Gebeliğinin ilk 4 ayının içinde olan anne adayları pişşştt...

kozmatik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
1.213
17
158
İstanbul
Sevgili anne adayları....

Eğer kuranı kerim okumayı biliyorsanız; ne dersiniz bebeklerimiz için 30 anne 1 hatim yapmaya....?
Bu hatimler için müsait olduğumuz kadar ,cüz alıp sağlıklı,sıhhatli,vatana,millete ve dinine hayrlı birer birey için dua etmeye, bunun için bağışamalamaya ne dersiniz?
Hatim okuyamıyacak olan annlerinde 30 anne 30 yasini şerif ile bizi desteklemesi çoookk güzel olur....
Hamile olan fakat kuranı kerim bilmeyen arkadaşlarında fatiha i şerife ile bize eşşlik etmeleri çok hoş olur doğrusu...
Bu uygulamay kaltımak isteyenler olursa lütfen yorum atsınlar....

Canım ne güzel düşünmüşsün:nazar:...Ben ilk 4ayımda değilim,7,5aylık olduk biz:nazar:..Bende kendi bebeğim için her ay bi hatim yapmayı hedeflemiştim ama 5hatimde kaldım şu anlık...Eğer hatim yapıcak olursanız bende cüz alarak bu güzelliğe katılmak isterim tatlım..RABBİM hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin,anne olmak için uğraşan arkadaşlarımıza da tez zamanda hayırlı haberler almalarını nasip etsin İNŞALLAH:19:

Canım ne güzel düşünmüşsün:nazar:...Ben ilk 4ayımda değilim,7,5aylık olduk biz:nazar:..Bende kendi bebeğim için her ay bi hatim yapmayı hedeflemiştim ama 5hatimde kaldım şu anlık...Eğer hatim yapıcak olursanız bende cüz alarak bu güzelliğe katılmak isterim tatlım..RABBİM hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin,anne olmak için uğraşan arkadaşlarımıza da tez zamanda hayırlı haberler almalarını nasip etsin İNŞALLAH:19:

boncukkkk cum tmm inşallah biraz talep olursa başlayacağız sen takip te kal çok mutlu olurum.... bak kendi kendine 5 hatim yapmışsın maşallah sana. bende niyetlendim ama işte kendine kalınca biraz ağırdan alıyo insan bu işleri, böyle biririmizi itici güç haline geliriz...

merhaba kızlarrrr,
nasılsınız ? bende 13 haftaık hamileyim. zor zamanı atlattım sanırım diye düşünüyorum günden güne daha iyi oluyorum bu sıralar çok şükür ;)

merhaba bende 23 haftalık hamileyim hatim yapmadım ama
Enbiya, Yusuf, Kaf, İnsan, İbrahim, Yasin, Enfal, Ali imran, Araf, Asr surelerini hemen hemen her gün okumaya çalısıyorum.. bebeğime dinletiyorum.. doğuma kadar Enbiya suresini 71 e tamamlamam lazım..

1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
6. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
7. Bol bol Yasin okunur.
8.EĞER EVLADININ SABIRLI OLMASINI İSTİYORSAN ELİNİ KARNININ ÜZERÜNE KOY VE ASR SÜRESİNİ OKU.

hatimlerinize de katılmak isterim tabiki..

merhaba kızlarrrr,
nasılsınız ? Bende 13 haftaık hamileyim. Zor zamanı atlattım sanırım diye düşünüyorum günden güne daha iyi oluyorum bu sıralar çok şükür ;)

fatmacım hoşgeldin,ve bebğin hayırlı olsun sağlıkla,sıhatle kucağına almak nasip etsin yaradan....

enbiya, yusuf, kaf, insan, ibrahim, yasin, enfal, ali imran, araf, asr surelerini hemen hemen her gün okumaya çalısıyorum.. Bebeğime dinletiyorum.. Doğuma kadar enbiya suresini 71 e tamamlamam lazım..

1. Doğacak çocuğun mücahid olması için kaf suresi okunur.
2. Güzel yüzlü olması için yusuf suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için insan-ibrahim suresi okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane enbiya suresi okunur.
6. Ateşli hastalık olmaması için ali imran suresi okunur.
7. Bol bol yasin okunur.
8.eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.

Hatimlerinize de katılmak isterim tabiki..

lagrimacım sende hoşgeldiiinn...verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum ve katıldığın içinde çok mutluyum...bebeğin de vatana,millete,dinine,hayırlı evlat olur inşallah canım....

cnm cok iyi düşünmüşsün gercekden ben kuran okumayı bılmıyorum ama fatıha süresi ile size eşlik etmek dualarda yer almak ısterım tabıkıde.

Enbiya, Yusuf, Kaf, İnsan, İbrahim, Yasin, Enfal, Ali imran, Araf, Asr surelerini hemen hemen her gün okumaya çalısıyorum.. bebeğime dinletiyorum.. doğuma kadar Enbiya suresini 71 e tamamlamam lazım..

