Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canim korkma kimi baslarda alir kimi sonlarda bnde 3 kilo aldim; ) cok istahim acik cok yiyorumslm kizlar bnm ikinci cocugum ve 1 aylik hamileyim hamile kalmadan once 50 kiloydum simdi ise 54 kiloyum 1 ayda 4 kilo aldim kizlar 9 ayda duba gibi olacam heralde siz kac kilo aldiniz benmki asirimi acaba
slm kizlar bnm ikinci cocugum ve 1 aylik hamileyim hamile kalmadan once 50 kiloydum simdi ise 54 kiloyum 1 ayda 4 kilo aldim kizlar 9 ayda duba gibi olacam heralde siz kac kilo aldiniz benmki asirimi acaba
Bende şuan 6+5 teyim çok fazla acıkıyorum sürekli bi mide kazınması hali. Henüz mide bulantımda Yok bilmiyorum valla bel çevrem kalınlaşmaya başladı sanki hemen göbekten kilo alırım ben zaten.Ben de ilk ayda 4 kilo alanlardanim. Suan 2. ayimizdayiz sanirim bu sekilde devam edecek. Mide bulantisi yasayan hamilelerden de degilim. Iyi bir sey mi kotu bir sey mi karar veremedim :)