Gebeliğini geç öğrenenler yardımmm

Ahh canım 2 gündür kan vermek istiyorum bi türlü fırsat olmuyor bugün öğleden sonra fırsat buldum kan vermeye gittim öğleden sonra kan almıyorlarmış yarın gideceğim artık tabi fırsatım olursaa…
Test alsana

Ahh canım 2 gündür kan vermek istiyorum bi türlü fırsat olmuyor bugün öğleden sonra fırsat buldum kan vermeye gittim öğleden sonra kan almıyorlarmış yarın gideceğim artık tabi fırsatım olursaa…
Canım seninde baya olmuş geç döllenme felan da olabilir sende kan ver bende vereyim inşallah güzel sonuçlar alırız ya

Testte çıkmadı yap

IMG_4228.webp
Kızlar ben bugün predictor yaptım hiçbir şey çıkmadı.galiba 3 testim de yalancı pozitif verdi çok üzgünüm

Merhabalar adetime 7 gün varken erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı ama gebeliğin tüm belirtilerini yaşıyorum şuan 4 gün var adetime . Testin yanılma ihtimali var mı

Canım seninle aynı şeyleri yaşamışız sadece aramızda birkaç gün var bende değin gibi lekelenme gördüm inşallah ikimizde sağlıkla hamileyizdir bende beklemedeyim test yaparsan haber ver canım güzel haberler bizimle olsun🙏🌸
Canım gebelik varmi test flan yaptinmi

Back
X