gebeligini ogrenip ultrasona kosanlar

didoosss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2014
208
60
kizlar bgun 4 yada 4.5 haftammis.doktora gittim ve ilk ultrasonumuza girdik.fakat ultrason kadiginda 5 haftalik 2gunluk yaziyor ve 6 mm dedi doktorumuz.10 gun sonra icinde 6 7 tane test istedi.idrar testi elisa testi gibi pek anlamadigim seyler acikcasi. sizce bu zamanda 6 mm olmasi normalmi ??? sordum dr a , skinti yok 10 gun sonra bidaha bakaicz dedi.ultrason resminide cektim buraya koyucam şimdi sadece kese gorundu.

Eklentiler

• 1426175461604.jpg
    1426175461604.jpg
    110,4 KB · Görüntüleme: 130
kizlar bgun 4 yada 4.5 haftammis.doktora gittim ve ilk ultrasonumuza girdik.fakat ultrason kadiginda 5 haftalik 2gunluk yaziyor ve 6 mm dedi doktorumuz.10 gun sonra icinde 6 7 tane test istedi.idrar testi elisa testi gibi pek anlamadigim seyler acikcasi. sizce bu zamanda 6 mm olmasi normalmi ??? sordum dr a , skinti yok 10 gun sonra bidaha bakaicz dedi.ultrason resminide cektim buraya koyucam şimdi sadece kese gorundu.
Normal canim sknti yok 10 gun snra daha da netlesir hersey strese grme. Kesende erken gornms masallab bn 7 haftalkkn anca gordum :-)

turtam cok tesekkur ederim canim inan icim rahatladi simdi oh be :) kalp atislari ne zaman 10 gun sonr gel dedi ozamanmi acaba?
rabbim seninde hayirlisiyla mutlulukla kucahina almayi nasip eylesin insallah.

merhaba ..öncelikle hayırlı olsun ssağlıkla alın kucağınıza :) benim bi sorum olacaktı kesenin büyüklüğü size verilen çıktıda yazıyor mu ? ben doktora gittim keseyi gördük geçen hafta ama doktor kesenin boyutunu söylemedi. verilen çıktıda da bir sürü değer var kafam karıştı :110:

allah razi olsun canim insallah sende hayirlisi ilekucagina al melehii.yaziyo bitanem bak sol altta yazan deger kesenin buyukluhuymus.benim eklediğim resme bak ora cm li biseyler yaziyo 0.74 mu neydi o kesenin buyukluhu oluyomus sanirsam cunku bana 6 dedi.

allah razi olsun canim insallah sende hayirlisi ilekucagina al melehii.yaziyo bitanem bak sol altta yazan deger kesenin buyukluhuymus.benim eklediğim resme bak ora cm li biseyler yaziyo 0.74 mu neydi o kesenin buyukluhu oluyomus sanirsam cunku bana 6 dedi.

anladım canım teşekkürler :)) benim de 1.02 cm o zaman.. bu kadar küçük bir şey nasıl büyük mutluluk veriyor:KK68:

: rica ederim ne demek cnm.:)) kucucuk birsey ama.bizlerin nasil yuzlerini gulduruyor dimi.nasil mutluyum.anlatamam :))aynen minnacik kuzucuklarimiz:)
rabbim.nazarlardan kotuluklerden korusun hepimizi insallah saglikla kucagimiza almayi nasip eylesin...

turtam cok tesekkur ederim canim inan icim rahatladi simdi oh be :) kalp atislari ne zaman 10 gun sonr gel dedi ozamanmi acaba?
rabbim seninde hayirlisiyla mutlulukla kucahina almayi nasip eylesin insallah.

merhaba, umarim her shey yolundadir, bebeginizin de sizin de saglamliginiz yerindedir.
bu topige rastladim, benim de ayni sorunum var.
benim sat 10 mart, sat a gore 6 hafta 3 gunluyum, ama ultrasona gore ise 5 hafta 3 gunluk. doktor sadece keseyi gordu, bebegi degil.
lutfen, bana yazin, siz de ilk defa sadece keseyi gordunuz, sonra ne oldu? bebegi ne zaman gordunuz? lutfen en ince ayrintisina kadar yazarmisiniz......

canim benim hayirli ugurlu olsun insallah...rabbim saglikla kicagina almayi nasip etsin...
benimde ilk keseyi gordu ama 1.5 hafta sonra hemen bebis ortaya çıktı:)) birde bizim gittigimiz hastanede ses dinleme cihazi yokmus, baska bi hastane bulup 9.haftada kalp sesi duyduk rabbime sukurler olsun.
oncelikle sakin ama sakin panik yapma once keseyi gormeleti cok normal 5.5 haftada beninde ayniydi cunku.sonra bebisini goruceksin, sen bu zamanda hep dinlen uzan bolbol ceviz badem ye ve süt ic.stres yapma ve tadini cikar:) en gec 1 2 haftaya bebiste gozukur zaten.. (ben biraz kiloluyum diye bebis gobek ultrasonunda gozukmemisti:))) alttan muaynede ultrasonda net gormustuk.sakin canini sikma cok guzel gecicek hersey insallah

canim benim hayirli ugurlu olsun insallah...rabbim saglikla kicagina almayi nasip etsin...
benimde ilk keseyi gordu ama 1.5 hafta sonra hemen bebis ortaya çıktı:)) birde bizim gittigimiz hastanede ses dinleme cihazi yokmus, baska bi hastane bulup 9.haftada kalp sesi duyduk rabbime sukurler olsun.
oncelikle sakin ama sakin panik yapma once keseyi gormeleti cok normal 5.5 haftada beninde ayniydi cunku.sonra bebisini goruceksin, sen bu zamanda hep dinlen uzan bolbol ceviz badem ye ve süt ic.stres yapma ve tadini cikar:) en gec 1 2 haftaya bebiste gozukur zaten.. (ben biraz kiloluyum diye bebis gobek ultrasonunda gozukmemisti:))) alttan muaynede ultrasonda net gormustuk.sakin canini sikma cok guzel gecicek hersey insallah
tesekkurler canim ya , allah senden razi olsun, bebeklerimiz sag alim kucagimiza alalim, dun kesede henuz bi shey gorunmuyor dedi, cok korktum, shimdi mayisin 2sini bekleye bilirim, dunki usm den 9 gun gecmish olucak, inshallah her shey yolundadir ve bebegimi de gorurum, hele bi kalp atishini da duysammmmm, allahhh dunyalar benim olur, kizima henuz soyleyemedim ki....kardeshi geliyor diye:)

hic hic korkma uzulme inan srn uzulmedikce daha da rahat gecicek gebeligin allahin izni ile.10 gun 15 gun icinde cikar mutlaka bebis ortaya :) hmmm kardese onu soylemek ne zordur simdi guzel guzel anlatmak konusmak lazim, ki anlayisli oluyorlar ona gorev verince mesela daha bagli oluyorlar kardeslerine.guzel haberlerini ver mutlaka bekliyorum cannimmm

X