Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yumurtlamadan 9 gun sonra öğrendim adetime 6 gün vardıKızlar bat 6 Ekim. Yarın sabah erken gebelik testi yapsam belli olurmu ? Bel ağrım ve akıntım var bu ayı değerlendirdik. Yarın sabah yaparsam 6 gün kalmış oluyor adetime. Böyle erken öğrenen var mı acaba
Benim de 6 ekim. İnşaAllah bu ay bebişlerimiz bizimledirKızlar bat 6 Ekim. Yarın sabah erken gebelik testi yapsam belli olurmu ? Bel ağrım ve akıntım var bu ayı değerlendirdik. Yarın sabah yaparsam 6 gün kalmış oluyor adetime. Böyle erken öğrenen var mı acaba
Fotoğrafı yükleyemiyorum ya googleden giriş yapıyorum amaYa hanımlar normal kaset test yapmıştım sabah birşey yoktu 3 saat sonra falan baktıgımda böyle silik pembe bir çizgi var. Adetime 6 gün var. Biliyorum 5 dakikadan sonrası geçersiz ama, HCG acaba çok mu düşükte böyle çıktı düşünmedim değilböyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı acaba?
Eger sabredemem diyorsan kan ver stres yapmakdansa kan da varsa cikar burda cizgi gorunyyor ama cok gec farkkettim diyorsunuz bilemedimYa hanımlar normal kaset test yapmıştım sabah birşey yoktu 3 saat sonra falan baktıgımda böyle silik pembe bir çizgi var. Adetime 6 gün var. Biliyorum 5 dakikadan sonrası geçersiz ama, HCG acaba çok mu düşükte böyle çıktı düşünmedim değilböyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı acaba?
Sat 6 Eylüldu bat 2 Ekim, 26 eylülde silik çizgi 27 eylülde 32 bhcg ile öğrendim yumurtlamadan 10 gün sonraKızlar bat 6 Ekim. Yarın sabah erken gebelik testi yapsam belli olurmu ? Bel ağrım ve akıntım var bu ayı değerlendirdik. Yarın sabah yaparsam 6 gün kalmış oluyor adetime. Böyle erken öğrenen var mı acaba
Evet kuruma çizgisi de olabilir ümitlenmek istemiyorum da önceki yaptığım testlerde zank diye negatif çıkardı sonradan da belli olmazdı çizgi falanEger sabredemem diyorsan kan ver stres yapmakdansa kan da varsa cikar burda cizgi gorunyyor ama cok gec farkkettim diyorsunuz bilemedim
Ben daha önce öğrenmiştim oğlumda şimdi iki yaşında adete 5 gün kala az silik çizgi çıkmıştı normal testle ama şuanda düşünüyoruz geçen ayı degerlendrdik bat 7 Ekim bekliyorum inşallah güzel haberler alırızKızlar bat 6 Ekim. Yarın sabah erken gebelik testi yapsam belli olurmu ? Bel ağrım ve akıntım var bu ayı değerlendirdik. Yarın sabah yaparsam 6 gün kalmış oluyor adetime. Böyle erken öğrenen var mı acaba
Masallahh ne erken ogrenmissiniz saglkla gelsin inşallahSat 6 Eylüldu bat 2 Ekim, 26 eylülde silik çizgi 27 eylülde 32 bhcg ile öğrendim yumurtlamadan 10 gün sonra