Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim korkuyorum ya cikmzsa diye o yüzden yapmyorm pazrtesi gunu verdim 1.20 çıktı test vermeden öncede idrar testi yaptım pozitif çıktı kan verdim negatif çıkınca şimdide korkuyorm
Kendinizi kasmayın takıntı yaparsanız yıpranırsınız biraz zaman geçsin bekleyin psikolojikmen rahat olmanız lazım rabbim hayırlı zamanda size de nasip etsin inşallah
Adetime yaklaşık bir hafta kala eşim rüya görüp hamile olduğuma yordu. Bunun üzerine erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. BAT gününde normal test ile çift çizgiyi gördüm.
Ben 2,5 yıl bekledim ve bu sürede çok fazla rüya gördüm, positiv testten tut kucağımdaki bebeğe kadar, arkadaşlarım da beni hamile görüyorlardı ama hiçbiri çıkmadı. Sadece eşimin rüyası çıktı. Rüyalara çok anlam yüklemeyin nasıl yorumlanacağını bilemeyebilirsiniz. Benim eşim de aslında farklı bir rüya görüp ilginç bir şekilde gebelik olarak yorumladı.