Gebeligin ilk aylarinda TSH yüksekliği

Sessedali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2019
11
2
86
37
Merhabalar gebelik ilk aylarindayim TSH 19 çıktı çok korkuyorum başına böyle bişi gelen varmı acill cvp lütfen

Benim de 17 çıktı 5. Haftadaydım. 0.25 levotiron kullandım. 9. Haftadayım. Dün yine kan verdim bu sefer 5.65 gibi bir rakamdaydı. Doktor yine yüksek buldu ve 0.50 ye yükseltti. Umarım bir sorun yaşamayız. Ben de korkuyorum:(

Benim de 17 çıktı 5. Haftadaydım. 0.25 levotiron kullandım. 9. Haftadayım. Dün yine kan verdim bu sefer 5.65 gibi bir rakamdaydı. Doktor yine yüksek buldu ve 0.50 ye yükseltti. Umarım bir sorun yaşamayız. Ben de korkuyorum:KK43:
Peki ultrasonyanda baktiklerinde bı sorun yok deilmi bebekte yada doguncami belli oluyor dediler bilginiz varmı çok araştırmakta iyi deil okudukça yemeden içmeden kesildim bazen bilmemek daha iyi

Peki ultrasonyanda baktiklerinde bı sorun yok deilmi bebekte yada doguncami belli oluyor dediler bilginiz varmı çok araştırmakta iyi deil okudukça yemeden içmeden kesildim bazen bilmemek daha iyi
Ultrasonda görünüyor, lütfen yemeden içmeden kesilmeyin o kadar kötü bir durum olacağını sanmıyorum. Benim annem 7 çocuk doğurmuş ve eski toprak. Hiçbirinde bu kadar tetkik yapılmadı hepimiz turp gibi doğmuşuz bir de bu taraftan düşünelim. Tıbbın her bulgusuna sorgusuz sualsiz teslim olmayalım. Ben de korksamda bazen de böyle düşünüyorum.

Yahu ben 75lik kullanıyorum minimum 2,5 çıkıyor ve yani gerçekten 4,8den düşüremedik. Gebelik ilerledikçe direnci artıyor. Gebelikten önce 0,25le düşerdi. Gerilmeyin bu kadar. Sık sık kan verip kontrol ettirin.

Yahu ben 75lik kullanıyorum minimum 2,5 çıkıyor ve yani gerçekten 4,8den düşüremedik. Gebelik ilerledikçe direnci artıyor. Gebelikten önce 0,25le düşerdi. Gerilmeyin bu kadar. Sık sık kan verip kontrol ettirin.
Arkadaşım merhaba sen doğum yaptın yaptın allahin izniyle hersey yolunda mi

Back
X