Gebeligin son aylari ve bitmeyen dertler

çok kötü bilirim. ben yaşamadım çok şükür ama biliyorum. yediklerinle destekle ilacı mideni yatıştıracak şeyler ye arada çubuk kraker vs. midenin asidini alacak şeyler. belki işe yarar
Oyle yapnaya calisiyorum cnm ama yok duzelmiyo Rabbim yardimcimiz olsun ne diyim ki :(

t
Ayynen oyle :-) simdiden tembihliyorum zaten. Sadece istemekle olmuyo, bakicak da ;-)
tabi canım biz herşeyini çekelim doğunca mıncıklayıp versinler yok öyle :D ben bebeği direk eşimin tarafına koyucam o uyansın önce bebeği bana versin anlasın çilemi diye :D

Ben derdimi nereye yazayım bilemedim bunları yazarken İnan’ın sicim gibi gözyaşın düşüyor engel olamıyorum sabahtan beri de ağlıyorum.Hamileliğimin son trimester ına girdim annem memleketten yanıma geldi yardımcı olmak için bana .Allah nasip ederse kız çocuğumuz olucak doğmamış çocuğu don biçmek denir ya biz eşimle isim konusunda karar vermiştik iki ismi olucaktı bebeğin fakat dün annemin bebeğe kendi ismini koymamızı istediğini fark ettik (ark.sayesinde) baya üzülmüş biz niye düşünmemişiz diye kafaya takmış dün bu yüzden atıştık bugünde tartıştık şimdi geleli 1 hafta olmuş memlekete gideceğim diyor sabahtan beri ağlıyorum İnan’ın umrumda değil benim gözyaşım üzülmüşüm hiç içi sızlamıyor bende böyle bir durum yüzünden tartışmamıza aramızın bozulmasına dayanamıyorum. Hak etmiyorum bu kadar üzülmeyi

Back
X