Gebeligin son aylari ve bitmeyen dertler

slowly26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
383
32
118
Arkadaslar ben 30+1 gunluk gebegim dun gece agzima inanilmaz bir tat geldi ve hala var mide suyu degil eminim tukururken balgam geliyor ve midem cok bulaniyor midemden gelen o igrenc kokuyu bile duyuyorum sanki ne bu herkesmi yasiyor

bende de var son zamanlarda ağzımda iğrenç bir tat ve koku mide ekşimesi oluyor bu aylarda ondandır. paslı bir tat mı nasıl bişeydi?

bende de var son zamanlarda ağzımda iğrenç bir tat ve koku mide ekşimesi oluyor bu aylarda ondandır. paslı bir tat mı nasıl bişeydi?
Yani tarif edemedim igrenc bi tat ve yani midemi acayip bulandiriyor hic gecmiyor tatli seyler falan yedim yok gecmiyor birde yatinca daha cok oluyor hep boylemi olacak ya

Off evet yaa daha sabah geldi agzima. Maden suyu ictim gecti.
Ya bnde normalde mide ilaci vermisti doktor o geciriyordu ama bu farkli sanki bogazimda balgam var refluden dolayi mide asidiyle birlesip igrenc bir tat olusturuyor gibi isin kotusu sahurda midemden koku geldi sanki onu bile duydum nasil bisey bu cozemedim

Ya bnde normalde mide ilaci vermisti doktor o geciriyordu ama bu farkli sanki bogazimda balgam var refluden dolayi mide asidiyle birlesip igrenc bir tat olusturuyor gibi isin kotusu sahurda midemden koku geldi sanki onu bile duydum nasil bisey bu cozemedim
Renni mi verdigi ilac, bana onu verdi iyi geliyo .

benim öyle degilde affedersiniz gece yattigimda farketmeden agiz suyum akiyo sanki yastigim su oluyor neredeyse 2 haftadir boyle :/ gecici bi durummu acaba

geçer geçer doğumdan sonra normale dönücez :) sağlıkla bi doğsunlarda. benim tatlı yediğimde daha çok oluyo ya bide aynada bi baksana dilinin rengine değişiklik var mı?

Kizlar benim midem de asiri yaniyo, agzima tuhaf tuhaf tatlar geliyo mahvoluyorum. Geceleri uyutmuyo. Doktor Rennie adli şurubu verdi cok fazla kullanir oldum bu ilaci gecici olsa da rahatlatiyo, sizce bebegime kötü bi etkisi olur mu bu kadar siklikla kullanmam, Rennie yi kullanmasam mahvolurum :(

Kizlar benim midem de asiri yaniyo, agzima tuhaf tuhaf tatlar geliyo mahvoluyorum. Geceleri uyutmuyo. Doktor Rennie adli şurubu verdi cok fazla kullanir oldum bu ilaci gecici olsa da rahatlatiyo, sizce bebegime kötü bi etkisi olur mu bu kadar siklikla kullanmam, Rennie yi kullanmasam mahvolurum :KK43:
yok rennie nin bi zararı olmaz ama çok sık kullanmamaya çalış gün içinde yatarken falan kullan mideni alıştırma ilaca.

Back
X