gebeliğin ilk haftalarında bacak arasında,kasıklarda ve vajinada ağrı yaşayan var mı?

Perii7777

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
480
253
303
Antalya
merhaba arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim. düşük tehlikesi yaşadığımdan dolayı sürekli yatıyorum. bacak aramda çok ağrı var ayağa kalkınca özellikle dayanılmaz hale geliyor. arada bir vajinamda garip bir ağrı hissediyorum ve kasık ağrılarımda var. bi bilgisi olan var mı? bunlar normalmi? aynı şeyleri yaşayan var mı arkadaşlar yardımı olursanız çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim. düşük tehlikesi yaşadığımdan dolayı sürekli yatıyorum. bacak aramda çok ağrı var ayağa kalkınca özellikle dayanılmaz hale geliyor. arada bir vajinamda garip bir ağrı hissediyorum ve kasık ağrılarımda var. bi bilgisi olan var mı? bunlar normalmi? aynı şeyleri yaşayan var mı arkadaşlar yardımı olursanız çok sevinirim.

bende düşük tehlikesi geçirdim canım allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın inşallah o ağrıları bende çektim sanıyorum sürekli yatmaktan oluyo ben tuvalet hariici kalkmıyordum ama ilerki zamanlarda geçiyo tedirgin olma

bende düşük tehlikesi geçirdim canım allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın inşallah o ağrıları bende çektim sanıyorum sürekli yatmaktan oluyo ben tuvalet hariici kalkmıyordum ama ilerki zamanlarda geçiyo tedirgin olma

saolasın canım allah razı olsun. bende sadece tuvalete kalkıyorum. bu durum çok zor geliyor bana ama yinede allahıma şükür ediyom. yalnız ben çok evhamlıyım hep bi acaba oluyor aklımda. bundan 4 gün önce kadar göğüslerim dokunulmucak şeklilde ağrıyordu ama şimdi ağrı yok neden bilmiyom. hep bir soru işareti;??? :( hani diyolar ya bebeğin kalbi durursa gebelik belirtileri ortadan kaybolur... aslında düşüncelerim çok saçma ama evham işte :( sence böle bişey olmaz demi. ağrılarım hafiflemeye başladı artık.

5+5 günlükken kese 9 milimdi. bebek görünmedi. doktor norml dedi
şuan tam 6 haftalık oldum. sence kese ne zaman gözükür 5+5 e 9 milim kese boyu normal düzeydemi? senin bebek ne zaman görüldü kalp atışları duyuldu. doktor bana 2 hafta sonraya randevu verdi o zaman görülmesi gerekiyor dedi.
inan ki varya içimim rahatlamısına relax olmaya herşeyin yolunda gittiğini duymaya çok ihtiyacım var. zaten yatmak ve ağrılr bir moral bozukluğu oluyor :(

Back
X