Gebeliğinde sürekli kanama yaşayıp bebeğini kaybeden var mı

neyapsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
596
238
123
Arkadaşlar hamileliğimi öğrendiğim günden beri kahve akıntım ve ara ara çok şiddetli kanamalarım oluyor her seferinde düşürdüm sanıp hastaneye koşuyorum.şu an 10+2 deyim bebeğimde sıkıntı yok merak ettiğim içerideki geçmeyen kanama alanım düşüğe sebep olabilir bunu yaşayan var mı? Varsa kaçıncı haftaya kadar sürdü?Allah hepinize sabır versin

Benimde ilk baslarda kahverengi akıntı başlamıştı ama bebegim7 haftalıktı henüz kalbi durduğu içinmiş megerse :( şuan allaha şükür yeniden hamileyim sen ilaç kullanıyomusun progestan düşük önleyici iğne falan zaten bebeğin yaşıyormuş çok şükür ne kadar büyürse okadar iyimiş benim tanıdıklarıö var doğuma kadar kanaması olan ve sağlıkla bebeklerini doğurduklarını sadece doğuma kadar istirat etmen gerek kendine dikkat et ilaçları kullan bence inşallah bsey olmaz

Benimde oldu kahverengi akıntım ve kanamam ilk gebelikte sonra kaybetim kalbi çalışmamış yani ikincisinde oldu dr iğne yaptırdı bide ilaç verdi onu kullandım durdu akıntım ve hiç iş yapmadım sürekli hafif işler ağırda kaldırmadım herkeste düşük olucak diye birsey yok tabii bol bol su iç dedi bide dr

Progestan kullanıyorum ayrıca haftada bir iğne ve istirahat.ama yine de hala ara ara devam ediyor sğrekli kahve lekelenmem var ilerde kaybetmek çok daha üzücü olsa gerek o yüzden korkuyorum ne zamana kadar böyle sürecek bilmiyorum

Progestan kullanıyorum ayrıca haftada bir iğne ve istirahat.ama yine de hala ara ara devam ediyor sğrekli kahve lekelenmem var ilerde kaybetmek çok daha üzücü olsa gerek o yüzden korkuyorum ne zamana kadar böyle sürecek bilmiyorum

Üzülme takma kafanada geçer inşallah yicek ekmeği varsa doğar zaten sen bol bol dinlenmeye bak progestanını kullan birde progestanı fitil olarak almak daha etkili ben öyle kullandım rahim duvarlarını kalınlastırıyo

Ne kadarlık bebek şuanda ?Bol bol dinlen gerekirse iğne kaldırma ben ikinci gebeliğimde folik asit kullandım tabii dr ler daha iyi bilir senın durumunu cok kötü dusunme tabii kaybetmek cok kötü ama inan bana cevremde okadar cok varki böyle artık yediklerimizi bılmıyorum bunlarmı sebeb Allah yardımcın olsun:KK54:

Back
X