Gebeliğin ilk haftalarında sarı akıntı yaşayan var mı?

Canimsinsen

✿❤️ BENİMLE KAL BEBEĞİMMMM ✿❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
635
463
18
Kızlar gebeliğin ilk haftalarında sarı akıntısı olan var mıydı bende arada üç dört damla geliyor normal mı?

Evet canım bende nerdeyse 5.ayima geldim hergün çamaşır değişiyorum en baştan doktora sordum gayet normal hamilelikten dedi tedirgin olma :)

Doktor birşey dedi mı canım ama koyu sarı oluyor bazen yani öyle apaçık sarı değil dimi
Kıvamlı ve sarı açık sarı oluyo . Aslında beyaz oluyormuş ama havayla temas edince renk sararıyomuş kaşıntı ağrı koku yoksa problem yok yani

Bnm hamileligin basindan beri var koku ve kasinti yoksa sknti yoktur

Kıvamlı ve sarı açık sarı oluyo . Aslında beyaz oluyormuş ama havayla temas edince renk sararıyomuş kaşıntı ağrı koku yoksa problem yok yani
Ben günlük pedde görüyorum iki üç damla bazen

Doğrudur canım ama ben 5 gün falan yapabildim
Ben 10 gün yaptım regl biter,bitmez 2 günde,bir ilişki,oldu senin belirtn var,mıydı,merak ediyorum.benim 9 gün var,reglme niyeyse göğüs çevreleri ağrıyor boyle arada bi geliyor geri gidiyor hic anlamadım normal de regl olurken bile ağırmz

Ben 10 gün yaptım regl biter,bitmez 2 günde,bir ilişki,oldu senin belirtn var,mıydı,merak ediyorum.benim 9 gün var,reglme niyeyse göğüs çevreleri ağrıyor boyle arada bi geliyor geri gidiyor hic anlamadım normal de regl olurken bile ağırmz
Aynen canım benimde regle 10 gün varken bir sabah uyandım göğüs cevrelerimi elleyince aciyordu hayırlı olsun:)

Benimde hiç agrimaz göğüslerim ama 10 gün varken uyandığımda bir sabah elleyince aciyordu

Back
X