Gebeliğin kaçıncı haftasında aspirini bıraktınız?

gulbeseker2019

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
13
0
1
45
Merhaba bayanlar.Ben hamileliğimin başından beri coraspin ve 0,4 lük oksapar(kan sulandırıcı iğne) kullanıyorum.31.haftada doktorum aspirini,bebekte kalp hastalığı yapabileceğinden bırakmamı söyledi.
30 haftalık gebeyim,ama çok kilo aldım.
Sadece 0,4 lük kan sulandırıcı iğne yeterli olurmu?Çok tedirginimBu durumu yaşayan oldumu?Aspirini bıraktıktan sonra kan sulandırıcı iğnenin dozunu doktorunuz arttırdımı?Hemotoloji mi yoksa kadın doğum doktorunuz mu karar verdi iğne dozunu?Bu durumu yaşayıp,bebeğini sağlıkla bebeğini kucağına alan oldumu?

Ben de bebeasprini kullanıyordum miyomum var bebeğe kan akışını engelleyebilir demişti doktorum o yüzden. Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım başlangıçta çok düzenli kullanmamıştım gelişim geriliği vs herhangi bir sorun olmadı sonra düzenli aldım ama 30 haftalıkken kendim bıraktım çünkü okuduklarim benim içime kurt düşürdü ee doktoruma da ulaşamadım sonra araya bayram girdi derken şimdi 31 haftalık olduk. Tam bir hafta sonra yani 32 haftalıkken randevum var dr um da o zaman geliyo .
Yalnız benim ki bir ihtimal yani bebeğe kan akışını engelleme ihtimali vardı yoksa bebeğe kan akışını engelliyor diye bir durumum yoktu. Risk almak istemedik.
Kalpteki deliğin kapanmasını engelliyormus belli bir haftadan sonra devam edildiğinde . Ben de bunu okuyunca bıraktım. Sizin durumunuzu doktorunuz daha iyi bilir eğer arttırmak gerekiyorsa arttırın içiniz rahat etmiyorsa farklı bir doktora daha gidin

Kilo ile ne ilgisi var ilacin. Ben 24. Haftada biraktim.

Sizinki farklıymış,pıhtılaşma ile ilgili değilmiş.Bu hafta hemotolojiye gitmeyi düşünüyorum

Sürekli beni takip eden doktorum 34 hafta asprini birakacagimizi ama iğneye devam edeceğimizi söyledi. Aralarda gittiğim 3 farklı doktor olmustu onlarin ucu de 32 hafta cocuk asprini birakmam gerektigini söylemişti.

Sürekli beni takip eden doktorum 34 hafta asprini birakacagimizi ama iğneye devam edeceğimizi söyledi. Aralarda gittiğim 3 farklı doktor olmustu onlarin ucu de 32 hafta cocuk asprini birakmam gerektigini söylemişti.
Kan sulandırıcı iğnenin dozunu arttıracakmı doktorunuz?

Hibor 3500 kullanıyorum onu arttirmayacak bazı hastalarda bir hafta on gün önce biraktiriyorlarmis duydum ama benim bırakma durumum yok sanırım son zamana kadar devam edeceğiz demisti bu cuma kontrolüm var 34+0 oluyorum tekrar sorarım sizde gölünüzü ferah tutun başka bir doktora görünüp görüş alın diyeceğim ama her doktorun tarzı farklı soyledikleri birbirlerini bazen hic tutmuyor

Hipor 3500 etken maddesi farklı sanırım.Daha önce adını duymamıştım.Her doktorda farklı söylüyor aynen öyle.Allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Hipor 3500 etken maddesi farklı sanırım.Daha önce adını duymamıştım.Her doktorda farklı söylüyor aynen öyle.Allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Amin, insallah.
Etken maddeleri hakkında hiç bilgim yok. Başka arkadaşlar da cleaxen iğne duydum hepsi kan pıhtılaşması icin diye biliyorum

Merhaba. Benim bebeğim de beslenemiyordu. O yüzden 34 hafta dolana kadar coraspin kullandım. Kalp hastalığından ötürü genelde 32 haftalıkken doktorlar bıraktırıyorlar ama her gebeliğin sıkıntısı farklı. Bir doktorunuzun aldığı kararı diğerine de sorun bence. Sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizle umarım

Bugün Hematoloji doktoruna gittim,0,4 lük olan oksapar iğnenin dozunu,0,8 ‘e çıkardı.İnşalllah bir sıkıntı olmaz

37. haftada aspirin 38. haftada iğneyi kestim 38+3 te doğum yaptım Ama benim tedbir amaçlı kullandırdı doktorum 5 düştüğüm vardı öncesinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…