Gebeliğin ilk başlarında akıntı

Peki adetlerimiz düzenli miydi ve adete yakın boyel akıntılar oluyor muydu
Adetlerim hep düzenliydi çok ağrı problemi falan da yaşamıyordum adet günlerimde ama akıntı konusunda emin değilim adetim öncesi akıntım olur muydu olmaz mıydı açıkçası umursmazdım ama şuan gebelik düşündüğüm için bu kadar inceliyorum kendimi ahahahhaha

Adetlerim hep düzenliydi çok ağrı problemi falan da yaşamıyordum adet günlerimde ama akıntı konusunda emin değilim adetim öncesi akıntım olur muydu olmaz mıydı açıkçası umursmazdım ama şuan gebelik düşündüğüm için bu kadar inceliyorum kendimi ahahahhaha
Ya evet durum bu belki her zaman olan akıntı ama bana şuan çok farklı geliyor :) ama sizin hamielelik olabilir gününüz de geçmiş ☺️ ne kadar süredir düşünüyorsunz gebelik

Ya evet durum bu belki her zaman olan akıntı ama bana şuan çok farklı geliyor :) ama sizin hamielelik olabilir gününüz de geçmiş ☺️ ne kadar süredir düşünüyorsunz gebelik
Biz 1 yıldır evliyiz ilk 1 yıl bekleyelim yeni evliyiz diye düşündük son 1 aydır çocuk çalışmalarına başladık Allah’ın izniyle bakalım ilk aydan tuttu sanırım :)

Biz 1 yıldır evliyiz ilk 1 yıl bekleyelim yeni evliyiz diye düşündük son 1 aydır çocuk çalışmalarına başladık Allah’ın izniyle bakalım ilk aydan tuttu sanırım :)
Ya hadi inşaallah çok sevindim adınıza ☺️ dua edin banada bende güzel haberler alayım ☺️

Konu sahibi benimde 1 haftadır azalarak devam eden bahsettiginiz şekilde akıntım var. Umarım herşey yolundadır.

Ben daha çok yeni geleyim sanırım 2 hafta 3 günlük falan ama sürekli bi akıntı var adetim de 4 gün geçti cok açık limon sarısı gibi akıntı bide beyaz kremsi akıntı tecrübeli olanlar yaşadıklarını anlatabilir mi rica etsem sizlerde nasıl
Merhaba 2 haftalık hamilelik belli olabiliyor mu?regl den sonraki 2. Hafta yumurtlama dönemi deniyor ve hamilelik belli olmuyor sizinkini nasıl anladınız?tüp bebek ya da aşılama olunca mı 2. Haftadayken anlaşılabiliyor,teşekkürler..

Merhaba adetime 7-9kala akıntım başladı ve yoğunlaşıyor gitgide beyaz akıntı bazen peceteye çok açık sarı geliyor iç camsirda kuruyunca sarimtrak oluyor sizinde böyle miydi
Aynı benim de o şekilde, hamilelik düşünmeden önce iltihaptan dolayı oluyordu,doktorum antibiyotik vermişti.O sebeple bedenimi anlayamıyorum.
Aylardır akıntım olmuyordu adetime 10 gün kala aynı sizinki gibi başladı akıntım,çamaşırda kuruyup sarılaşıyor,kremsi ve gün geçtikçe artıyor..
Acaba üşütmeden mi hamilelikten midir diye bedenimi dinliyorum.Geçen ay başarısız tüp bebek denemem olmuştu..
Umutlanıyorum başarısız tüp bebek tedavisi sonrası hamile kalan çok diye...teşekkürler..🙏

Back
X