Hayırlısı inşallah bi dahakine olurbenim bi gebe arkadaşım vardı rüyamda onu 9 aylıkken falan gördüm çeşit çeşit yemek veriyordum midem bulanıyor diye istemiyordu sabah bi kalktım midem bulanıyor test yapıp öğrenmiştim istiyordum zaten ama iyi gitmedi sonunu göremedik malesef .. ama hala onu rüyamda görünce bi ümitleniyorum
Benim aslında çok sürpriz olmadı uzun zamandır tedavi oluyorduk ama bu ay 2 mayısta rüyamda yeni doğum yapmış bir kadın gördüm kucağında minicik bebeği vardı içim eridi resmen rüyada, etkisinde kaldım hatta, 4 mayısta evde test yaptım ve pozitif gördüm, şu an 4+3 hamileyim henüz çok yeniMerhaba hanımlar ilk konum olacak nereye açacağımı da pek bilemedim amaacaba testlerden belirtilerden önce bir rüyayla, bir hisle bir tesadüfle gebeliğini öğrenenler var mı aramızda? Varsa hikayelerini duymayı isterim :)
Ayyy ne kadar güzelBenim aslında çok sürpriz olmadı uzun zamandır tedavi oluyorduk ama bu ay 2 mayısta rüyamda yeni doğum yapmış bir kadın gördüm kucağında minicik bebeği vardı içim eridi resmen rüyada, etkisinde kaldım hatta, 4 mayısta evde test yaptım ve pozitif gördüm, şu an 4+3 hamileyim henüz çok yeni
Ne kadar güzel Allah rahmet eylesin annenize. Nasıl sevinmiş ki şenlikler düzenlemiş insallah sağ salim gelsin bebeğiniz deRüyamda rahmetli annem birsürü altın verdi bana, bir de büyük bir şenlik vardı, annem tatlılar, yemekler yapıyordu, o günün sabahı hamile olduğumu öğrenmiştim , bazen de bebek emzirdiğimi görürdüm ...
Ben ilk gebeliğimi rüyamda görmüştüm ve bir kaç gün sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim. Daha sonra 9. Haftada kontrole gidecektim o gün eşim yoktu aksilik çıktı gidemedim gecesine bebeğimi kaybettiğimi gördüm ertesi gün böyle bir haber aldım ne yazık ki. Üzerinden 3 4 ay geçti rüyamda yılbaşında yeni doğum yaptığımı elimde bebek pusetiyle arabadan indiğimi gördüm ve mart nisan gibi hamile kalacağım dedim aynen de öyle olduMerhaba hanımlar ilk konum olacak nereye açacağımı da pek bilemedim amaacaba testlerden belirtilerden önce bir rüyayla, bir hisle bir tesadüfle gebeliğini öğrenenler var mı aramızda? Varsa hikayelerini duymayı isterim :)
Benimde ilk gebe kaldığımda 1.5 yıl sonunda, dişim çok ağrıyordu bir sürü ağrı kesici ilaç içtmiştim, doktora gittik uyuşturup işlem yaptılar çıktık arabaya bindiğimizde elim karnıma gitti Allahım bir şey varsa sana emanet dedim. Ertesi gün test pozitife gördüm, sonra rüyamda tuvalette otururken peçeteye kan geldiğini gördüm uyandım eşime anlattım dedi sus çekme üç gün falan geçti sabah uyandım tuvalete gittim aynı rüyamdaki gibi kan geldi meğer dış gebelikmişMerhaba hanımlar ilk konum olacak nereye açacağımı da pek bilemedim amaacaba testlerden belirtilerden önce bir rüyayla, bir hisle bir tesadüfle gebeliğini öğrenenler var mı aramızda? Varsa hikayelerini duymayı isterim :)
Yaaaa insallah bu yıl hepimizin yılı olsun Allah kismetiyle gelen bir bebek nasip etsin sizeBenimde ilk gebe kaldığımda 1.5 yıl sonunda, dişim çok ağrıyordu bir sürü ağrı kesici ilaç içtmiştim, doktora gittik uyuşturup işlem yaptılar çıktık arabaya bindiğimizde elim karnıma gitti Allahım bir şey varsa sana emanet dedim. Ertesi gün test pozitife gördüm, sonra rüyamda tuvalette otururken peçeteye kan geldiğini gördüm uyandım eşime anlattım dedi sus çekme üç gün falan geçti sabah uyandım tuvalete gittim aynı rüyamdaki gibi kan geldi meğer dış gebelikmiş3 aralıkta düşük başladı şimdi yeniden deniyoruz 2 aydır Allah nasib etsin inşallah cümle isteyene
Insallah bir dahaki oyle guzel baslar ilerler ki bunlarin hepsini unutturacak bir mutluluk yasatirBende geçen ay kimyasal geçirdim ve hamile kalmaya hiç ihtimal vermiyordum, aklımda falan da değildi. Bir gün çok alakasız bir rüyada kucağımda bebek emzirmek için kendimi hazırlarken gördüm, eşime de dönüp "ya bu ne güzel bir şey bunu biz mi yaptık" falan dedim hattanormalde çok rüya gören veya hatırlayan biri değilim ama o gördüğüm bebek yüzü ve o an hala aklimdadir. Ondan birkaç gün sonra da hamile olduğumu ogredim fakat sonu iyi bitmedi
Ya degil mi bazen insan öyle hissediyor ki o rüyanın bir işareti olduğunu biliyor hayirlisi olsun hakkimizda hepBen ilk gebeliğimi rüyamda görmüştüm ve bir kaç gün sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim. Daha sonra 9. Haftada kontrole gidecektim o gün eşim yoktu aksilik çıktı gidemedim gecesine bebeğimi kaybettiğimi gördüm ertesi gün böyle bir haber aldım ne yazık ki. Üzerinden 3 4 ay geçti rüyamda yılbaşında yeni doğum yaptığımı elimde bebek pusetiyle arabadan indiğimi gördüm ve mart nisan gibi hamile kalacağım dedim aynen de öyle olduböyle durumlar hep bana malum olmuştur
Amin , Teşekkür ederim, kızım 1 buçuk yaşında suandaNe kadar güzel Allah rahmet eylesin annenize. Nasıl sevinmiş ki şenlikler düzenlemiş insallah sağ salim gelsin bebeğiniz de
Masallah Allah bağışlasınAmin , Teşekkür ederim, kızım 1 buçuk yaşında suandaAnnem gerçekten çok sevinirdi, rüyamda da çok sevinçli ve telaşlıydı sürekli hazırlık yapıyordu
Amin inşallah Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese de nasip etsinYa degil mi bazen insan öyle hissediyor ki o rüyanın bir işareti olduğunu biliyor hayirlisi olsun hakkimizda hep
Zamani geldi diye bildirim gelmis resmenBen gebeliğimi değil de gebe kalmam gereken zamanı gördüm çok enteresan bir şekilde. Normalde korunuyorduk ağustosa kadar korunmayı planlıyorduk. Kandil gecesi rüyaya yatmıştım rüyamda korunmamamız gerektiğini gördüm. Korunmayı bıraktım. O ay herkes rüyasında beni hamile görüyordu benim arkadaşlarım, annemin iş arkadaşı bileve kimse bilmiyordu korunmadığımı. Bu rüyalardan birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Enteresandı benim için baya
Evet gerçektenZamani geldi diye bildirim gelmis resmenhayirli olsun bebisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?