Gebeliğin ilk başlarında akıntı

lara0603

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2022
26
6
1
28
Ben daha çok yeni geleyim sanırım 2 hafta 3 günlük falan ama sürekli bi akıntı var adetim de 4 gün geçti cok açık limon sarısı gibi akıntı bide beyaz kremsi akıntı tecrübeli olanlar yaşadıklarını anlatabilir mi rica etsem sizlerde nasıl

Ben daha çok yeni geleyim sanırım 2 hafta 3 günlük falan ama sürekli bi akıntı var adetim de 4 gün geçti cok açık limon sarısı gibi akıntı bide beyaz kremsi akıntı tecrübeli olanlar yaşadıklarını anlatabilir mi rica etsem sizlerde nasıl
Test yaptınız mi

Ya ben de bir şey sormak istiyorum göbek deliğinde ağrı hamilelik belirtisi mi acaba?

Enfeksiyon olabilir sarı ise bi idrar tahlili yaptırın içiniz rahat etsin. Bu arada 5 haftalık hamilesinizdir adet başından hesaplanıyo

Bunu bende merak ediyorum gerçekten iyi ki sordunuz
Bilen birisi keşke aydınlatsa 🫣 iki defa idrar testi yaptım ikiside hayalet çizgi çıktı bugün adet günüm henüz adet olmadım ve göbek deliğimde ağrı oldu bugün acaba gebelik belirtisi mi çok merak ediyorum

Enfeksiyon olabilir sarı ise bi idrar tahlili yaptırın içiniz rahat etsin. Bu arada 5 haftalık hamilesinizdir adet başından hesaplanıyo
En son ağustosun 29 unda basladı reglim 5 Eylül de bitti 15 Eylül de beraberlik oldu ondan sonra da hic adet olmadım ama birliktelik tam ovulasyon zamanın da olmuştu

En son ağustosun 29 unda basladı reglim 5 Eylül de bitti 15 Eylül de beraberlik oldu ondan sonra da hic adet olmadım ama birliktelik tam ovulasyon zamanın da olmuştu
29dan hesaplanır doktorlarda o şekilde hesaplıyo siz idrar yada kan testi yaptırdınızmı anladığım kadarıyla doktora gittinizmi emin olmak için

29dan hesaplanır doktorlarda o şekilde hesaplıyo siz idrar yada kan testi yaptırdınızmı anladığım kadarıyla doktora gittinizmi emin olmak için
İdrar testi yaptım iki kere ilki silik çıktı bir hafta sonra tekrar yaptım koyulasmıs ama doktora gitmedim

Eklentiler

• 3185BAF1-AB7B-4087-976B-BA02AFA68355.webp
    3185BAF1-AB7B-4087-976B-BA02AFA68355.webp
    123,5 KB · Görüntüleme: 147
  • 5806CE98-EEAE-4E55-822E-C855BF50B26F.webp
    5806CE98-EEAE-4E55-822E-C855BF50B26F.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 158
Back
X