• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gebeliğini adet günü öğrenen var mı

Bipathem

Elbette..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.634
1.670
333
Kızlar yarın adet günüm ama ağrım sancım yok dün filan da test yaptım negatifti. Çok belirtim var acaba gebelik olur mu böyle öğrenen oldu mu

Ben bir gün önce kaset testte silik çizgiyle ögrendim, ertesi gün kan verdim 1600lerdeydi seviyesi.

Kızlar yarın adet günüm ama ağrım sancım yok dün filan da test yaptım negatifti. Çok belirtim var acaba gebelik olur mu böyle öğrenen oldu mu
Ben ilk gebeliğimi adet gününde öğrenmiştim önceki gün çok hafif sancı olmuştu
İkincisini 4 gün önce öğrendim onda da aşırı yeme isteğim vardı acaba demiştim fakat düşük oldu 8.haftada
Şimdi bat 5 kasım testlerim silik çizgi çıkıyor sabahları 1 dakikalık bulantım oldu daha kan testi vermedim nasip..

düşükten sonra hep denedik bazen çok sancım oldu umutlandım testler yaptım aşırı silik çizgilerde gördüm bazı testlerde ama olmamıştı maalesef
Yinede adet olmazsanız 2 3 gün direk kan testi verin

Gölge mi ne olduğu belli olmayan karartılar var sadece. Adet yok ortada .

Eklentiler

• IMG_0568.webp
    IMG_0568.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 21
ben bat günümde silik bir çizgiyle öğrenmiştim. Ondan öncesi negatif çıkmıştı hep

Back
X