Gebeliginde lobar holoprozensefali teshisi konulan hamileler var mi

yildiz3057

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
236
87
18
Nolur yardımcı olun dunden beri bir kabusun içindeyim çıkamıyorum bebeğimin beyninde Bi hücresini oluşmadığıni bu da doğduğunda işitme engelli de olabilir kör de olabilir engelli de olabilir diyorlar yani hiçbisey belli değil ve bu yüzden napicagimi şaşardım benim gibi böyle Bi durumla karşılaşan oladi mu 22+4 haftaligim. 2 gündür ölü gibiyim

Kaç yaşındasınız ilk gebelik mi
Ben 28 yaşındayım ilk gebeliğimdi. Amniyosentez kolay geçti korkulacak bir şey değil sadece sonuç uzun sürüyor benim 3 hafta sürdü 23 haftada sonlandırdım o da normal doğum ve suni sancıyla, zor olan o kısım. Karar verebildikten sonra gerisi geliyor. Nisan ayında oldu benim tüm bunlar. İşlem bitince temizlemek adına bir de kürtaja aldılar

Bakalım herseyin hayırlısı cok garip Bi süreç Peki size kafasında Bi sıkıntı var dediler mi benim şuan 22+4haftalik

31 yaşındayım, benim miyomlarda var ama diyorum ya bakalım tekme çağırdılar beni ona göre tekrar bakilicam

31 yaşındayım, benim miyomlarda var ama diyorum ya bakalım tekme çağırdılar beni ona göre tekrar bakilicam
Hayır benim kalbin yarısı oluşmamıştı, böbreklede şişme ve gözlerde yakınlık görüldü sonradan. İlk gebelik mi sizin. Amniyosentez yapıldı mı sonuç mu bekliyorsunuz

Kromozomsal bir sendroma bağlı da öyle olabilir kafası, bazı kromozomsal hastalıklar vücut şeklini etkiliyor ve genellikle iç organ anamolileri oluyor bebekte öyle anlaşılıyor detaylı ultrasyonda zaten

Hayır benim kalbin yarısı oluşmamıştı, böbreklede şişme ve gözlerde yakınlık görüldü sonradan. İlk gebelik mi sizin. Amniyosentez yapıldı mı sonuç mu bekliyorsunuz
Yok daha yapılmadı eğer yapılırsa atıyorum ne kadar orada gözüksede sonuç iyi de olabiliyor mu peki

İnşallah benimde öyle olur duanızı esirgemeyin ama işte bu konuda hic temiz sonucu duyamadım o kadar arastiriyorum
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben duydum buralarda çok kişiyle tanıştım. Hatta fetal dna testinde iki kere trizomi 3 çıkan birinin amniyosentez sonucu temiz çıktı. Amniyosentez kesin sonuç veriyor

İnşallah bana dua edin sizde inşallah bundan sonra hayırlı bebeklerin dünyaya gelir

Çok geçmiş olsun benimki de geçen hafta sonlandırıldı 23.haftada psikolojim o kadar kötü ki sanki ömür boyu böyle devam edecekmiş gibi vicdan azabı çekiyorum

Amniyosentez sonucunda kesin çıkar zaten ön sonuç 2 3 gün içinde çıkıyor kesin sonuç 3 haftayı buluyor inşallah hakkınızda hayırlısı olur beklemek çok zor rabbim sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…