Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off evet yaa daha sabah geldi agzima. Maden suyu ictim gecti.bende de var son zamanlarda ağzımda iğrenç bir tat ve koku mide ekşimesi oluyor bu aylarda ondandır. paslı bir tat mı nasıl bişeydi?
Yani tarif edemedim igrenc bi tat ve yani midemi acayip bulandiriyor hic gecmiyor tatli seyler falan yedim yok gecmiyor birde yatinca daha cok oluyor hep boylemi olacak yabende de var son zamanlarda ağzımda iğrenç bir tat ve koku mide ekşimesi oluyor bu aylarda ondandır. paslı bir tat mı nasıl bişeydi?
Ya bnde normalde mide ilaci vermisti doktor o geciriyordu ama bu farkli sanki bogazimda balgam var refluden dolayi mide asidiyle birlesip igrenc bir tat olusturuyor gibi isin kotusu sahurda midemden koku geldi sanki onu bile duydum nasil bisey bu cozemedimOff evet yaa daha sabah geldi agzima. Maden suyu ictim gecti.
Renni mi verdigi ilac, bana onu verdi iyi geliyo .Ya bnde normalde mide ilaci vermisti doktor o geciriyordu ama bu farkli sanki bogazimda balgam var refluden dolayi mide asidiyle birlesip igrenc bir tat olusturuyor gibi isin kotusu sahurda midemden koku geldi sanki onu bile duydum nasil bisey bu cozemedim
yaa bazen bende de oluyo :) niye oluyo ki o acaba ?benim öyle degilde affedersiniz gece yattigimda farketmeden agiz suyum akiyo sanki yastigim su oluyor neredeyse 2 haftadir boyle :/ gecici bi durummu acaba
Cocuk mideye baski yapiyo buyudukce, o da agzimizdan geliyo..yaa bazen bende de oluyo :) niye oluyo ki o acaba ?
ya insanlıktan çıktık halimize bakCocuk mideye baski yapiyo buyudukce, o da agzimizdan geliyo..
Evet yaa, vallahi bi ciksaydiya insanlıktan çıktık halimize bakağızdan salyalar saça saça uyuyoz kokuyoz
![]()
agzim acik yatiyorum bazen belkide ondandir :)yaa bazen bende de oluyo :) niye oluyo ki o acaba ?
hayırlısıyla inşallah :) aslında en rahat zamanlarımız bunlarEvet yaa, vallahi bi ciksaydirahatlicaktik hepimiz.
ben nasıl uyuduğumu bilmek bile istemiyorumagzim acik yatiyorum bazen belkide ondandir :)
Ben cikmasindan yanayim,hayırlısıyla inşallah :) aslında en rahat zamanlarımız bunlar![]()
onlarda çeksin dimiBen cikmasindan yanayim,obur turlu sanci cekmiyosun en azindan, esin de yardimci olabilir, ama su durumda kimse bisey yapamiyo, sadece biz cekiyoruz
yok rennie nin bi zararı olmaz ama çok sık kullanmamaya çalış gün içinde yatarken falan kullan mideni alıştırma ilaca.Kizlar benim midem de asiri yaniyo, agzima tuhaf tuhaf tatlar geliyo mahvoluyorum. Geceleri uyutmuyo. Doktor Rennie adli şurubu verdi cok fazla kullanir oldum bu ilaci gecici olsa da rahatlatiyo, sizce bebegime kötü bi etkisi olur mu bu kadar siklikla kullanmam, Rennie yi kullanmasam mahvolurum![]()
Ahh canim elimde degilki mahvoluyorum mide yanmasindnyok rennie nin bi zararı olmaz ama çok sık kullanmamaya çalış gün içinde yatarken falan kullan mideni alıştırma ilaca.