• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk 3 ayında kontrollü kilo vermek ?

Ben 1,5 kilo vermiştim arkadaşım da 7 kilo vermişti

1.trimesterda kontrollü kilo verebilen var mı?
4. Aya kadar verilebilir dedi diyetsynm. Ama ilk zamanlar bulantı olduğundan verdiği listeye uyamadm ama bu işin sırrı yürüyüş yapabldgn kadar yapmak ve sağlıklı beslenmek.

Diyetisyen eşliği ile mi olmuştu acaba. Yoksa sizler mi biraz dikkat ettiniz
Ben zaten beslenme konusunda kontrollüyüm 25 26 gibi diyetisyene başladım gebelik şekeri vardı toplam 3.5 4 kilo aldım zayıf gebeydim zaten arkadaşım da 75 gibi hamile kaldı 80le doğuma gitti o da diyetisyene gitti

4. Aya kadar verilebilir dedi diyetsynm. Ama ilk zamanlar bulantı olduğundan verdiği listeye uyamadm ama bu işin sırrı yürüyüş yapabldgn kadar yapmak ve sağlıklı beslenmek.
Ay çok sevindim verilebildiğine. Fazlam var verebildigimi vermek istiyorum hatta soyle 8 versem off çicek olur da🥹

Ben zaten beslenme konusunda kontrollüyüm 25 26 gibi diyetisyene başladım gebelik şekeri vardı toplam 3.5 4 kilo aldım zayıf gebeydim zaten arkadaşım da 75 gibi hamile kaldı 80le doğuma gitti o da diyetisyene gitti
Sanırım benim de bir diyetisyenle devam ettirmem lazim dünyaları yicem yoksa😅

175 boy 85 kilo şuan. Aslinda 85 hep doguma giris kilom olsun istiyordum. Yag oranim fazla bence obeze girebilirim sanirim😅
Vki gore fazla kilolu olablrsnz hesaplyn. Ama yürüyüş ve bulantı yoksa diyetsyn harika olur

Vki gore fazla kilolu olablrsnz hesaplyn. Ama yürüyüş ve bulantı yoksa diyetsyn harika olur
Yürüyüş yapıyorum aslında. Riskli gebelikte değilim. Ama bulantim yok aksine sigarayi birakinca cok ama cok daha yemek istiyorum bu tamamen psikolojik bir yeme isteği bence. Çünku daha 6 haftalik gebeyim. vkı ye gore fazla kilolu cikiyorum. En kısa zamanda iyi bir diyetisyen bulmaliyim. Bilgi verdiginiz icin cok tesekkur edrim🤍

Back
X