Gebeliğin ilk haftalarında kasık ağrıları normal mi?

Turanlardanbiri

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
57
17
18
Pazar günü adet günümde betam 30 çıktı daha doktora muayene olmadım. Bugün inanılmaz ara ara kasık ağrılarım oldu. Böyle kısa süreli geliyor geçiyor. Karnımda inanılmaz şişlik ve gaz oluyor. Bunların olması iyi bir şey mi? 2 ay önce kimyasal geçirmiştim ama bu kadar belirti hissetmemiştim.

Pazar günü adet günümde betam 30 çıktı daha doktora muayene olmadım. Bugün inanılmaz ara ara kasık ağrılarım oldu. Böyle kısa süreli geliyor geçiyor. Karnımda inanılmaz şişlik ve gaz oluyor. Bunların olması iyi bir şey mi? 2 ay önce kimyasal geçirmiştim ama bu kadar belirti hissetmemiştim.
Aynıları bende de var

Bende de var aynı belirtiler. Bende 2 gün önce test yaptırdığımda Beta 102 çıktı. Akşam sağ kasıkta batma gibi bir his oldu tam ağrı değilde acıma gibi. Gaz yapıyor bende de hatta o kasılma batma hissini de ona bağladım

Back
X