- 3 Mart 2023
- 236
- 87
- 18
- Konu Sahibi yildiz3057
-
Evet sıvı alımı dimi ona göre cagiricaklar beniMerhaba doktorunuz ne önerdi, amniyosentez önerildi mi?
Sonra heyet toplanicakmis karara bağlanması açısındanEvet sıvı alımı dimi ona göre cagiricaklar beni
Evet 20. Haftada normal kontrolümde doktor kalple ilgili sıkıntılar görüp beni amniyonsenteze yönlendirdi, yaptırdım sonuç down sendromu çıktı heyete girip sonlandırma kararı aldık.Sonra heyet toplanicakmis karara bağlanması açısından
Kaç yaşındasınız ilk gebelik miNolur yardımcı olun dunden beri bir kabusun içindeyim çıkamıyorum bebeğimin beyninde Bi hücresini oluşmadığıni bu da doğduğunda işitme engelli de olabilir kör de olabilir engelli de olabilir diyorlar yani hiçbisey belli değil ve bu yüzden napicagimi şaşardım benim gibi böyle Bi durumla karşılaşan oladi mu 22+4 haftaligim. 2 gündür ölü gibiyim
Bakalım herseyin hayırlısı cok garip Bi süreç Peki size kafasında Bi sıkıntı var dediler mi benim şuan 22+4haftalikKaç yaşındasınız ilk gebelik mi
Ben 28 yaşındayım ilk gebeliğimdi. Amniyosentez kolay geçti korkulacak bir şey değil sadece sonuç uzun sürüyor benim 3 hafta sürdü 23 haftada sonlandırdım o da normal doğum ve suni sancıyla, zor olan o kısım. Karar verebildikten sonra gerisi geliyor. Nisan ayında oldu benim tüm bunlar. İşlem bitince temizlemek adına bir de kürtaja aldılar
31 yaşındayım, benim miyomlarda var ama diyorum ya bakalım tekme çağırdılar beni ona göre tekrar bakilicamKaç yaşındasınız ilk gebelik mi
Ben 28 yaşındayım ilk gebeliğimdi. Amniyosentez kolay geçti korkulacak bir şey değil sadece sonuç uzun sürüyor benim 3 hafta sürdü 23 haftada sonlandırdım o da normal doğum ve suni sancıyla, zor olan o kısım. Karar verebildikten sonra gerisi geliyor. Nisan ayında oldu benim tüm bunlar. İşlem bitince temizlemek adına bir de kürtaja aldılar
Hayır benim kalbin yarısı oluşmamıştı, böbreklede şişme ve gözlerde yakınlık görüldü sonradan. İlk gebelik mi sizin. Amniyosentez yapıldı mı sonuç mu bekliyorsunuz31 yaşındayım, benim miyomlarda var ama diyorum ya bakalım tekme çağırdılar beni ona göre tekrar bakilicam
Yok daha yapılmadı eğer yapılırsa atıyorum ne kadar orada gözüksede sonuç iyi de olabiliyor mu pekiHayır benim kalbin yarısı oluşmamıştı, böbreklede şişme ve gözlerde yakınlık görüldü sonradan. İlk gebelik mi sizin. Amniyosentez yapıldı mı sonuç mu bekliyorsunuz
İnşallah benimde öyle olur duanızı esirgemeyinTabiki sonucu temiz çıkan çok var
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben duydum buralarda çok kişiyle tanıştım. Hatta fetal dna testinde iki kere trizomi 3 çıkan birinin amniyosentez sonucu temiz çıktı. Amniyosentez kesin sonuç veriyorİnşallah benimde öyle olur duanızı esirgemeyinama işte bu konuda hic temiz sonucu duyamadım o kadar arastiriyorum
Bu 3 damar dedikleri olay dimiİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben duydum buralarda çok kişiyle tanıştım. Hatta fetal dna testinde iki kere trizomi 3 çıkan birinin amniyosentez sonucu temiz çıktı. Amniyosentez kesin sonuç veriyor
İnşallah bana dua edin sizde inşallah bundan sonra hayırlı bebeklerin dünyaya gelirİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben duydum buralarda çok kişiyle tanıştım. Hatta fetal dna testinde iki kere trizomi 3 çıkan birinin amniyosentez sonucu temiz çıktı. Amniyosentez kesin sonuç veriyor
Amin teşekkür ederim dualarımdasınızİnşallah bana dua edin sizde inşallah bundan sonra hayırlı bebeklerin dünyaya gelir
Anladım çok teşekkür ederim inşallah görememislerdir de sıvıdan çıkarAmin teşekkür ederim dualarımdasınız
Yok o da trizomi hastalıklarından
21 down sendromu trizomi 3 trizomi 18 falan farklı hastalıklarda var
Çok geçmiş olsun benimki de geçen hafta sonlandırıldı 23.haftada psikolojim o kadar kötü ki sanki ömür boyu böyle devam edecekmiş gibi vicdan azabı çekiyorumKaç yaşındasınız ilk gebelik mi
Amniyosentez sonucunda kesin çıkar zaten ön sonuç 2 3 gün içinde çıkıyor kesin sonuç 3 haftayı buluyor inşallah hakkınızda hayırlısı olur beklemek çok zor rabbim sabır versinNolur yardımcı olun dunden beri bir kabusun içindeyim çıkamıyorum bebeğimin beyninde Bi hücresini oluşmadığıni bu da doğduğunda işitme engelli de olabilir kör de olabilir engelli de olabilir diyorlar yani hiçbisey belli değil ve bu yüzden napicagimi şaşardım benim gibi böyle Bi durumla karşılaşan oladi mu 22+4 haftaligim. 2 gündür ölü gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?