Gebeliğiniz nasıl gerçekleşti ? Bazı sorunların üstesinden nasıl geldiniz ?

326

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
62
51
88
Merhaba arkadaşlar. Ovülasyon testi ile ovülasyon günümü tespit etmiştim. 13 şubat (pik), 14 şubat (ovülasyon) ve 15 şubat günlerini değerlendirmiştik. Bugün regl oldum. Bilemiyorum nerede yanlış yapıyoruz. Siz nasıl hamile kalmıştınız. Belki de bu kadar üzerine düşmemeli miyim bilmiyorum ama beni gerçekten çok üzdü sonuç. Çevre baskısından, sürekli sormalarından ve şakayla karışık artık olsun mesajı vermelerinden de bıktım. Hayatımın en zor dönemini yaşıyorum sanırım. Siz bu tarz şeyler yaşadınız mı ve nasıl üstesinden geldiniz ?

Ovulasyon testlerini neredeyse yedi ay kullandım 2018 de kullandıklarımı da sayarsak 1 sene denemişimdir heralde testle.
Geçen ay çocuk isteğinden vazgeçince ovulasyon testini de kaldırdım ortalıktan. İlk defa ovulasyon falan takip etmediğim bebek be hamilelik asla düşünmediğim ay hamile kaldım hatta inanamadım o kadar uğraşmama rağmen olmayan şey şimdi nasıl oldu diye.
Birçok insana faydası olduğu doğru ovu testlerinin, ama bazılarında ters tepki yapıyor fark etmesek de strese neden oluyor sanırım.
Önceden ovu takip etmeden olması çok zor testle takip ettiğim halde olmuyorsa sanırım bizde sorun var diyordum ama bizim için sorun o testlerin ta kendisiymiş galiba
Bir süre cidden bebek fikrinden uzaklaşıp sadece eşinizle birlikte olmak için aşk için yakınlaşın belki sizin de sorununuz strestir
Güzel haberi en kısa zamanda almanız dileğiyle

Reactions: 326
Artık aşılamaya niyet etmiştik. Rutin tahlillerde rahim filmi istendi. Çektirdim sıkıntı çıkmadı. Diğer tahlilleri tamamlamayı beklerken ve hiç ummazken çok şükür hamile olduğumu öğrendim. Sizi çok iyi anlıyorum. Eğer rahim filmi çektirmediyseniz genellikle doktor öneriyor. Artık onu çektirmeyi deneyebilirsiniz. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip olur

Hiç ovulasyon testi kullanmadım. Bir uygulamadan regl ve olası yumurtlama günlerimi takip ediyordum. Reglim 28 kasımda bitti. 29 kasım, 1,3,5,7,9 Aralık tarihlerinde ilişki oldu. Tahmini yumurtlama tarihim de 6,7 aralık görünüyordu. O şekilde hamile kaldım. Belki ilişki sayınız biraz az olmuş olabilir. Yumurtlama ve regl günlerinizi takip ediyor musunuz normalde?

Tamamen butun her seyi biraktigim ay hamile kalmiştim hemde o ay 3 gün esimle birlikte olmuştuk aralıkları çok fazlaydı . Biraz sal canım kendini

Evet ediyorum. Ama gün aşırı ilişki de sperm kalitesi ve miktarı azalıyor diye duymuştum

Canım hamile kaldığım ay klasik olarak beklemediğim bir aydı ve ilişki çok az yaşanmıştı doğurganlık döneminde sadece 2 defa ilişki olmuştu…

En başta doktora gittin mi onu sorayım. Eğer ki gittim ve bir şey yok diyorsan iki taraflı çok iyi beslenin. Her gün yumurta kesinlikle yemelisiniz. Yumurtlamayı gördüğünüz günden itibaren 7 gün boyunca 1 er tane avokado yiyin. Keçiboynuzu da yiyebilirsiniz. Ben beslenmenin Önemli olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…