Gebeliğinizi evde gebelik testiyle ilk ne zaman öğrendiniz?

Gebeliğinizi evde gebelik testiyle ilk ne zaman öğrendiniz?

• Bat 1 gün geçince

OY: 0 0,0%
  • Bat 2 gün geçince

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    21
Evet bat bekleyenlere bir fikir olsun :dd
Canım ben oyumu şöyle açıklamak istiyorum.iki oğlum var.buyuk oğluma hamile olduğumu ilişkiden sonra baya hissetmistim.kasiklarimda belimde ağrı,vajinamda agri istah artışı vardi.bat a 6 gün kala yaptım silik şekilde çıktı.sonra 4 gün kala yaptım daha koyuydu cizgi.en son iki gün kala yaptım baya bariz şekilde koyuydu çizgi.
İkinci oğlumda da hiç bi belirti yoktu sadece supjeleniyordum plansız bi gebelikti kazara oldu kazamiz da tam yumurtlama gunumdi.adetten bi gün önce dayanamadım için rahat etsin yapayım da dedim.bi yaptım koyu renk çift kırmızı.
Bu anlattilarim tamamen bünyesel farklı.gec döllenme olduğunda battan sonra ogreniliyor.erken dollenmede ise bata bikac gün kala çıkabiliyor sonuç.cok konuştum sanırım :KK49:@tulperde

Maaşallah hiç tek çizgi görmemişsin ne güzel darısı başıma : (
Çok şükür canım.rabbim isteyen olmayan herkese nasip etsin inşallah.ilk oğlumda üç ay gördüm canım tek çizgiyi.4.ay hamile kaldim.ama o üç ay hiç bi belirti bissetmedigim için pek umudum yoktu.adet günü test yaptım tek çizgi gördüm hep :))

Çok şükür canım.rabbim isteyen olmayan herkese nasip etsin inşallah.ilk oğlumda üç ay gördüm canım tek çizgiyi.4.ay hamile kaldim.ama o üç ay hiç bi belirti bissetmedigim için pek umudum yoktu.adet günü test yaptım tek çizgi gördüm hep :))
Bende de öyle elle tutulur belirtiler yok hiç olanlar da işte psikolojik diye düşünüyorum artık nasip olmadı diğer aylar denemeye devam ederiz inşallah

Bende de öyle elle tutulur belirtiler yok hiç olanlar da işte psikolojik diye düşünüyorum artık nasip olmadı diğer aylar denemeye devam ederiz inşallah
Ben de tüm belirtilerimi piskolojik tır diye düşünüyorum bazen,adet takvimi yumurtlamami 13.gun gösteriyor biz 9.gunun gecesi ilişkiye girdik sadece.Eğer erken yimurtlamadiusam hamile değilsem piskolojim baya bozuktur dicem kendime :kızgın::KK14:

3.yü mü düşünüyorsunuz. Bat ne zaman ben de takvime güvenmiyorum hiç 15.gün gösteriyordu ama benim 17.güne kadar akıntılarım devam etti neyse ki değerlendirdik o günleri de

Sende hangi belirtiler var?
Bende her belirtiden az biraz var :dd mide bulantısı baş ağrısı kasık batması ama bunları belirtiden sayamıyorum psikolojim beni yanıltıyor olabilir her tuvalete gittiğimde kahverengi leke görme umuduyla gider oldum :dd psikolojim iyi değil sanırım :dd

3.yü mü düşünüyorsunuz. Bat ne zaman ben de takvime güvenmiyorum hiç 15.gün gösteriyordu ama benim 17.güne kadar akıntılarım devam etti neyse ki değerlendirdik o günleri de
Aslında tam olarak düşünüyor sayilmazdik.iki oğlumun arasında 21 ay var.benim için çok zor oldu hem çalışıp aynı anda iki çocuğu büyütmek.belki kız olur ümidiyle acaba denesek mı diorduk geri vazgeciyorduk rahatimiz bozulmasın diyorduk.bu ay olaylar kendiliğinden gelişti :KK15::oops:

Senin ilk bebiş mı olacak insalalh.kac aydir deniyorsunuz

Back
X