1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
6. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
7. Bol bol Yasin okunur.
8.EĞER EVLADININ SABIRLI OLMASINI İSTİYORSAN ELİNİ KARNININ ÜZERÜNE KOY VE ASR SÜRESİNİ OKU.

hatimlerinize de katılmak isterim tabiki..

bilgiler için saol ama mesela ben okumayı bılmıyorum acaba ınternetten dınlesem faydası olurmukı

cnm cok iyi düşünmüşsün gercekden ben kuran okumayı bılmıyorum ama fatıha süresi ile size eşlik etmek dualarda yer almak ısterım tabıkıde.

hülya HOŞGELDİNNN.....olmazmı hiç çok mutlu olurum...taleplere göre PAZARTESİ başlıyacağız inş....

bilgiler için saol ama mesela ben okumayı bılmıyorum acaba ınternetten dınlesem faydası olurmukı

hülyacım okumakla aynı sevap olurmu bu ancak mevlanın bileceği iş, belki senin dinlerkenki samimiyetin,mevlanın bilinçsiz okuyandan daha çok hoşuna gider...bu yüzden bir an önce başla ve zaten anne karnındaki bebeğin kuran dinlemesi hafız olmasına yardımcı oluyor....

Bende varım kuran-ı kerim okumayı bilmiyorum ama yasini şerif okurum yaradanım hepimizin bebeişlerini sağlıklı hayırlı bi evlat olmalrını nasip etsin

yusuf duasını da okumayı ihmal etmeyin

aminnnn cümlemizinkii.
fatmacım hoşgeldin,ve bebğin hayırlı olsun sağlıkla,sıhatle kucağına almak nasip etsin yaradan....

lagrimacım sende hoşgeldiiinn...verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum ve katıldığın içinde çok mutluyum...bebeğin de vatana,millete,dinine,hayırlı evlat olur inşallah canım....

internetten acıp okuttursanda olur. illa senin okuman sart değil nettende okutturabilrisin yani..

selam kızlar bende 24 haftalığım hatim okuyacak kadar okuduğumu söyleyemem ama yasin ve sureve dualardan okuyorum lagrima cım Enbiya suresini bilmiyordum tşk

Merhabalar bende kur'an okumayı bilmiyorum ama fatiha ile katılmak isterim. Tek dileğimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almak...:nazar:

çok güzel olmuş bu düşünce ben de katılmak isterim inşaallah. Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı ,sıhhatli evlatlar nasip etsin inşaallah

selam kızlar bende 24 haftalığım hatim okuyacak kadar okuduğumu söyleyemem ama yasin ve sureve dualardan okuyorum lagrima cım enbiya suresini bilmiyordum tşk

merhabalar bende kur'an okumayı bilmiyorum ama fatiha ile katılmak isterim. Tek dileğimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almak...:nazar:

çok güzel olmuş bu düşünce ben de katılmak isterim inşaallah. Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı ,sıhhatli evlatlar nasip etsin inşaallah

hepiniz hoşgeldiniz anne adayları,çok sevindim buyrun buyrun...

Merhaba;

Arkadaşımızı bu anlamlı fikri için tebrik etmek istiyorum..Ben Kur'an-ı Kerim okumasınını biliyorum arkadaşım..Eğer Cüz dağıtmaya başladıysan ben de alabilirim..Sayısı 1den fazla da olabilir..:40:

Merhaba;

Arkadaşımızı bu anlamlı fikri için tebrik etmek istiyorum..Ben Kur'an-ı Kerim okumasınını biliyorum arkadaşım..Eğer Cüz dağıtmaya başladıysan ben de alabilirim..Sayısı 1den fazla da olabilir..:40:

HOŞGELDİN canm daha cüz dağıtmaya başlamadım ama bugunun sonuna doğru başlayacağım....talep fazla yok ama olsun az olsun öz olsun dimi:)

evet arkadaşlar hangi cüzleri okuyorsunuz bildirin üstünü ben bir şekilde tamamlaya çalışacağım....
fatiha okuyacak arkadaşların bunu düzenli ve hergün devam etmesi gerekiyor okumak istiyenler lütfen ben bunu yapabilirim diye burda bildirirlerse duasının yapılacağı zamana kadar epey yol kat etmiş oluruz....
yasin okuyacak arkadaşların ya perşembe yada cuma günleri her hafta okuyabilirlermi öğrenmek istiyorum ayrıca...

evet arkadaşlar hangi cüzleri okuyorsunuz bildirin üstünü ben bir şekilde tamamlaya çalışacağım....
fatiha okuyacak arkadaşların bunu düzenli ve hergün devam etmesi gerekiyor okumak istiyenler lütfen ben bunu yapabilirim diye burda bildirirlerse duasının yapılacağı zamana kadar epey yol kat etmiş oluruz....
yasin okuyacak arkadaşların ya perşembe yada cuma günleri her hafta okuyabilirlermi öğrenmek istiyorum ayrıca...

Canım ben kaç cüz okuyabilirim bilmiyorum ama sen dağıt ben de senin gibi üstünü tamamlamaya yardım ederim..Kaç kişi var bilmiyorum..5-10 tane falan olabilir yani duruma göre..

Ben hergün fatiha okuyabilirim. :nazar:

Back
X