Gebeliğini battan önce gebelik testi öğrenenler

Ruling girl

Kün Fe yeKün
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
613
689
33
31
Kızlar battan kaç gün önce gebelik testinde pozitifi gördünüz???
Benim bat a 5 gün var elimde sadece bi test var kendimi zor tutuyorum sizce ne zaman yapmalıyım ?? sol kasığımda ince ince batmalar bel ve sırt ağrısı sık idrara çıkıyorum şüphe ediyorum

Canim yumurtlama gununden eminsen ve ogun iliski yasadiysan iliskiden en az 12 13 gun gecmis olmasi gerekiyor buda adetine 1 2 gun kala ogrenebilicegini gosterir. Eger yumurtlamn erken olduysa 5 gun onceden de cikabilir burda 1 hafta oncede ogrenenler gordum :) hic dayanamiyosan bugunde bekle yarin sabah ilk idrarla yap testi :)

Canim yumurtlama gununden eminsen ve ogun iliski yasadiysan iliskiden en az 12 13 gun gecmis olmasi gerekiyor buda adetine 1 2 gun kala ogrenebilicegini gosterir. Eger yumurtlamn erken olduysa 5 gun onceden de cikabilir burda 1 hafta oncede ogrenenler gordum :) hic dayanamiyosan bugunde bekle yarin sabah ilk idrarla yap testi :)

Ya elimde test var bidaha test almak istemiyom bunu da yapmaya cesaret edemiyom tahmini yumurtlamadan 13.gün bugün ama elinde olamıyom işte doğruysa varsa çıkar ama eminde olamıyom :)))) cesaret gerek bana eşimde diyo yap gene alırım sana

Bence sabah yap askim insallah cikacak hadi cikmadi diyelim adet gununu bklersin moral bozmak yok ok

Benim bat a 5 gün var elimde sadece bi test var kendimi zor tutuyorum sizce ne zaman yapmalıyım ?? sol kasığımda ince ince batmalar bel ve sırt ağrısı sık idrara çıkıyorum şüphe ediyorum
Adetin 3-4 gün gecikince yap testi bence :KK76:

Ben gecikme olmadan hissettim hamile olduğumu ve adetim gecikmeden test yaptım cok silik çıktı. 4 gün gecikti tekrar yaptım bu sefer daha belirgindi çizgi.

Ben gecikme olmadan hissettim hamile olduğumu ve adetim gecikmeden test yaptım cok silik çıktı. 4 gün gecikti tekrar yaptım bu sefer daha belirgindi çizgi.

Yarın yapacagım silik çizgi çıkarsa kan vermeye giderim :) inşallah vardır mucizem olur hissediyom ama Allah bilir batma oluyo sürekli daha önce hiç olmamıştı :)

Ovülasyon testiyle anldmıştım ben. Adetim 5 ocaktı ben 30 aralıkta hatta 28-29 da da gördüm. Bu ay iki kere yumurtluyorum galiba demiştim :KK48: sonra erken gebelik testi ile bakmıştım çift çizgiyi görmüştüm. Fakat adet üzeri silik bir şekilde ikinci çizgi hormonlara bağlı olarak çıkabiliyor.

Ovülasyon testiyle anldmıştım ben. Adetim 5 ocaktı ben 30 aralıkta hatta 28-29 da da gördüm. Bu ay iki kere yumurtluyorum galiba demiştim :KK48: sonra erken gebelik testi ile bakmıştım çift çizgiyi görmüştüm. Fakat adet üzeri silik bir şekilde ikinci çizgi hormonlara bağlı olarak çıkabiliyor.

:) İnşallah bendende çıkar canım dua eder misiniz bana

Canım ben bat a 2 gün kala öğrendim 2. Çizgi silik çıkmıştı aynı gün kan testiyle öğrendim fakat sana naçizane tavsiyem günün geçmeden yapma sonraki süreç çok yıpratıcı oluyor erken öğrenince

Back
X