Gebeliğin ilk haftası kahverengi kırmızı lekelenme olurmu

ellyss

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2022
55
7
8
25
Merhabalar kızlar iki aydır ovulasyon testi yapıyorum geçen ay hiç yumurtlamam olmadı ovulasyonda yakalayamadım yani bu ay da ayın 4 ünde en koyuyu yakaladım kendime göre ama c kadar koyu değil görsel eklicem kızlar fakat biz eşimle zaten 2 günde bir bazen her gün olmak üzere düzenli bir ilişki yaşıyoruz şu 2 günden beridir de kahverengi kırmızı tarzı bir lekelenme oluyor çok az sizce gebelik olma ihtimali varmı gebelikte bu tarz şeyler oluyor mu ilk haftasında ama kızlar bi daha söylüyorum c kadar koyu yakalamadım ovulasyonda . Attığım fotolar biri ayın 4 ü diğeri 5 i

Eklentiler

• B98953E3-5667-45C9-845D-985F2DDC7DBE.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 14575293-10A0-4ACE-8AFC-CDDCFEF4C323.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 34
kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olabiliyor ama kırmızı da demişsiniz,kırmızı olmaz ki pembe falan olur

2 test te pikdegıl dolayısıyla yumurtlama olmamıs da devam etmedın mı test yapmaya belkı de 6s ınde pik 7 sınde yumurtlama oldu ? neden yada nezamandan hamıle kalma ıhtımalını dusundun? eger hamılelık olduysa bıle daha bellı olmaz dahaonce yumurtlama oldu ve hamıle kaldıysan bhcg artmaya basladııgında ancak ovulasyon testı koyulasıyo .neyı sormak ıstedıgını anlamadım. eger ovulasyon olmuyorsa dr a gıtmen daha dogru kı zaten. yakalayamamak degıl belkı de catlamıyordur?*

Anladığım kadarıyla daha yumurtlama bile olmamış, bu durumda gebelik nasıl olabilir ki?

(Gebelik oluştuğunda ilk iki haftasında gebelik yoktur aslında, doktorlar hesaplaması daha kolay olduğu için gebelik başlangıcını son adet tarihinden itibaren kabul eder. Yumurtlama günü belli olmadığı için, daha doğrusu geriye dönük hesaplanamadığı için ve çoğu gebe yumurtlama gününü de net bilmediği için. İlk haftasında zaten regl olunur, siz şuan ilk haftanızda değilsiniz.

Yaşadığınız ara kanama yumurtlama kanamasıdır büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…