GEBELİĞİN İLK AYLARINDA STRES VE BUNALIMLAR

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
382
48

Merhaba, ben yeni hamileyim 2.ayımdayım ve şu 1 aydır sabahları bi sinirlilik,bunaltı,öfke, hiç bir şey yapmak istememe halleri var.

Sağa sola çatmak istiyorum adeta. İşe gitmek istemiyorum ama gitmem lazım.Uyumak, hiç bir şey düşünmemek, evimde saatlerce televizyon izlemek, yeni birşeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum.Haftada 6 gün çalışıyorum,çok buhranlar bastı artık. Nasıl rahatlatabilirim kendimi?

Eşimden Allah razı olsun, o beni rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor, ama ben stresimi atamıyorum bir türlü.

zamanla gececek kardeşim. benim ilk hamilelğimde öyle olmuştu. senin yaşadıklarına benzer yaşadıklarım.. kocam karımı kaybediyorum diye oturup ağlamıştı. psikiyatrise bile gittim. 3 ayım dolduğunda geçti..

sabır azcık. doktor bana uğraşın olsun demişti. çocuğuna örgü ör, kitap dergi filan oku, yemek yap ama kendinle başbaşa kalma demişti. sanada tavsiyem bu..

bakalım ikinciye hamileyim. aynısı olacak diye korkuyorum..

bulantı, kusma gibi düşün.. 3 ay bittiğinde geçecek.

Öyle ümit ediyorum ama çalışırken daha da zorlanıyor insan.Uyumak dinlenmek istiyorum,ama bu imkanım yok şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…