Gebeliğini geç öğrenenler yardımmm

SareNihal

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2024
150
25
18
Kızlar selam bugün adetim on bir gün gecikti en son 25 Mayıs’ta adet oldum 19 Haziran lekelenme gördüm çok az sadece peçeteye gelen pembe kahverengi birkaç gün sürdü ve kesildi ondan sonra beyaz akıntım var herhangi bir belirtim başka yok arasıra adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor belim ağrıyor ama adet değilim Adetim yedi gün geçtiği zaman kan testi yaptım negatif bugün 11 gün oldu eğer adet olmazsan 14. gün test yapacağım yani pazartesiye kadar bekleyeceğim ama gebeliğini geç öğrenen var mı ben burada birkaç defa okumuştum adeti 15 gün geçtikten sonra 20 gün geçtikten sonra öğrenenler varmış gerçekten aranızda böyle bir şey yaşayan var mı bana yardımcı olur musunuz 🌸🌸🌸

Kızlar selam bugün adetim on bir gün gecikti en son 25 Mayıs’ta adet oldum 19 Haziran lekelenme gördüm çok az sadece peçeteye gelen pembe kahverengi birkaç gün sürdü ve kesildi ondan sonra beyaz akıntım var herhangi bir belirtim başka yok arasıra adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor belim ağrıyor ama adet değilim Adetim yedi gün geçtiği zaman kan testi yaptım negatif bugün 11 gün oldu eğer adet olmazsan 14. gün test yapacağım yani pazartesiye kadar bekleyeceğim ama gebeliğini geç öğrenen var mı ben burada birkaç defa okumuştum adeti 15 gün geçtikten sonra 20 gün geçtikten sonra öğrenenler varmış gerçekten aranızda böyle bir şey yaşayan var mı bana yardımcı olur musunuz 🌸🌸🌸
19 hazırandakı o lekelenme yumurtlamadan olsa sımdı yapsan cıkar zaten . cıkmazsa evet bekleyebılırsın.:)

Kızlar selam bugün adetim on bir gün gecikti en son 25 Mayıs’ta adet oldum 19 Haziran lekelenme gördüm çok az sadece peçeteye gelen pembe kahverengi birkaç gün sürdü ve kesildi ondan sonra beyaz akıntım var herhangi bir belirtim başka yok arasıra adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor belim ağrıyor ama adet değilim Adetim yedi gün geçtiği zaman kan testi yaptım negatif bugün 11 gün oldu eğer adet olmazsan 14. gün test yapacağım yani pazartesiye kadar bekleyeceğim ama gebeliğini geç öğrenen var mı ben burada birkaç defa okumuştum adeti 15 gün geçtikten sonra 20 gün geçtikten sonra öğrenenler varmış gerçekten aranızda böyle bir şey yaşayan var mı bana yardımcı
Böyle bir durum yaşayan varmı

Canım bence yeniden kan testi yaptırmalısın, doktor da öyle demiş zaten.

Eltim tam 21. Gun ogrendi ondan önce çok gebelik testi yaptı kan verdi hepsi negatif tarlusal içti ona rağmen gelmeyince test yapti pozitif gördü sonra kan verdi beta 5 bindeydi

Eltim tam 21. Gun ogrendi ondan önce çok gebelik testi yaptı kan verdi hepsi negatif tarlusal içti ona rağmen gelmeyince test yapti pozitif gördü sonra kan verdi beta 5 bindeydi
Yaa ilk defa duydum yenimi oldu bende tarlısal içecektim biraz daha bekleyeyim o zmn

Ben varım. Adeti beklediğim günlerde yaptım negatifti. Arada sadece 1 kereye mahsus pembe lekelenme geldi başladı zannettim yine gelmedi 11-12 gün geçti olmadım bi test yapayım dedim pozitif çıktı SATa göre nerdeyse 2 hafta geride ve çok şükür sağlıklı bir gebeliğim var şu an olabiliyormuş yani ben de beklemiyordum

Ben varım. Adeti beklediğim günlerde yaptım negatifti. Arada sadece 1 kereye mahsus pembe lekelenme geldi başladı zannettim yine gelmedi 11-12 gün geçti olmadım bi test yapayım dedim pozitif çıktı SATa göre nerdeyse 2 hafta geride ve çok şükür sağlıklı bir gebeliğim var şu an olabiliyormuş yani ben de beklemiyordum
Yaaa bunları duydukca hem çok mutlu oluyorum hemde umutlanıyorum hayırlı olsun sizin bebeğiniz de 🌸🌸🌸

Kızlar başka kimse yokmu umut olalım birbirimize 🌸🌸
Merhaba kizlar benim 6 gun gecikmem var sol kasikta arada bir agri aslinda adet olacakmis gibi hissediyorum ama gelmio acayip uyukluyorum her yerde baş agrisida cabasi bilmiom hic bu kadar gecikmezdi bu ay ucak yolculugu yaptim o etkiledimi acaba bilmiyorum

Benim 19 Nisan en son adet olduğum tarih mayıs haziranda olmadım.mayista Bi test yaptım negatifti bende hep adet gelcek diye bekledim artık doktora gidecektim bu hafta ama öncesinde Bi test yapiyim öyle gideyim dedim 28 haziran test yaptım pozitif çıktı perşembe günüde gittim doktora 7 haftalık geç döllenme sanırım dedi öyle

Benimde en son adetim 19 mayıstı 17 gün gecikti adetim daha olmadım 20-21 haziran gibi hafif lekelenme gördüm 2 gün sürdü bu zamana kadar erken gebelik testi yaptım çıkmadı normal test yaptım negatif kan testi de verdim negatif. Sadece arada adet olacakmısım gibi agrı oluyor sol kasıgımda acaba bende hamile olabilirmiyim benim adetim hiç gecikmezdi. Yardımcı olabilirmisiniz yaşayan var mı bu durumu 🌷

Merhaba kizlar benim 6 gun gecikmem var sol kasikta arada bir agri aslinda adet olacakmis gibi hissediyorum ama gelmio acayip uyukluyorum her yerde baş agrisida cabasi bilmiom hic bu kadar gecikmezdi bu ay ucak yolculugu yaptim o etkiledimi acaba bilmiyorum
Canım test yaptınmı

Back
X