Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var mı bi gelişmeKızlar yarın adet günüm ama ağrım sancım yok dün filan da test yaptım negatifti. Çok belirtim var acaba gebelik olur mu böyle öğrenen oldu mu
Bugün adet olmam gerekiyor çok ağrılı geçer ama şu an ne ağrı ne başka bi şey var hem kaset test hem erken test negatif.var mı bi gelişme
Ben ilk gebeliğimi adet gününde öğrenmiştim önceki gün çok hafif sancı olmuştuKızlar yarın adet günüm ama ağrım sancım yok dün filan da test yaptım negatifti. Çok belirtim var acaba gebelik olur mu böyle öğrenen oldu mu
bugun de yaptın mı testBugün adet olmam gerekiyor çok ağrılı geçer ama şu an ne ağrı ne başka bi şey var hem kaset test hem erken test negatif.
Ben 1 gün kala öğrendim canım tam net 2 çizgi çıktıKızlar yarın adet günüm ama ağrım sancım yok dün filan da test yaptım negatifti. Çok belirtim var acaba gebelik olur mu böyle öğrenen oldu mu
Evet ya az önce yaptım hiç bi şey yok ..bugun de yaptın mı test
Çok güzel maşallahBen 1 gün kala öğrendim canım tam net 2 çizgi çıktı
Hangi marka üsttekinde bişi var gibiGölge mi ne olduğu belli olmayan karartılar var sadece. Adet yok ortada .
ben bat günümde silik bir çizgiyle öğrenmiştim. Ondan öncesi negatif çıkmıştı hepKızlar yarın adet günüm ama ağrım sancım yok dün filan da test yaptım negatifti. Çok belirtim var acaba gebelik olur mu böyle öğrenen oldu mu