• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk zamanları terleme

Gurbetkusuh

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
136
66
13
Kızlar adet gecikmenin 5.günündeyim değerlerimi ölçtürmek için pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum fakat aşırı terliyorum yani en ufak bir şey yapsam bile yemek yerken bile kan ter içinde kalıyorum ve reglimin gecikmesinden önce de böyle terliyordum ve ayak tabanlarım yanıyor bunalıyorum tüm bunlar neyin belirtisi olabilir yasayan var mı? Belirtilerim hep bi iki gün sürüyor ve ortadan kayboluyor bas bel agrım bi gün aşırı boğazım agrımıştı ve sadece bi gün sürdü normalde çok zor atlatırım bademcik sorunlarımı ama bu terleme ve sürekli tuvalet ihtiyacım sürüyor en basından beri sanki saatlerce çişimi tutmuşum gibi daha tam belli olmadığı için büyüklerime de söylemedim danışabileciğim sizler varsınız lütfen bilginiz varsa paylaşın :(

Kızlar adet gecikmenin 5.günündeyim değerlerimi ölçtürmek için pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum fakat aşırı terliyorum yani en ufak bir şey yapsam bile yemek yerken bile kan ter içinde kalıyorum ve reglimin gecikmesinden önce de böyle terliyordum ve ayak tabanlarım yanıyor bunalıyorum tüm bunlar neyin belirtisi olabilir yasayan var mı? Belirtilerim hep bi iki gün sürüyor ve ortadan kayboluyor bas bel agrım bi gün aşırı boğazım agrımıştı ve sadece bi gün sürdü normalde çok zor atlatırım bademcik sorunlarımı ama bu terleme ve sürekli tuvalet ihtiyacım sürüyor en basından beri sanki saatlerce çişimi tutmuşum gibi daha tam belli olmadığı için büyüklerime de söylemedim danışabileciğim sizler varsınız lütfen bilginiz varsa paylaşın :KK43:
Canım terleme vs ben de yok ama herkesin gebelik belirtileri farklı oluyor. Benim en büyük belirtim idrara çok sık çıkmadı ordan anlamıştım hamile olduğumu gecikmenin 5. Gününde basit bir kaset testle anlaşılır. Gönlünden geçen neyse onu nasip etsin rabbim inşallah 🙏🏻

Canım terleme vs ben de yok ama herkesin gebelik belirtileri farklı oluyor. Benim en büyük belirtim idrara çok sık çıkmadı ordan anlamıştım hamile olduğumu gecikmenin 5. Gününde basit bir kaset testle anlaşılır. Gönlünden geçen neyse onu nasip etsin rabbim inşallah 🙏🏻
Benim adetim 4 gün gecikmişti sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi atacağım zaman baktım ki belirginleşmişti sonra hemen kan testi yaptırdım beta HCG 14.59 çıktı idrar tahlilimdeki de 0.19000 yazıyor doktor iki gün sonra tekrar kan verip baktırın hamilesiniz diyemem dedi ve bugün 5.gün o yüzden biraz daha bekleyip öyle ölçtğrmek istiyorum daha fazla stres yapmamak adına :))

Eklentiler

• IMG_20210818_130731.webp
    IMG_20210818_130731.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 515
Benim adetim 4 gün gecikmişti sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi atacağım zaman baktım ki belirginleşmişti sonra hemen kan testi yaptırdım beta HCG 14.59 çıktı idrar tahlilimdeki de 0.19000 yazıyor doktor iki gün sonra tekrar kan verip baktırın hamilesiniz diyemem dedi ve bugün 5.gün o yüzden biraz daha bekleyip öyle ölçtğrmek istiyorum daha fazla stres yapmamak adına :))
İki günde bir kan verin ki sağlıklı ilerliyor mu ogrenmis olursunuz şuan gebelik var gibi

Gecikme dışında zaten adet belirtilerinizmiş, sizde söylemişsiniz.
Test yapsanıza? Buradan hamilesiniz, değilsiniz desek de yine de test yapacaksınız. 🤷‍♀️
Adet belirtim değil adet tarihimden önce başladı test yapmıştım ama görmemiş olabilirsşn dün attığım için silik çizgiyi görmüştüm ve beta HCG 14.59 çıkmıştı

Ben aşırı terliyorum ama haliye ağırlaştım kilo aldım bebek çok aşağıda sürekli öne doğru eğilmek istiyorum hafifletmek için bu sebeplerden acayip terliyorum 5 dakika klimasız vantilatörsüz bir ortamda bulunamıyorum gebeliğimi de adetten 3 gün önce öğrendim

Adet belirtim değil adet tarihimden önce başladı test yapmıştım ama görmemiş olabilirsşn dün attığım için silik çizgiyi görmüştüm ve beta HCG 14.59 çıkmıştı
Onu konunuzda belirtin o halde, çünkü bütün konuları görmek mümkün değil.

2 günde bir artış takip etmelisiniz o halde. Terleme falanda normal demek ki. Yazınızdan anlaşılan “gebelik mi, hamilelik mi?” diye soruyorsunuz olmuş çünkü

Benim adetim 4 gün gecikmişti sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi atacağım zaman baktım ki belirginleşmişti sonra hemen kan testi yaptırdım beta HCG 14.59 çıktı idrar tahlilimdeki de 0.19000 yazıyor doktor iki gün sonra tekrar kan verip baktırın hamilesiniz diyemem dedi ve bugün 5.gün o yüzden biraz daha bekleyip öyle ölçtğrmek istiyorum daha fazla stres yapmamak adına :
İki günde bir kan verin ki sağlıklı ilerliyor mu ogrenmis olursunuz şuan gebelik var gibi
Hafta sonuna denk geldi esimde bugün çalıştığı için pazartesiye kaldı teşekkür ederim ilginiz için :)

4 gün gecikmeye göre beta biraz düşük çıkmış ama geç döllenme olabilir 2 günde bir beta baktırarak en iyi sonuca varırsınız. Düşük veya yüksek çıkması çok önemli değil önemli olan 2 günde 2 kat artması çünkü

Benim adetim 4 gün gecikmişti sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi atacağım zaman baktım ki belirginleşmişti sonra hemen kan testi yaptırdım beta HCG 14.59 çıktı idrar tahlilimdeki de 0.19000 yazıyor doktor iki gün sonra tekrar kan verip baktırın hamilesiniz diyemem dedi ve bugün 5.gün o yüzden biraz daha bekleyip öyle ölçtğrmek istiyorum daha fazla stres yapmamak adına :
Hafta sonuna denk geldi esimde bugün çalıştığı için pazartesiye kaldı teşekkür ederim ilginiz için
Ben aşırı terliyorum ama haliye ağırlaştım kilo aldım bebek çok aşağıda sürekli öne doğru eğilmek istiyorum hafifletmek için bu sebeplerden acayip terliyorum 5 dakika klimasız vantilatörsüz bir ortamda bulunamıyorum gebeliğimi de adetten 3 gün önce öğrendim
Allah yardımcınız olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah:)

4 gün gecikmeye göre beta biraz düşük çıkmış ama geç döllenme olabilir 2 günde bir beta baktırarak en iyi sonuca varırsınız. Düşük veya yüksek çıkması çok önemli değil önemli olan 2 günde 2 kat artması çünkü
Anladım çok teşekkür ederim dediğiniz gibi stres yapmayıp düzenli takibe baslıcam ilk deneyim olduğu için ve hiçbir bilgim olmadığı için merak ediyorum teşekkür ederim bilgilendirdi gibi için:)

Back
X