Gebeliğini geç öğrenenler yardımmm

merhaba kizlar, umarim hepiniz guzel haberler alirsiniz. Benim de ovulasyon donemimde, 20 haziranda iliski yasadik. Normalde hep korunuruz ya da geri cekilme ile yapariz geri cekiulme olmadan korunmadan vs o sekilde bir iliski yasadik kocamla.
Normalde adet dongum cok duzenlidir hey ayin 5 i ya da 6 si hemen regl olurum.

adetime 5gun kala test yaptim silik cizgi cikti ondan sonraki gunler yaptim negatif cikti. Simdi 2 gun gecikme var yine test yaptim yine negatif cikti. Normalde regl den 1 hafta once falan goguslerim siser cok agriri henuz o belirtilerde yok. Acaba sebepsiz yere mi adet gecikiyor yoksa gebelik var ama henuz testte mi cikmiyor bilmiyorum. Gercekten garip bir surec.
merhaba regl oldunuz mu acaba ya da hamile misiniz

Kızlar selam bugün adetim on bir gün gecikti en son 25 Mayıs’ta adet oldum 19 Haziran lekelenme gördüm çok az sadece peçeteye gelen pembe kahverengi birkaç gün sürdü ve kesildi ondan sonra beyaz akıntım var herhangi bir belirtim başka yok arasıra adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor belim ağrıyor ama adet değilim Adetim yedi gün geçtiği zaman kan testi yaptım negatif bugün 11 gün oldu eğer adet olmazsan 14. gün test yapacağım yani pazartesiye kadar bekleyeceğim ama gebeliğini geç öğrenen var mı ben burada birkaç defa okumuştum adeti 15 gün geçtikten sonra 20 gün geçtikten sonra öğrenenler varmış gerçekten aranızda böyle bir şey yaşayan var mı bana yardımcı olur musunuz 🌸🌸🌸
Gebelik varmiymis acaba

Benimde gecikmemin 6. Günü ne adet sancım var ve lekelenmem hiçbişey yok. Baş ağrım kasığımda ara sıra hafif sancı ve beyaz kremsi akıntım var. Ayrıca aşırı halsizim ve göğüslerim çok şiş dokununca acıyor. Gecikmenin 4 ve 5. Gününde kaset test yaptım iki günde de negatif çıktı bugün yani 6. kan verdim onda da negatif sizce hala umut olabilir mi

Benimde gecikmemin 6. Günü ne adet sancım var ve lekelenmem hiçbişey yok. Baş ağrım kasığımda ara sıra hafif sancı ve beyaz kremsi akıntım var. Ayrıca aşırı halsizim ve göğüslerim çok şiş dokununca acıyor. Gecikmenin 4 ve 5. Gününde kaset test yaptım iki günde de negatif çıktı bugün yani 6. kan verdim onda da negatif sizce hala umut olabilir mi
Kanda çıkardı bence ya , negatifse neden gecikti acaba

Benim Regilim 35.günü normalde gecikmez bu kadar.Test yaptım 3tane negatifdi.Normalde regl ağrım asla olmaz ama bu defe karnımın aṣağı tarafı ağrı oldu.Gogüstede 1 gün olur baṣladı ağrı. Kahve rengi lekede geldi kuruș boyda regilim normalde 2ci günü.Dün akṣam kan testide 0.06 çıkdı.Hamile sanıyordum diye normal geliyordu.Neden õyle peki?Regl de gelmiyor.Acaba kan testinde çıkmama ihtimali var mı?Çünki ara sıra karnımda sancı oluyor ama asla regilimde ağrı olmadı hiç ama bu defa sanki farklı.Ve bebek istediğim zaman nke illa bu ay gecikti veya ağrınoldu acaba diyede düṣünüyorum.Psikoljik mi acaba.Regl söktürücü ṣeylerde içmeye korkuyom ama hamile olsaydm teste çıkardı ya.Bana yardımcı olur musunuz lütfen?

Benim Regilim 35.günü normalde gecikmez bu kadar.Test yaptım 3tane negatifdi.Normalde regl ağrım asla olmaz ama bu defe karnımın aṣağı tarafı ağrı oldu.Gogüstede 1 gün olur baṣladı ağrı. Kahve rengi lekede geldi kuruș boyda regilim normalde 2ci günü.Dün akṣam kan testide 0.06 çıkdı.Hamile sanıyordum diye normal geliyordu.Neden õyle peki?Regl de gelmiyor.Acaba kan testinde çıkmama ihtimali var mı?Çünki ara sıra karnımda sancı oluyor ama asla regilimde ağrı olmadı hiç ama bu defa sanki farklı.Ve bebek istediğim zaman nke illa bu ay gecikti veya ağrınoldu acaba diyede düṣünüyorum.Psikoljik mi acaba.Regl söktürücü ṣeylerde içmeye korkuyom ama hamile olsaydm teste çıkardı ya.Bana yardımcı olur musunuz lütfen?
Canım kan testinde net çıkıyor. 1-2 gün daha bekle sonra kadın doğuma git bence

Bende adet olmuyorum 16 gündür idrar ve kan testi yaptım 5 gün önce negatif hala bekliyorum

Kadın doğuma git bence canım , ilk defa mı âdet düzensizliğin oluyor
Normalde de oluyor ama en fazla 1 hafta gecikiyordu ki ben o süre içinde olacağımı hissediyordum ağrıdan falan şu an da belirti de yok kadın doğuma da Nisan ayında gitmiştim doktor bir sıkıntı olmadığını yumurtalıklarımın da çalışıtıpınj söyledi bilmiyorum artık

Back
X