Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptınız miBen daha çok yeni geleyim sanırım 2 hafta 3 günlük falan ama sürekli bi akıntı var adetim de 4 gün geçti cok açık limon sarısı gibi akıntı bide beyaz kremsi akıntı tecrübeli olanlar yaşadıklarını anlatabilir mi rica etsem sizlerde nasıl
Yaptım evet iki kere ilki silikti bir hafta sonra tekrar yaptım daha nettiTest yaptınız mi
Kurumadan önce beyaz şeffaf kurulunca limon sarısı oluyo günlük ped koydum onda farkettimBeyaz ve seffafsa hanilelikten olabilir ama sariysa enfeksiyondur doktora gidin
Enfeksiyon olabilir sarı ise bi idrar tahlili yaptırın içiniz rahat etsin. Bu arada 5 haftalık hamilesinizdir adet başından hesaplanıyoBen daha çok yeni geleyim sanırım 2 hafta 3 günlük falan ama sürekli bi akıntı var adetim de 4 gün geçti cok açık limon sarısı gibi akıntı bide beyaz kremsi akıntı tecrübeli olanlar yaşadıklarını anlatabilir mi rica etsem sizlerde nasıl
Bunu bende merak ediyorum gerçekten iyi ki sordunuzYa ben de bir şey sormak istiyorum göbek deliğinde ağrı hamilelik belirtisi mi acaba?
Bilen birisi keşke aydınlatsaBunu bende merak ediyorum gerçekten iyi ki sordunuz
En son ağustosun 29 unda basladı reglim 5 Eylül de bitti 15 Eylül de beraberlik oldu ondan sonra da hic adet olmadım ama birliktelik tam ovulasyon zamanın da olmuştuEnfeksiyon olabilir sarı ise bi idrar tahlili yaptırın içiniz rahat etsin. Bu arada 5 haftalık hamilesinizdir adet başından hesaplanıyo
29dan hesaplanır doktorlarda o şekilde hesaplıyo siz idrar yada kan testi yaptırdınızmı anladığım kadarıyla doktora gittinizmi emin olmak içinEn son ağustosun 29 unda basladı reglim 5 Eylül de bitti 15 Eylül de beraberlik oldu ondan sonra da hic adet olmadım ama birliktelik tam ovulasyon zamanın da olmuştu
İdrar testi yaptım iki kere ilki silik çıktı bir hafta sonra tekrar yaptım koyulasmıs ama doktora gitmedim29dan hesaplanır doktorlarda o şekilde hesaplıyo siz idrar yada kan testi yaptırdınızmı anladığım kadarıyla doktora gittinizmi emin olmak için
Evet bende olmuştu.Ya ben de bir şey sormak istiyorum göbek deliğinde ağrı hamilelik belirtisi mi acaba?
Ahhh git gide umutlanıyorum inşallah benimde gebelik belirtisidirEvet bende olmuştu.
Testiniz nasıl çıktı? İnşallah hamilesinizdirAhhh git gide umutlanıyorum inşallah benimde gebelik belirtisidir
Dün sabah ve bu sabah yaptığım testler bunlar, adet günüm bugündü henüz olmadım umarım hamileyimdirTestiniz nasıl çıktı? İnşallah hamilesinizdir![]()
Aaa hamilesin senDün sabah ve bu sabah yaptığım testler bunlar, adet günüm bugündü henüz olmadım umarım hamileyimdir![]()
Ay inşallahhhhAaa hamilesin sen![]()
Canım ne gerek var. Git kan ver zaten 2 günde bir artış takip yapılacak.Ay inşallahhhhkan testi için bir kaç gün daha beklemek istiyorum garanti olsun diye
Evet negatif çıkar diye biraz bekleyim diye düşündüm ama dayanamayıp pazartesi günü gidebilirim testeCanım ne gerek var. Git kan ver zaten 2 günde bir artış takip yapılacak.
Negatiftir diye mi garanti olsun dedin![]()