bişi oldunda gizlemicek yada böyle sacma sapan yasıcaz ama inan bn hep söylüyorum bayanada yazsan canım söle kızmam olabilir iş arkads falan diom sacmalama canım dio sonra yemin et deyince mrb die yazmış bende cvp attm dio ama nie ben ısrar ederken demioda kac zaman gecio öle dio zaten artık eskisi gibi ugrunda ölürüm falan yok bende kalmadı öyle ama düsünüyorum benm sucum degil acık olmayı karısının karısması olarak görüo hayırlısı olsun artık o beni kıskansın ben nie kıskanım onun kıskanılacak bi tarafı yok. mümkün degil dio askım dio fıstık gibi karım var dio ki cirkin bile olsan seni kücük düşürmem 5 para etmez kadınlara dio sen nasıl kendini onlarla bir tutuon dio ne bilim yaa dedim ya hayırlısı zaman gösterecek herseyi su bebegim bi dogsaydı bazen diom bilseydm yapmazdm bu bebegi diom 2 . bebegim bu benim.bide 1.5 yasında oglum var daha küçük ama sırf esim istio die yine hamiş oldum cocukları cok seviyor süper bir baba bunu bildigim için hamiş oldum insalah pişman olmam olursamda 2 tane oglum oldugu için yine pişman olmucam onların sayesinde hayattan kopmucam

iyi ediyorsun canım bak 1 tane oğlun varmış 2. bebişde yolda boşver artık takıntıları yapıyosada kendisi kaybeder senin kaybedecek bişeyin yok bence senin kızacağın üzüleceğin için söylemiyo şunu unutmaki söylemeyecek olsa yeminle falan değil öylesine bi yemin eder yine yalan söyler konuşmuyorum falan diye takma kafana huzurlu günler diliyorum

iyi ediyorsun canım bak 1 tane oğlun varmış 2. bebişde yolda boşver artık takıntıları yapıyosada kendisi kaybeder senin kaybedecek bişeyin yok bence senin kızacağın üzüleceğin için söylemiyo şunu unutmaki söylemeyecek olsa yeminle falan değil öylesine bi yemin eder yine yalan söyler konuşmuyorum falan diye takma kafana huzurlu günler diliyorum

ya zaten sorumlulugu okadar cok ki kaynanam kayınbabam 2 tane 35 36 yaslarında bekar görümce alt üst oturuoz herseyleri biz karsılıoz elektrk su gıda anca maddi olarak yetişio daha bebegime bile bi kac parca bişi alamadım ben böyle herseyi alttan alırken işte eger diom bide böle halt yerse die üzülüom ama dedim ya adam gözünü acamıo kosturmaktan ama işte ilgi eksilince insan korkuo acaba dio. oda sen,in dedigin gibi dedi msj geldini sölesem canın sıkılacak bide cvp yazdrmazsn ayıp olur dio dügügünümüze bile geldi o kadın ya zaten o kadından süphelenmem evli cocuklu bn acaba baskasına attıda bana onamı attm dio diorum amaan bosver simdi yemege geldi yedi gitti bu artık naparsa yapsın demeyi basardım cünki o hata yaparsa beni kaybetceni bilio cocuklarım daha önemli dicem ama esdimde önemli seviyorum kocamı yaa sanada güzel günler diliyorum allah herkesin evinde huzur mutluluk versin cvp larn için sagol

kızlar cok mutsuzum esimi cok seviyorum ve kıskanıyorum ve o tam tersi kıskanmamı istemiyor güvenmion diyor ve kavga ediyoruz o yatıyor ama ben budefa kırgınız die sabahlara kadar uyumuyorum.ya ne bilim msj yolluo o yolladı kişi silio msj ı bn diyorum bu kadar msj nerde dio öle sildm eskiden olan bayana mı attın diom yok dio tamam yemin et diom bu defa yemin edecek zaman dio meryem die biri vardı ya evli ona attm 2 3 tane dio ama nie yemin etmeden önce sordumda sölemedi ozaman bu kadar üzülmezdim biliom aldatmam die yemin edio inanıyorum ama bn istiyorum ki böle gereksz seylere beni nie süphelendirio yaa yemin zamanı sölüo bide cok sinirlenio cok kızdı sen bana yemn ettirion die kafayı yicem ben hatalımıym bilmiom napcam yoksa ne yaparsa yapsın demeyi nasıl basarabilecem yardm edin lütfen

Hiç bir şey anlaşılmıyor. Güzel Türkçemizi katletmişsin canım, noktalama işaretleri kullansaydın hiç değilse :) Tek anladığım eşini kıskandığın ve onun kıskanmanı istemediği. Erkekleri çok bunaltmaya gelmiyor, kıskansan bile ona çok hissettirmemeye çalış zira bir erkeğin elinde bu davranış bir kozdur. 'Beni boğuyorsun' cümlesini duymanı istemem.

Back
X