- 19 Aralık 2016
- 635
- 463
- 18
- Konu Sahibi Canimsinsen
Kızlar gebeliğin ilk haftalarında sarı akıntısı olan var mıydı bende arada üç dört damla geliyor normal mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor birşey dedi mı canım ama koyu sarı oluyor bazen yani öyle apaçık sarı değil dimiBenim var canım hiç geçmedi malesef. Çoğu gebede oluyo yani
Benden de sarı akıntı geliyo inşallah hamileyimdir.Kızlar gebeliğin ilk haftalarında sarı akıntısı olan var mıydı bende arada üç dört damla geliyor normal mı?
Kıvamlı ve sarı açık sarı oluyo . Aslında beyaz oluyormuş ama havayla temas edince renk sararıyomuş kaşıntı ağrı koku yoksa problem yok yaniDoktor birşey dedi mı canım ama koyu sarı oluyor bazen yani öyle apaçık sarı değil dimi
Ben günlük pedde görüyorum iki üç damla bazenKıvamlı ve sarı açık sarı oluyo . Aslında beyaz oluyormuş ama havayla temas edince renk sararıyomuş kaşıntı ağrı koku yoksa problem yok yani
Canim öyle kıvamli falan değil benim günlük pedde görüyorum bazen iki üç damla kadar ama öyle apaçık sarı değilBnm hamileligin basindan beri var koku ve kasinti yoksa sknti yoktur
Canım sen erken,gebelik testi ile regl ne,kadar varken öğrenmiştinCanim öyle kıvamli falan değil benim günlük pedde görüyorum bazen iki üç damla kadar ama öyle apaçık sarı değil
6 gün varkenCanım sen erken,gebelik testi ile regl ne,kadar varken öğrenmiştin
Senle konuşmuştuk o,gün hatta o gün öğrenmştn hamile,oldugunu soğan,kürü yapıyorz diye konuşmuştuk :)6 gün varken
Doğrudur canım ama ben 5 gün falan yapabildimSenle konuşmuştuk o,gün hatta o gün öğrenmştn hamile,oldugunu soğan,kürü yapıyorz diye konuşmuştuk :)
Ben 10 gün yaptım regl biter,bitmez 2 günde,bir ilişki,oldu senin belirtn var,mıydı,merak ediyorum.benim 9 gün var,reglme niyeyse göğüs çevreleri ağrıyor boyle arada bi geliyor geri gidiyor hic anlamadım normal de regl olurken bile ağırmzDoğrudur canım ama ben 5 gün falan yapabildim
Aynen canım benimde regle 10 gün varken bir sabah uyandım göğüs cevrelerimi elleyince aciyordu hayırlı olsun:)Ben 10 gün yaptım regl biter,bitmez 2 günde,bir ilişki,oldu senin belirtn var,mıydı,merak ediyorum.benim 9 gün var,reglme niyeyse göğüs çevreleri ağrıyor boyle arada bi geliyor geri gidiyor hic anlamadım normal de regl olurken bile ağırmz
Benimde hiç agrimaz göğüslerim ama 10 gün varken uyandığımda bir sabah elleyince aciyorduBen 10 gün yaptım regl biter,bitmez 2 günde,bir ilişki,oldu senin belirtn var,mıydı,merak ediyorum.benim 9 gün var,reglme niyeyse göğüs çevreleri ağrıyor boyle arada bi geliyor geri gidiyor hic anlamadım normal de regl olurken bile ağırmz
İnş vardır canım bakalım bende erken gebelik testi sipariş,ettim bakalım gelsin de 3-4 güne yaparım,vardır umarımBenimde hiç agrimaz göğüslerim ama 10 gün varken uyandığımda bir sabah elleyince aciyordu