Gebeliğin ilk haftaları!!

dilerim hiç bir problem yaşamazsın.. sağlıklı bir şekilde sağlıklı bir bebeğe sahip olursun :) Benimde adetim gecikti bir hafta test aldım yaptım ama sonuç negatif çıktı..normalde hep düzenli olurum en fazla 1 2 gün aksama olurdu..ğögüslerim şişti ve uçlarında zaman zaman agrım oluyor bir tuhaf bir kaç güne adet oolmazsam tekrar test alacagım sonrasında tekrar olmazsam kan testine başvuracağım..

hissettim desem inanır mısınız?Evlendiğimden beri hiç korunmamıştım 9 ayın sonunda hamile kaldım.Çok şükür iyiyiz allah herkese nasip etsin

Sadece göğüs uçlarım çok acıdı. 3gün geçince test yaptım çıktı.

hissettim desem inanır mısınız?Evlendiğimden beri hiç korunmamıştım 9 ayın sonunda hamile kaldım.Çok şükür iyiyiz allah herkese nasip etsin
Allah mutlu ve sağlıklı kılsız sizi bi ömür.. benimde 9. günüm geciktim 5. günümde test yapmıstım negatif çıkmıstı yarın sabah tekrar yapacagım. dilerim gebeyimdir.

Hiç bir belirti yoktu adetime 3 gün kala test yaptım çıktı silikti benim kesem 6 hafta gözüktü kalp atışlarıda 7. Hafta duydum endişelenme gebeliğin hayırlı olsun inşallah

3 yillik evliyim 4 aydir korunmuyoruz cok şükür bu ay 7 gün gecikme yle test yaptim çıktı ve 5 bucuk haftalik hamileyim.keseyi gördük cok sukur ...kalp atışı ni haftaya dinlicez inşallah. Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tez zaman da yasatsin bizede hayırlı saglikli bebisler nasib etsin

Back
X