Gebeliğini erken öğrenen var mı

Gzmyts53

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
4.597
4.524
63
Kızlar bat 6 Ekim. Yarın sabah erken gebelik testi yapsam belli olurmu ? Bel ağrım ve akıntım var bu ayı değerlendirdik. Yarın sabah yaparsam 6 gün kalmış oluyor adetime. Böyle erken öğrenen var mı acaba

Ben adettime 1gun kala tst yaptım öğrendim oo şekilde ama senin 6gunmus bence biraz bekle derim acele etme ama eminsen hamilelik olduğuna yap derim ✨🌟🌟

Yumurtlamanin uzerinden kac gun gecti o önemli ben 6 gun kala öğrendim

Kızlar bat 6 Ekim. Yarın sabah erken gebelik testi yapsam belli olurmu ? Bel ağrım ve akıntım var bu ayı değerlendirdik. Yarın sabah yaparsam 6 gün kalmış oluyor adetime. Böyle erken öğrenen var mı acaba
Bende yumurtlamadan 9 gun sonra öğrendim adetime 6 gün vardı

Benim de 6 ekim. İnşaAllah bu ay bebişlerimiz bizimledir ☺️💐

Yaptım ama negatif çıktı kızlar. Yumurtlama günümü bilmiyorum gün aşırı olmuştu

Benim bat da 7 ekim. Hafif regl ağrısı gibi ağrım kasık ağrım var bilemiyorum test yapsam mı geçen ay da 4 gün kala öğrenmiştim ama kimyasal geçirmiştim🤷‍♀️

Ya hanımlar normal kaset test yapmıştım sabah birşey yoktu 3 saat sonra falan baktıgımda böyle silik pembe bir çizgi var. Adetime 6 gün var. Biliyorum 5 dakikadan sonrası geçersiz ama, HCG acaba çok mu düşükte böyle çıktı düşünmedim değil🤦🏻‍♀️ böyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı acaba?

Eklentiler

Ya hanımlar normal kaset test yapmıştım sabah birşey yoktu 3 saat sonra falan baktıgımda böyle silik pembe bir çizgi var. Adetime 6 gün var. Biliyorum 5 dakikadan sonrası geçersiz ama, HCG acaba çok mu düşükte böyle çıktı düşünmedim değil🤦🏻‍♀️ böyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı acaba?
Fotoğrafı yükleyemiyorum ya googleden giriş yapıyorum ama 🙄

Eger sabredemem diyorsan kan ver stres yapmakdansa kan da varsa cikar burda cizgi gorunyyor ama cok gec farkkettim diyorsunuz bilemedim

Sat 6 Eylüldu bat 2 Ekim, 26 eylülde silik çizgi 27 eylülde 32 bhcg ile öğrendim yumurtlamadan 10 gün sonra

Eger sabredemem diyorsan kan ver stres yapmakdansa kan da varsa cikar burda cizgi gorunyyor ama cok gec farkkettim diyorsunuz bilemedim
Evet kuruma çizgisi de olabilir ümitlenmek istemiyorum da önceki yaptığım testlerde zank diye negatif çıkardı sonradan da belli olmazdı çizgi falan 😂

Ben daha önce öğrenmiştim oğlumda şimdi iki yaşında adete 5 gün kala az silik çizgi çıkmıştı normal testle ama şuanda düşünüyoruz geçen ayı degerlendrdik bat 7 Ekim bekliyorum inşallah güzel haberler alırız

Back
X