- 30 Haziran 2022
- 48
- 5
- 6
- 36
- Konu Sahibi Sessizmelek
-
Doktorlar gereken cevabı vermişler zatenıkı devlet iki de özel hastane asla cekemeyiz diye yolldılar beni son ay tehlikeli diye..
Acil bı durumsa müdahale edilebilir diye biliyorum. Risk almak istememiş olabilirler. Bazı yerler kadın doğum doktorundan onay isteyip müdahale ediyor diye duymuştum.Arkadaşlar inanın buraya bile şiddetli bir ağrı ile yazıyorum.. ıkı devlet iki de özel hastane asla cekemeyiz diye yolldılar beni son ay tehlikeli diye.. artk tahammulum kalmadı bir suru parol ictim dayanamadıkca. Ne yapacağımı bilmiyorum yasayan varmı bu durumu?
Bu gibi durumlarda bebekte zarar gorebiliyor bı akrabamizda olmuştu ama onun gebeliği biraz daha erken dönemdeydiSadece uyuşturucu değil iltihap durumunda antibiyotik gerekli olur yada kullanamazsaniz kana karışması tehlikeli olur
Çok geçmiş olsun canım yaa bende çektim bilirim acısını karanfil yağı al onu sür bak çok iyi geliyorArkadaşlar inanın buraya bile şiddetli bir ağrı ile yazıyorum.. ıkı devlet iki de özel hastane asla cekemeyiz diye yolldılar beni son ay tehlikeli diye.. artk tahammulum kalmadı bir suru parol ictim dayanamadıkca. Ne yapacağımı bilmiyorum yasayan varmı bu durumu?
Dişinol ismi karanfil yağı gibiEczanelerde ağır karanfil kokulu bir şey var diş için. Uyuşturuyor da biraz. Bir defasında bana kurtarıcı olmuştu, birisi önerdi diye almıştım. Sonra kendi kendine gecti, bir sene beni rahat birakti:) sorsaniza eczanenize, verdiği ilacı almadan internetten prespektusune bakarsın hamileler kullanabiliyormu diye.
Umarım etkili olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?