Gebeliğinde düşük tehlikesi olup çalışanlar yardım ??

Diamonds1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
306
101
73
Kızlar hamileliğin daha çok yeni 1 aylık öğrendiğim günün ertesi kanamam oldu ama kan değerlerim yüksek çıkıyor sanırım eski kan atıyor dışarı.ilaçlarımı düzenli kullanıyorum progestan folik asit vitamin hepsi var.şuan çamur gibi lekelenmem var 2 gündür.ama işyerimde uzanma gibi bi lüksüm yok ama 2 sandalyeyi birleştirip ayaklarımı uzatıyorum.bir sitede oturmak ve ayakta kalmak iyi değil diyordu uzanmak gerekiyormuş bu durumu yaşayan oldumu uzanamıyor olmak düşük riskimi arttırırmı

mrblar.geçmiş olsun.arkadaşım bende öğrendiğimde 4haftalıktı düşük yaptım.o an doktora dedim ki kontrole gittim kanama olduğunda neden bişey yapmadılar vs diye.ama maalesef erken gebeliklerde yapabileceğimiz bişey yokmuş çünkü kromozom anomalisi olup vücut dışarı atıyormuş.ama dinlenmekte fayda var.internetten de şöyle bir bilgiye ulaşmıştım:ilk haftalarda vücut atıyormuş anomali olanları doktorlarında yapabileceği bişey yokmuş hatta düşük önleyici ilaçlar geç düşüğe yada erken doğum vs ye yol açabiliyormuş.

Hamileligim ilk aylarında benmde düşük riskim vardi hatta iki ay oncedinde de dusuk yasamistim dr um bana asla yataktan kalkmamami söyledi sadece wc ye kalkıyordum hayat gerçekten cokk zordu
Baska bi dr a gittim bana dediki eğer düşük olacaksa istediğin kadar yat hiç faydası olmaz
Şimdi sikintilarim geçti çok şükür ama eğer o dönemde yatmasaydm düşük yasarmiydim bilmiyorum ama dr un bu söylediğini sennle paylasmak istedim
Rabbim bebegini sana bağışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…