Gebeliğini geç öğrenenler yardımmm

Kızlar selam bugün adetim on bir gün gecikti en son 25 Mayıs’ta adet oldum 19 Haziran lekelenme gördüm çok az sadece peçeteye gelen pembe kahverengi birkaç gün sürdü ve kesildi ondan sonra beyaz akıntım var herhangi bir belirtim başka yok arasıra adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor belim ağrıyor ama adet değilim Adetim yedi gün geçtiği zaman kan testi yaptım negatif bugün 11 gün oldu eğer adet olmazsan 14. gün test yapacağım yani pazartesiye kadar bekleyeceğim ama gebeliğini geç öğrenen var mı ben burada birkaç defa okumuştum adeti 15 gün geçtikten sonra 20 gün geçtikten sonra öğrenenler varmış gerçekten aranızda böyle bir şey yaşayan var mı bana yardımcı olur musunuz 🌸🌸🌸
Söylediklerine göre yüzde elli ihtimal var beklemen lazım zaten varsa çıkar stres yapma geç döllenme olur hamile kalındığında da ıslaklık artar diye biliyorum
Bir de normal olan en geç 35 gün derler bir önceki reglinden say 35 gün içinde gelmezse o zaman şüphelenmek gerekir pozitif çıkarsa bana cevap yazabilirsin

Kızlar herkese merhaba inşallah hepimiz güzel sonuçlar alınır öncelikle bir şey sormak istiyorum sonradan kanda pozitif gören oldu mu ben cumartesi günü 2 test yaptım 2 side çok silik çıktı bugün yaptım bugünde bariz belli çıktı.Kan verdim kan sonucum 0.73 negatif çıktı sonradan pozitife döner mi acaba tekrardan kan vermeli miyim bilmiyorum
En üstte 2 tanesi 3 gün önce yaptım en alttakini de bugün yaptım

Eklentiler

• IMG_4133.webp
    IMG_4133.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 208
  • IMG_4138.webp
    IMG_4138.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 217
  • IMG_4183.webp
    IMG_4183.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 235
Söylediklerine göre yüzde elli ihtimal var beklemen lazım zaten varsa çıkar stres yapma geç döllenme olur hamile kalındığında da ıslaklık artar diye biliyorum
Bir de normal olan en geç 35 gün derler bir önceki reglinden say 35 gün içinde gelmezse o zaman şüphelenmek gerekir pozitif çıkarsa bana cevap yazabilirsin
Döngünün 44. Günündeyim hala bekliyorum

Kızlar herkese merhaba inşallah hepimiz güzel sonuçlar alınır öncelikle bir şey sormak istiyorum sonradan kanda pozitif gören oldu mu ben cumartesi günü 2 test yaptım 2 side çok silik çıktı bugün yaptım bugünde bariz belli çıktı.Kan verdim kan sonucum 0.73 negatif çıktı sonradan pozitife döner mi acaba tekrardan kan vermeli miyim bilmiyorum
En üstte 2 tanesi 3 gün önce yaptım en alttakini de bugün yaptım
Canım yarın yeni bir test al ve testini tekrarla eğer sonuç yine pozitifse başka bir hastanede tekrar kan ver labaratuar kaynaklı bi sorun olabilir veya testlerde sıkıntı olabilir başka bi hastanede yaptır canım inşallah vardır adetin geciktimi peki

Canım yarın yeni bir test al ve testini tekrarla eğer sonuç yine pozitifse başka bir hastanede tekrar kan ver labaratuar kaynaklı bi sorun olabilir veya testlerde sıkıntı olabilir başka bi hastanede yaptır canım inşallah vardır adetin geciktimi peki
Adetim 3 aydır düzensiz o yüzden bilmiyorum hatta 3 aydır adetim sadece leke şeklinde geliyor .evet yarın tekrar test yapayım çıkarsa yekrar kan veririm ama bu kadar belli çizgi nasıl yalancı pozitif olabiliyor çok şaşırdım yani.önceden çok gölgeli çıkardı kanda negatif çıkardı hiç böyle belirgin çizgi görmedim o yüzden umudum vardı hayal kırıklığı yaşadım bira..:/

Adetim 3 aydır düzensiz o yüzden bilmiyorum hatta 3 aydır adetim sadece leke şeklinde geliyor .evet yarın tekrar test yapayım çıkarsa yekrar kan veririm ama bu kadar belli çizgi nasıl yalancı pozitif olabiliyor çok şaşırdım yani.önceden çok gölgeli çıkardı kanda negatif çıkardı hiç böyle belirgin çizgi görmedim o yüzden umudum vardı hayal kırıklığı yaşadım bira..:/
Umudunu yitirme yarın tekrar kan ver ama başka bi hastanede sonucu yaz buraya umarım vardırr🌸🙏

Umudunu yitirme yarın tekrar kan ver ama başka bi hastanede sonucu yaz buraya umarım vardırr🌸🙏
Canım ben bugün yine test yaptım yine çift çizgi çıktı kaset de yaptım o da hafif gölgeli çıktı yeni sabah ilk idrarla yapamadım o yüzden silik çıkabilir mi düne göre

Eklentiler

• 455BA6E9-13AD-435F-9BBB-52F180444935.webp
    455BA6E9-13AD-435F-9BBB-52F180444935.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 218
  • IMG_4197.webp
    IMG_4197.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 164
  • IMG_4213.webp
    IMG_4213.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 154
  • dff1b328-4ad3-49e5-b630-2fa956bced8d.webp
    dff1b328-4ad3-49e5-b630-2fa956bced8d.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 147
  • 262ca498-0745-4402-88c3-126395ed1ced.webp
    262ca498-0745-4402-88c3-126395ed1ced.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 197
Kızlar napıcam ya çok umutluyum da umutsuzum da çok karışık şeyler hissediyorum.:/ kan vermeye korkuyorum negatif çıkıcak diye bugün de silik çıkması beni nedense çok umutlandırdı

Back
X