Gebeliğin izi nezman öğrendiniz

lazsibel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
1.478
En iyi cevaplar
1
236
53
25
Kizlar adetime 2 gün var test yaptım bugün negatif çıktı yok gebelik siz nezman öğrendiniz

Canim korkuyorum ya cikmzsa diye o yüzden yapmyorm pazrtesi gunu verdim 1.20 çıktı test vermeden öncede idrar testi yaptım pozitif çıktı kan verdim negatif çıkınca şimdide korkuyorm

Adete beş gün kala erken gebelik testi ile öğrendim üç gün sonra kan verdim şuan beş haftalığız rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙃

Kendinizi kasmayın takıntı yaparsanız yıpranırsınız biraz zaman geçsin bekleyin psikolojikmen rahat olmanız lazım rabbim hayırlı zamanda size de nasip etsin inşallah 🤲🏻

Amin canım inşallah belirtilerin neydi senin bide adet tarihin neydi

Adetime yaklaşık bir hafta kala eşim rüya görüp hamile olduğuma yordu. Bunun üzerine erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. BAT gününde normal test ile çift çizgiyi gördüm.

Bende iki defa rüyamda gördüm test yaptgimj ama öğünü sabahı yapıp negatif sonuç aldım eşimin anneanneside kaynanimin evinde erkek oğlan görmüş

Bende iki defa rüyamda gördüm test yaptgimj ama öğünü sabahı yapıp negatif sonuç aldım eşimin anneanneside kaynanimin evinde erkek oğlan görmüş
Ben 2,5 yıl bekledim ve bu sürede çok fazla rüya gördüm, positiv testten tut kucağımdaki bebeğe kadar, arkadaşlarım da beni hamile görüyorlardı ama hiçbiri çıkmadı. Sadece eşimin rüyası çıktı. Rüyalara çok anlam yüklemeyin nasıl yorumlanacağını bilemeyebilirsiniz. Benim eşim de aslında farklı bir rüya görüp ilginç bir şekilde gebelik olarak yorumladı.

Back
X