Gebeliğin ilk döneminde asırı sancı yaşayan varmı benim gibi meraktayımmm:(

Canndy1052

Sana sukurler olsun MEVLAM<3
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
2.315
531
198
35
6 günüm geçiyodudu eşim eczaneden test aldı birinde silik diğerinde tam çıktı kızlar ama ölücem duramıyorum ilçedeyim bugun buradaki devlet hastanesine gidicem ama sancım hala varr sizdede asırınsancı oldumuu stres içindeyim cvp kızlarrrrdr

evet bendede regli sancısı gibi sancı olmuştu
Cvp için tsk canım 4 haftalıkmış ama sancı hala dvm ediyo progestan 100 mg günlük 3 adet yazdı kalp atısı için küçük dedii seninkide asırımıydıı cok agrıyor ya heran adet olcam sanıyorum ilk cocugumdada olmuştu ama bunda 1 haftadan fazla oldu var

Başkaa sancısı olan olmadımııı kızlarrrr sancı geçmiyor

Benmde cok oldu canm. Halada yasiyorum daha bu aksam siddetli adet sancisi gibi yasadim. Ama icin rahat etsin sen yinede detayli bi gozuk doktora

Benmde cok oldu canm. Halada yasiyorum daha bu aksam siddetli adet sancisi gibi yasadim. Ama icin rahat etsin sen yinede detayli bi gozuk doktora
Bende cok fenayım kızlar parol alıyorum günde bi tane ve progestanı kullanıyorum hep bebegime bişi olmasında annesi ceker sancıyı korkuyorum heran bişi olcak diye kafayı taktıkcada dahada artıyo sanki inş hepimiz sagsalim alırız kucagımıza yarın kendi dr umdan aldım randevuyu ona gidicem inş bakalım bii

Buarada beta hcgleriniz ne kadardı ilk duyduğunuzda benimki 13839 herkes cok yüksek ikiz olabilir diyor ama gecen cuma tek kese göründü

Buarada beta hcgleriniz ne kadardı ilk duyduğunuzda benimki 13839 herkes cok yüksek ikiz olabilir diyor ama gecen cuma tek kese göründü
Bir yerde okumuştum aynı senin gibi bthcg si yüksek çıkmış.Kese 1 taneymiş 1 ay sonra ikiz olduğunu öğrenmiş diğerinin kesesini görerek.

Allah büyük ne mucizeler var hayatta bebeğin sağlıklı olsunda tek

Katılıyorum canım zaten ilk oğlumda erken doğum riski vardı zaten 40 haftayıda doldurmadık 36+3 günlük doğdu paşam sükür saglık sorunu olmadı ikizde olursa iki katı riskli olur diye korkuyorum ama veren Rabbim yerini saglam yapsın tek inş rast gelsin sabırsızlıkla bekliyorum saglıklı olsun yeter

Derdini veren allah demanınıda veriyor canım sağlıklıca olsunlarda soğurursun allahın izniyle...Allahım bebeğini sağlıklıca bağış

lasın san

Derdini veren allah demanınıda veriyor canım sağlıklıca olsunlarda soğurursun allahın izniyle...Allahım bebeğini sağlıklıca bağış

lasın san
Saol canımm tüm hamişlere bagıslasın hamiş kalmak anneliği tatmak isteyenlerede nasip etsin inş :)

Benim bir ara damla damla kanamam oldu. Onun için progestan verdi doktor. Şuan bir sorunum yok Allaha şükür.
Çok şükür cnm banada progestan yazdu ama sancım olduğunu söyledim öyle yazdı dr ilgilenmedi oek bugun kendi dr uma gidecektim eşim sehir dısında diye yarına kaldı bakalım bi yarın inş güzel haberle gelirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…