GEBELİĞİNİZİ MEDİCANA'Da GEÇİRMEYİN !

Nisan1589

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
100
74
13
36
Doğal yollarla hamile kaldım. Medicana doğum bölümünden randevu alırken, doktor hakkında hiç bilgilendirme yapmadan direkt randevu verdiler. Hastaneye geldiğimde de yine asla bilgilendirme yapmaksızın doktor kontrolü yapıp, ultrasona soktular. Ödemesini hemen aldıktan sonra da şaka gibi; "yalnız bu doktor tüp bebek doktoru, zaten her gün hastanede bulunmaz, sadece sezaryen yapar, size uygun değil başka doktora yönlendirelim" dediler. O zaman bir daha görmeyeceğim doktora ne diye muayene oldum yahu? Doktor da konuyla ilgili hiç bilgi vermedi. Üstelik bu doktor ilgenmeyecekse ne diye bebeğimi yok yere ultrasona maruz bıraktım muayene etti beni diye çok rahatsız oldum. Benimle konuşan kişinin tavırları da sağlık çalışanı değil de müşteri çekmeye çalışan pazarlamacı kıvamındaydı. Şikayetimi Medicana Hastanesi'ne telefonla bildirdim. Geri dönüş yapan kişinin tavrıysa daha da beter, içler acısı derecede kalitesizdi. Asla hatalarını kabul etmediler. Güya beni dinlemek için aradılar ama konuşmama fırsat bile vermediler. Hem vaktimi, hem sağlığımı hem de paramı çaldılar. Yazıklar olsun bu hastaneye!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…