GEBELİĞİN İLK HAFTALARI

Bugün Betahcg sonucum 3308 olmuş epey artmış ! Bende cuma günü için randevumu aldım bakalım. İnşallah kalp sesini bende duyabilirim

Adet dongum 28 gunde bir bende bir oncekinde doktor kapisi asindirdim sonuc husran olmustu simdi heveslenmek istemiyorum o yuzden bekledim insallah butun anneler bebislerine saglikla kavusur.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım ben erken gitmeyi vitaminlerden dolayı tercih etmiştim. Doktor vitamin verdi geç başlamak sanki eksiklikmiş gibime gelmişti. :) inşallah gittiğinde duyarsın kalp atışını ben bugün duydum.

Bugün Betahcg sonucum 3308 olmuş epey artmış ! Bende cuma günü için randevumu aldım bakalım. İnşallah kalp sesini bende duyabilirim
Ben duyacağınızı düşünüyorum. Cuma'ya 12000 leri bulacak gibi görünüyor. HAkkınızda hayırlısı olsun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Adet dongum 28 gunde bir bende bir oncekinde doktor kapisi asindirdim sonuc husran olmustu simdi heveslenmek istemiyorum o yuzden bekledim insallah butun anneler bebislerine saglikla kavusur.
İnşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Ben duyacağınızı düşünüyorum. Cuma'ya 12000 leri bulacak gibi görünüyor. HAkkınızda hayırlısı olsun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Yaa inşallah rabbimin izni ile duyarız da tamamen hissederim gebe olduğumu. Hepimizin hakkında en hayırlısını versin allahım

Folik asiti reçeteylemi veriyorlar yoksa eczaneden kendimde alabilirmiyim? Sağlık ocağında folik asit için reçete yazarlarmı?

Folik asiti reçeteylemi veriyorlar yoksa eczaneden kendimde alabilirmiyim? Sağlık ocağında folik asit için reçete yazarlarmı?
Eczaneden de gidip isteyebilirsiniz sağlık ocağı da yazar. Genelde folictrio tavsiye edilir ama sağlık ocağında farklı bir marka yazıyorlar. İkisi de aynı işi görüyor sıkıntı Yok yani farketmez.

Herkese iyi akşamlar. Benim gene sorum olacak. Pzartesi günü kontrolüm vardı gittim ve ultrason ile bakıldı. Hiçbir sıkıntı yoktu kese göründü. 13.66 mm. Önümüzdeki haftada kalp atışını dinlemek için çağırdı. Bu arada ben 6 hafta hesaplarken 5 haftalık çıktı. Şuan 5+4. Asıl mevzu şuan akıntım var kahverengi bir akıntı ve inanılmaz korkuyorum. Yarın betahcg ve progesteron hormonlarına baktırcam

Naptın canım? Merak ettim iyi misin?

Bence doktora git doktorun söylesin belki farklı birşeylerde verir. Folik asitin zararı yok ama ben öncesinde kullanıyordum sonra hamile olduğumu öğrendiğimde kesti doktorum tek bir vitamin verdi içinde hepsi var. Belki öyle bir alternatif sunar sana. Doktorla kullanmakta fayda var derim ben

Naptın canım? Merak ettim iyi misin?
İlk iş betahcg ve progesteron baktırdım ikiside epey yüksek çıktı sonrasında doktorumu aradım coraspin kullanıyordum ona 2 gün ara vermemi herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Akıntı normalmiş. Tabii benim ilk gebeliğim olduğu için birde 4 sene bekleyince çok üzüldüm çok moralim bozuldu ama çok şükür herşey yolunda. Bu arada çok teşekkür ederim yazdığın için

Bu yazdığınızı şimdi gördüm. Bende ayın 26sında gidebildim yalnızca keseyi görebildik.13.66 mm büyüklüğünde. Ayın 6 sında da kalp atışını duyacağız inşallah. Çok sevindim bebeğinin kalp atışını duyduğuna

COrasprini neden kullanıyorsun? Kanınla ilgili problem mi var? Corasprin kan sulandırdığı içindir belkide akıntın. Normal olmasına sevindim. Bende ilk gittiğimde kesem 12mm filandı. İnşallah sende duyarsın çok heyecan verici eşim donmuştu karşısında ben çok garip oldum. Duyunca yaz burdan yeniden :) sağlıkla gelsin inşallah (bu arada benimde ilk gebeliğim)

Allah bağışlasın çok sevindim

İnşallah sende sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağına alırsın bebeğini. Kanama pıhtılaşma bozukluğu var o yüzden kullanıyorum coraspin i trombofili paneli adı altında çalışılan bir test var kanama pıhtılaşma bozukluğu için ileri düzeyde bir test. Sonucuna göre de iğne başlanacak.

Biliyorum canım inşallah gerek kalmaz. Çok geçmiş olsun. Şifa versin allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…