Gebeliğin ilk 3 ayında mixovul kullananlar yardım :(

edss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
1.158
617
Kızlar 5+1 haftalık hamileyim çok şükür . Bugün keseyi görmek için doktora gittik . Doktoruma hamile kalmadan önce hafif enfeksiyon olduğunu şimdide hafif kaşıntım başladığını söyledim mixoovul adlı vajinal tablet verdi kullanmam için sıkıntı olmaz kullan dedi ama ilaç içeriğinde ilk ay kullanılmaz yazıyor . Yardımcı olabilecek var mı ? Bebeği çok istiyorsun düşük filan olmasın kullan dedi ama benim içim rahat değil .

tatlım ilaç hakkında bilgim yok ama senin hamile olduğunu görünce çok sevindim.gözün aydın demek istedim

Kızlar 5+1 haftalık hamileyim çok şükür . Bugün keseyi görmek için doktora gittik . Doktoruma hamile kalmadan önce hafif enfeksiyon olduğunu şimdide hafif kaşıntım başladığını söyledim mixoovul adlı vajinal tablet verdi kullanmam için sıkıntı olmaz kullan dedi ama ilaç içeriğinde ilk ay kullanılmaz yazıyor . Yardımcı olabilecek var mı ? Bebeği çok istiyorsun düşük filan olmasın kullan dedi ama benim içim rahat değil .
Mrb bende mixovul kullanıyorum ve akıntım normalde azdı bu ilacı kullanmaya başladım beyaz sümük şeklinde akintim baya oluyor ilacyan mi acaba sizde de oldumu

Banada doktorum onermedi malesef hatta ısrar ettim fitilsiz duzelmem diye basindan beri enfeksiyonum var duzelmiyo gececek gibi oluyo tekrarliyo ama doktorun kullan dediyse guven tabi

X