- 30 Kasım 2020
- 19
- 4
- 6
- 26
- Konu Sahibi Premseselo
Bebeğin ultrasonda 4 gün ileride olarak görünmesi ne demek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bakmışsın kendine gelişimi süper gidiyor demek. Her annenin hayaliBebeğin ultrasonda 4 gün ileride olarak görünmesi ne demek
Hayır doktorum erken yumurtlamışsın dedi ama nasıl oluyor bu adetin son günü mü hamile kalmışım demekİyi bakmışsın kendine gelişimi süper gidiyor demek. Her annenin hayali![]()
Evet büyük ihtimalleHayır doktorum erken yumurtlamışsın dedi ama nasıl oluyor bu adetin son günü mü hamile kalmışım demek
Canım o +4ler - 4ler o kadar çok değişir ki. Gittiğin doktorun ultrason cihazıyla alakalı biraz da. Başka doktora gitsen tam haftasıyla uyumlu der mesela.Hayır doktorum erken yumurtlamışsın dedi ama nasıl oluyor bu adetin son günü mü hamile kalmışım demek
Yani 14. Günden 4 gün önce mi döllenmiş yoksa alakası yok mu bununlaCanım o +4ler - 4ler o kadar çok değişir ki. Gittiğin doktorun ultrason cihazıyla alakalı biraz da. Başka doktora gitsen tam haftasıyla uyumlu der mesela.
Neyse, erken yumurtlama demek senin yumurta gelişimin 14 günden kısa sürede, yani daha erken gerçekleşmiş demek.
Embriyonik meseleler bunlar ve 9 ay içinde daha çook değişecek bu değerler. Örneğin ilerleyen aylarda aldığın vitaminler, yediğin meyveler bebeğin gelişimini ileride gösterebilir.
Döllenmenin hangi gün olduğunu net olarak öğrenmen mümkün değil. Çünkü bunun çok fazla değişkeni var, vücut sıcaklığın bile etkiler öyle söyleyeyim. Sadece tahmin yapılabilir, senin durumunda da bu ultrason cihazına göre 4 gün erken yumurtlamış görünüyorsun.Yani 14. Günden 4 gün önce mi döllenmiş yoksa alakası yok mu bununla
Çok teşekkür ederim bilgili olduğunu anladım bu konuda benim adetin bittiği temizlendikten sonra yani adetin 5. Günü ve 9. Günü ilişki oldu muhtemel olarak hangisidir doktorum temizlenir temizlenmez demişti ama 5. Günü mü sayılıyor temizlenme acaba 9. Gün mü. Çünkü başka bir ilişkim olmadı o ayDöllenmenin hangi gün olduğunu net olarak öğrenmen mümkün değil. Çünkü bunun çok fazla değişkeni var, vücut sıcaklığın bile etkiler öyle söyleyeyim. Sadece tahmin yapılabilir, senin durumunda da bu ultrason cihazına göre 4 gün erken yumurtlamış görünüyorsun.
Dediğim gibi, şuanda başka bir doktora gitsen farklı bir sonuç çıkacaktır.
Ben bu anlattıklarımı ilk gebeliğimden tecrübe ederek öğrendim, afaki anlatmıyorum için rahat olsun.
Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama yumurtlama günü dışında hamile kalan çok az kişi var böyle gün eksik çıkınca acaba adetten hemen önce mi hamile kaldım diyede düşündüm çünkü aşırı uyku hali falanda vardı o sırada kafamı karıştırdı..Döllenmenin hangi gün olduğunu net olarak öğrenmen mümkün değil. Çünkü bunun çok fazla değişkeni var, vücut sıcaklığın bile etkiler öyle söyleyeyim. Sadece tahmin yapılabilir, senin durumunda da bu ultrason cihazına göre 4 gün erken yumurtlamış görünüyorsun.
Dediğim gibi, şuanda başka bir doktora gitsen farklı bir sonuç çıkacaktır.
Ben bu anlattıklarımı ilk gebeliğimden tecrübe ederek öğrendim, afaki anlatmıyorum için rahat olsun.
HayırHayır doktorum erken yumurtlamışsın dedi ama nasıl oluyor bu adetin son günü mü hamile kalmışım demek
Bende ikna olmayacaginizi bildiğim içinBelkide 2 haftayı doktorlar net olsun diye söylüyordur böyle bilemiyorum çünkü herzaman son adet tarihini baz alıyorlar kesinlikle iki hafta içinde hamile kalınıyor diye bir tabir duymamıştım
Yani aslında baya mantıklı ama kesinlikle 2 hafta tabiri kafamı karıştırdı biraz yoksa gerçekten mantıklı zaten ben hesaplandığımda da sanırım öyle oluyorBende ikna olmayacaginizi bildiğim için
Banu çiftçiyi dinleyin dedim
Kağan Kocatepe filan vardı bide
İsmen aklımda kalanlar bu hocalar